Lækreste futter ever 🥰 Hurtig levering trods Black Friday 👍 Fem store stjerner herfra 🌟🌟🌟🌟🌟
Consulta las opiniones de los clientes
Fik leveret et par sutsko til min datter der hverken i form og farve matchede billedet og størrelsen var også meget skudt ved siden af. Fik fat en en venlig medarbejder på chat, som lovede mig en fri... Ver más
La empresa ha respondido
Super flot skind ! Tiltrods for det var 2 sortering, men via chatten en god dialog om kvaliteten og forventninger til dette, modtog jeg pakken med en extra lille lækker nøglering i hvid pels. God ople... Ver más
La empresa ha respondido
Super fin service. Jeg købte et par hjemmesko i november 2021, som uheldigvis revnede i sømmen i januar måned 2022. Sendte besked og billede af skoene, og fik lynhurtigt besked om at jeg ville modta... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Online salg af kvalitets produkter. Alt fra lammeskind til hjemmesko.
Información de contacto
Gl. Vardevej 27 1.th, 6700, Esbjerg, Dinamarca
- 29 13 07 33
- info@nordicfur.dk
- nordicfur.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Lækreste futter ever 🥰
Lækreste futter ever 🥰
Hurtig levering trods Black Friday 👍
Fem store stjerner herfra 🌟🌟🌟🌟🌟
Meget lang leveringstid
Meget lang leveringstid; kundeservice har endnu ikke svaret på min henvendelse om levering
0 stjerner fra mig købte et par…
0 stjerner fra mig købte et par hjemmesko var for små forsøgte at oprette en retur i deres returportal det kunne ikke lade sig gøre har kontaktet dem flere gange både pr telefon og pr mail ingen tilbagemelding så meget sur smiley fra mig
Som lovet perfekt
Nem at bestille og hurtig levering
Super nemt at bestille -
Hurtig levering. Det er en julegave, så nu er resten op til modtager 🎄
Simpelt ,hurtigt
Hjemmesko
Jeg søgte efter et par nye hjemmesko til vintermånederne i år. Egentlig gik jeg efter et andet mærke jeg havde haft før, men faldt tilfældigvis over Nordicfur og synes deres hjemmesko så behagelige ud. Bestillingen og levering gik nemt og hurtigt, ikke en finger at sætte der. Selve hjemmeskoen er virkelig behagelig, blød og varm at have på. Man kan mærke det er uld og ikke et syntetisk produkt.
Den eneste grund til de ikke får 5 stjerner, er pga. komforten i hjemmeskoen. Nu er jeg vant til et andet mærke, i samme prisklasse, som har en lidt bedre komfort i sålen. Der er dem fra Nordicfur, lidt 'hårdere' at gå i grundet den tynde sål.
God og hurtig levering
Nemt og hurtig ekspedition
Nem hjemmeside og hurtig ekspedition og fremsendelse af den bestilte ordre.
Løbende besked om pakken er på vej
Super hurtig levering og skøn vare i…
Super hurtig levering og skøn vare i god kvalitet. Jeg har handlet hos Nordic fur før og bliver aldrig skuffet.
La experiencia Trustpilot