Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bester Kundenservice!! Habe eine Kerze reklamiert wo der Timer nicht einzustellen war und habe sofort ein ganzes Set zugeschickt bekommen. Nach der Email sofort eine Antwort bekommen und die Versan... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kvaliteten stemmer overens med beskrivelsen på hjemmesiden. Fremsendelse i meget forsvarlig indpakning, hvilket gør, at der ikke er transportskader. Fine lys på havebordet, der skaber ste... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Modtog ordren okay hurtigt, men i en alt for stor kasse, som næsten var gået fuldstændigt i stykker, da varen kun fyldte de halve, så mast, under transporten. ønsker at returnerer varen, da det ikke v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ich habe schon mehrfach bei Nordic Flame bestellt, weil es sich um erstklassige Ware handelt. Alle Kerzen haben ein tolles Design, echten Kerzen sehr ähnlich, die Batterien halten wirklich sehr lange... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo
  2. Tienda de velas

Escrito por la empresa

Hos Nordic Flame finder du Danmarks hyggeligste LED-stearinlys. Nordic Flame sælger premium LED-stearinlys, der ligner den ægte vare, men skåner dit indeklima. Hurtig levering, god service og altid fuld tilfredshed.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 75% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

wunderschöne LED Kerzen

Schnelle Lieferung, bestellte Ware (LED Kerzen) wunderschön, Reklamation (eine Kerze defekt) schnell und kulant bearbeitet

14 de noviembre de 2025

Vielen Dank für Ihre Bewertung!
Schön zu hören, dass Ihnen die Kerzen gefallen und dass wir die Reklamation schnell klären konnten.

Gode lys

Gode lys, tilen god pris.Hurtig ekspedition.

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både lysene og den hurtige ekspedition.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem bestilling og meget hurtig levering…

Nem bestilling og meget hurtig levering og kundeservice fungere så godt med hurtigt svar ved spørgsmål

7 de noviembre de 2025

Tak for din anmeldelse!
Rigtig dejligt at høre, at både bestilling, levering og kundeservice har været en god oplevelse.

God kundeservice

Ved bestilling blev jeg oplyst om at der var forsinkelse på leveringen. Den dato der blev meldt ud blev overholdt til punkt og prikke

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at informationen undervejs og leveringen levede op til forventningerne.

Erfahrung mit NordicFlame

Von der Bestellung ging alles sehr schnell. Die Produkte sind in einem sehr guten Zustand und funktionieren bestens.

11 de noviembre de 2025

Vielen Dank für Ihre Bewertung!
Schön zu hören, dass alles schnell geklappt hat und Sie mit den Produkten zufrieden sind.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har købt både udendørslys og…

Jeg har købt både udendørslys og fyrfadslys, alle med timer, så de slukker selv. Hurtig levering og holdbare i brug. Kan varmt anbefales. 👌

3 de noviembre de 2025

Tusind tak for din anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både udendørslys og fyrfadslys – og at de fungerer godt i brug.

Gut sortierter Shop

Gut sortierter Shop. Suchefunktion funktioniert einwandfrei. Sehr schneller Versand und sehr gut verpackte Ware. Gerne wieder.

7 de noviembre de 2025

Vielen Dank für Ihre Bewertung!
Wir freuen uns, dass Sie mit unserem Shop, der Suche und dem schnellen Versand zufrieden sind. Gerne wieder!

5 stjerner for kundeservice

Fine produkter og virkelig fin kundeservice. Min pakke forsvandt med dao og efter lidt skriven med dem, kontaktede jeg NordicFlame og fik en ny pakke afsendt uden beregning. Kan kun anbefale at handle hos dem!

Tusind tak for din anmeldelse!
Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både produkterne og den hjælp, du fik i forbindelse med leveringen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik et venligt svar da jeg ikke kunne…

Fik et venligt svar da jeg ikke kunne forstå hvor mine lys til juletræet blev af, jeg havde ikke set det var en bestillings vare.Jeg har modtaget mine lys og glæder mig til de skal sættes i mine Georg Jensen lysholder 😍

3 de noviembre de 2025

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at alt lykkedes, og at lysene er landet hos dig. Vi håber, de kommer til at tage sig fantastisk ud i Georg Jensen-holderne!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg må sige de holder hvad de lover jeg…

Jeg må sige de holder hvad de lover jeg forud bestilte mine lys og ganske få døgn efter den dato de havde lovet at sende dem fik jeg mine lys
De lyser så flot og natur tro så nu glæder jeg mig bare til at få dem på juletræet 🎄

5 de noviembre de 2025

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at forudbestillingen kom som lovet – og at du er glad for lyset. Vi håber, de kommer til at se flotte ud på juletræet 🎄

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et lys virkede ikke ved ankomst

Et lys virkede ikke ved ankomst. Et nyt blev sendt afsted med det samme. God kundeservice

Tusind tak for din anmeldelse!
Godt at høre, at vi hurtigt fik løst problemet for dig.

NordicFlame

NordicFlame
Vi har et par gange bestilt varer på webshoppen. Flotte LED-lys og hurtig levering.

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at I har haft gode oplevelser hos os – både med lysene og leveringen.

Schnelle Lieferung, angenehme Kulanz

Schnelle Lieferung, komplikationsloser Austausch einer defekten Kerze, gute Qualität

12 de noviembre de 2025

Vielen Dank für Ihre Bewertung!
Schön zu hören, dass Sie mit der schnellen Lieferung, dem Austausch und der Qualität zufrieden sind.

Sehr gute Ware

Ich habe den Onlineshop erst vor kurzem entdeckt, sehr schöne und sehr guter Preis. Gerne wieder

12 de noviembre de 2025

Vielen Dank für Ihre Bewertung!
Schön zu hören, dass Ihnen unsere Produkte und die Preise gefallen. Gerne wieder!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Lysene er fine

Lysene er fine, men jeg synes der var blevet skrevet at der medfulgte en fjernbetjening

10 de noviembre de 2025

Hej Søsser

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget for os!
Jeg er glad for at høre, at du synes godt om lysene.

Angående fjernbetjeningen: Alle vores bloklyssæt indeholder som udgangspunkt en fjernbetjening, men enkelte produkter kan være undtaget. Hvis du har modtaget et sæt uden, så vil jeg rigtig gerne få det løst med det samme.

Send os meget gerne dit ordrenummer på info@nordicflame.dk
Så sørger jeg for, at du får en fjernbetjening tilsendt uden omkostninger.

Tak fordi du handlede hos os 🙏✨

Super god kvalitet

Super god kvalitet, og hurtig og nem ekspedition

28 de octubre de 2025

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at du er tilfreds med kvaliteten og den hurtige ekspedition.

Varen kommer hurtigt

Varen kommer hurtigt, og blev leveret ved min dør.

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at leveringen kom hurtigt og direkte til døren.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.