Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
NordiskComfort er skabt med én mission: at give dig den støtte og komfort, din krop fortjener. Vi kombinerer skandinavisk design med ergonomisk innovation for at udvikle produkter, der gør en reel forskel i din hverdag. Vores siddepuder er designet til at aflaste ryg, hofter og haleben, så du kan sidde længere uden smerter. Med materialer af høj kvalitet, herunder trykaflastende memory foam og åndbare tekstiler, sikrer vi en optimal siddeoplevelse. Og med vores 100-dages tilfredshedsgaranti kan du prøve produkterne uden risiko. NordiskComfort – hvor velvære møder funktionelt design.
Información de contacto
Bernhardt Jensens Boulevard 87, 8000, Aarhus C, Dinamarca
- info@nordiskcomfort.dk
- nordiskcomfort.com
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk og meget behagelig siddepude
Fantastisk og behagelig siddepude, som har givet mig en meget bedre siddekomfort. Udover at bruge den på kontoret, så er den også perfekt til min bil og har givet mig en langt større køreglæde.

Respuesta de Nordiskcomfort
Bedste siddepude til pengene!
Jeg bestilte siddepuden da jeg sidder meget ned i forbindelse med studie. Den har levet helt op til forventningerne. Den blev sendt afsted samme dag jeg bestilte. Rigtig tilfreds!

Respuesta de Nordiskcomfort
Alt i orden. Hurtig ekspedition.
Puden blev sendt samme dag, som jeg afgav ordren.
Puden er som beskrevet og jeg er allerede meget glad for den.

Respuesta de Nordiskcomfort
Pude er svag og falde samme
Pude er svag og falde samme. Jeg har en anden pude som koster noget mere, man er betydeligt bedre

Respuesta de Nordiskcomfort
Rigtig tilfreds med siddepuden!
Jeg arbejder mange timer foran computeren og har ofte døjet med smerter i lænden. Efter at have brugt denne siddepude i et par uger, kan jeg virkelig mærke en forskel! Den giver god støtte, og jeg sidder meget mere behageligt i længere tid. Kan klart anbefales!

Respuesta de Nordiskcomfort
Levede helt op til mine forventninger
Nemt at finde rundt på hjemmesiden, fornuftigt pris og hurtigt levering - kvaliteten levede helt op til mine forventninger! : )

Respuesta de Nordiskcomfort
Super god service og hurtig levering
Super god service og hurtig levering!
Bestilte siddepuden, fordi jeg arbejder meget hjemme og får ofte ondt i min lænd og ryg. Puden giver mig virkelig god støtte og gør det mere behageligt at sidde ned i længere tid. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ En varm anbefaling herfra!

Respuesta de Nordiskcomfort
Jeg har for en uge siden
Jeg har for en uge siden, modtaget min siddepude fra Nordiskcomfort. Den har allerede lindret smerter som jeg har haft de sidste 5 år! Anbefaler alle at investere i en pude fra Nordiskcomfort, gør noget godt for dig selv.

Genialt produkt
Sidder 10 timer på kontoret og har døjet ekstremt meget med min nedre ryg. Derfor måtte jeg prøve produktet, og jeg må ærligt indrømme, at jeg er positivt overrasket.
Det er godt ramt - 5 stjerner fra mig.

Virkelig god siddepude
Virkelig et lækkert produkt! Jeg arbejder selv på kontor fra 8-16 og sidder ned det meste af dagen. Siddepuden har virkelig hjulpet med, at lindre min smerte i lænden og halebenet. Der var hurtig levering og god kundeservice, whats not to like.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.