Klart mere behagelig arbejdsdag
Klart mere behagelig arbejdsdag, med en pude. Hurtig levering og god kvalitet
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Klart mere behagelig arbejdsdag, med en pude. Hurtig levering og god kvalitet
Umærket pude. Gør hvad den skal. Modtog i gave, da kæresten hele tiden skal høre på mine skavanker. Den hjælper!
Virkelig dejlig pude. Kan mærke kæmpe forskel i både baller og lænd allerede efter 5 dage. Kæmpe anbefaling herfra.

Respuesta de NordicKomfort
Jeg købte en siddepudde og oplevede øjeblikkelig forbedring for min lænd! Derudover er den også virkelig behagelig at sidde på. Kan virkelig anbefales!

Super fin siddepude.
Passer perfekt til de lange arbejdsdage på kontoret, og er super behagelig.

Respuesta de NordicKomfort
Super god siddepude! Meget behagelig og god kvalitet. Jeg bruger den til dagligt i min kontorstol. Kan varmt anbefales!

Respuesta de NordicKomfort
Super god oplevelse. Hurtig levering, god kundeservice og et produkt, der lever fuldt ud op til forventningerne. Kan varmt anbefales.

Respuesta de NordicKomfort
Alt spillede maks! Meget glad for min oplevelse med NordicKomfort.

Respuesta de NordicKomfort
Som kontor medarbejder i en virksomhed hvor jeg sidder 8 timer om dagen, har den her siddepude hjulpet mig så jeg ikke har så ondt i lænden mere. Jeg kan varmt anbefale den!

Respuesta de NordicKomfort
Min oplevelse med siddepuden er positiv!
Jeg vågner ikke op med ondt i ryggen om morgenen mere, nu har jeg brugt den i cirka 2 uger.
Følte allerede jeg kunne mærke forskel efter få dage! Jeg anbefaler den hvergang, jeg hører om andre med samme problemer.
Jeg sidder selv på kontor!

Respuesta de NordicKomfort
Fantastisk pude, har aldrig siddet bedre. Slutte med at falde ned i stolen på en lang arbejdsdag

Respuesta de NordicKomfort
Siddepuden kom hurtigt - som håndværker bruger jeg min krop meget, derfor er siddepuden god i firmabilen og derhjemme.
God kundeservice også

Respuesta de NordicKomfort
Er meget tilfreds med mit køb - puden er behagelig og har hjulpet på mine daglige rygsmerter

Respuesta de NordicKomfort
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.