Nordicfur.dk Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækreste futter ever 🥰 Hurtig levering trods Black Friday 👍 Fem store stjerner herfra 🌟🌟🌟🌟🌟

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super flot skind ! Tiltrods for det var 2 sortering, men via chatten en god dialog om kvaliteten og forventninger til dette, modtog jeg pakken med en extra lille lækker nøglering i hvid pels. God ople... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fin service. Jeg købte et par hjemmesko i november 2021, som uheldigvis revnede i sømmen i januar måned 2022. Sendte besked og billede af skoene, og fik lynhurtigt besked om at jeg ville modta... Ver más

Información sobre la empresa

1. Comercio

Escrito por la empresa

Online salg af kvalitets produkter. Alt fra lammeskind til hjemmesko.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Lækre sutter

Lækre sutter. Perfekt pasform og fin sål. Lynhurtig levering.

1 de diciembre de 2022

Hej Vibeke,

Tak for den fine anmeldelse!

Vi er glade for du synes godt om vores hjemmesko.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Super ærgelig oplevelse!

Fik leveret et par sutsko til min datter der hverken i form og farve matchede billedet og størrelsen var også meget skudt ved siden af. Fik fat en en venlig medarbejder på chat, som lovede mig en fri returnering. Det fik jeg så ikke, den er bare blevet trukket fra min tilbagebetaling.
Så ærgerligt at det har bøvlet så meget, holder ellers meget af at støtte lokale virksomheder.

24 de noviembre de 2022

Hej Stine,

Vi har rigtig mange kunder i den her tid. Jeg kan godt huske vi havde lovet at betale din returnering og jeg er super ked af du ikke har kontaktet os da du ville sende dine hjemmesko retur, så jeg vidste det var dig. Jeg ændre din ordre med det samme, så vi betaler din returnering. Undskyld mange gange. Hvis der skulle være andet skal du være mere end velkommen til at skrive til os.

Godt firma

Godt firma

Gode vare hurtig forsendelse, lige efter bogen, der kan jeg godt handle igen
Jan

13 de agosto de 2022

Hej Jan,

Tak for din fine anmeldelse, vi glæder os til at se dig igen.

Hurtig levering

Hurtig levering. Fine skind. God pris.

5 de agosto de 2022

Hej Lone,

Tak for den fine anmeldelse, det sætter vi pris på!

Super fin service

Sendte besked og billede af skoene, og fik lynhurtigt besked om at jeg ville modtage et par nye. Dette par modtog jeg dagen efter med GLS.
Tusind tak.

3 de febrero de 2022
Opinión espontánea

Hej Anne,
Tusind tak for den fine anmeldelse :-)

Nordicfur.dk

Varmeste hjemmesko

Varme, flotte hjemmesko hvor fødderne holdes varme og ikke bliver fugtige.

12 de diciembre de 2021

Hej Karvonen,

Tak for den dejlige anmeldelse :-)

Nordicfur.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wow jeg er virkelig overrasket ! ! !

Wow jeg er virkelig overrasket! Min pakke var her allerede 13 timer efter jeg bestilte.. Det kalder er virkelig god service. Super lækkert lammeskind og gode hjemmesko. Anbefaler 100% Nordicfur.dk til alle!

8 de diciembre de 2021

Hej Julie,

Mange tak for de gode ord! Vi håber at se dig igen.

Søren, Nordicfur.dk

Fantastisk service

Julegaven blev i år købt her, hvor jeg i forbindelse med købet havde brug for vejledning, og derved oplevede fantastisk service. Derudover blev pakken leveret dagen efter bestilling.

6 de diciembre de 2021
Opinión espontánea

Hej Rasmus,

Mange tak for de gode ord! Vi sætter pris på dem.

Mvh,
Søren, Nordicfur.dk

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.