Super fin butik i Kastrup Lufthavn med et stort og flot sortiment. Vi købte en af jeres flotte træfigurer, hvor vi senere opdagede at vi havde fået en forkert figur i æsken end den vi havde tiltænkt a... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
I Nordic Nestings buttik i Kastrup Lufthavn købte jeg et juleophæng i papir. Desværre kunne jeg konstatere da jeg kom hjem at den ene side havde en flænge, hvilket jeg straks skrev til deres info-mai... Ver más
Varen som beskrevet! MEN Varen som beskrevet; MEN forsendelse kunne være væsentlig bedre. Det koster stjerner, når det ikke er muligt at bestemme forsendelsesart, og at det ikke er muligt, (som de... Ver más
Københavns nye gave og interiør butik - Vesterbrogade 52 - tæt på Rådhuspladsen
Vesterbrogade 52, 1620, København V, Dinamarca
Fremragende service.
Ringede til butikken, da jeg manglede noget så simpelt som et par specifikke knagerækker.
De kunne ikke umiddelbart svare i første omgang, men ringede tilbage senere. De ville meget gerne hjælpe og det lykkedes at fange det jeg skulle bruge, i den rigtige farve og endda til en super pris.
2 dage senere, lå pakken klar i nærmeste pakkeshop.
Så, på trods af en lille ordre, oplevede jeg at de tog sig tid - super god service.
Tak for det !!
Absolut ikke sidste gang jeg kigger forbi Nordicnesting webshop.

Respuesta de Nordic Nesting
Visited Denmark with family and found this gem of a shop. Shipping to the UK was fanstatic, I even ended up buying an armchair from them when I was back home! Amazing service and products

Respuesta de Nordic Nesting
Dårlig etik i denne butik.
Jeg er meget undrende over denne butiks etik. Jeg bestilte et bord på nettet til levering på min adresse i Odense.
Derefter fik jeg en mail om at varen kunne afhentes i butikken i København.
Da jeg ringede til butikken, fik jeg at vide, at bordet ikke kunne tåle at blive sendt og skulle afhentes. Da vi kom for at hente bordet, var det en udstillingsmodel, de gav os og denne havde små brugsspor i form af afslåede kanter.
Det er dårlig stil, synes jeg.
Det kunne de godt have fortalt mig i telefonen, så var jeg ikke kørt. Vi ville naturligvis ikke have bordet.

Respuesta de Nordic Nesting
En usædvanlig spændende butik med et overvældende udbud af smuk nordisk brugskunst. Det er en eventyrlig rejse at gå gennem butikken. Bestilte to små adventsgaver til mine børn gennem webshoppen med ønske om at få to forskellige varianter leveret og fik et personligt svar tilbage. Gaverne var fint pakket ind, selvom ordren var beskeden.
The store was super quick to answer all my questions, they set up the delivery date with the external company delivering my sofa - I got the sofa within a weeks time. Everything went smoothly on the day of the delivery, all in all a very good customer experience

Respuesta de Nordic Nesting
Jeg har købt en sofa hos Nordic nesting, og jeg er ked af at sige det men jeg har sjældent oplevet så dårlig information og service.
Først da jeg er nede og se på sofaen får jeg udregnet en pris, og da jeg en uge senere vender tilbage til butikken bliver jeg informeret om at sofaen er steget med 1800kr, grundet forvirring om prisforskelle på stellene til sofaen. Lettere irriteret bliver jeg nødsaget til at betale 1800kr yderligere(møblet koster i forvejen 10.000kr+, så jeg syntes det er rigtigt mange penge).
Jeg bliver informeret om at leveringen vil være inden for 6-8 uger(hvilket også er det der står på deres website), og efter en uge bliver jeg informeret om at det vil være den ottende uge jeg modtager sofaen i. I de dokumenter jeg modtager står der de ikke kan specificere hvornår på dagen møblet leveres, og de vil kontakte mig dagen før levering.
Min partner og jeg koordinere således at en af os kan være hjemme mellem 10-17 den pågældende uge.
Da vi når torsdag i leveringsugen uge ringer jeg så for at høre hvad status på sofaen er. Lettere irriteret bliver der svaret at det er et Estimat for modtagelse, og derfor ikke 100% sikkert at sofaen vil blive leveret der.(men man kan altså ikke bruge et estimat til meget hvis man bliver opdateret løbende om ændringer)
Jeg bliver informeret om de vil vende tilbage til mig inden dagen er omme. De vender ikke tilbage, så jeg ringer selv dagen efter(de påstår at have sendt en SMS men jeg har intet modtaget). Her bliver jeg så informeret om at sofaen ikke er kommet men vil komme i staten af næste uge.
De lover også at Hvis jeg ikke hører noget bliver jeg at blive ringet op onsdag. De ringer ikke. Så ringer jeg selv dagen efter, og bliver informeret om de vil se om sofaen er kommet. Denne gang bliver jeg dog ringet op igen, og informeret om at sofaen ikke er kommet og de nu vil påbegynde at undersøge hvor den bliver af!
De ringer så tilbage og fortæller at sofaen ikke er produceret færdig og først vil komme i starten af den efterfølgende uge. Aftenen før sofaens ankomst skriver de til mig at jeg skal betale det resterende af sofaen og ringer til mig tre gange og sender tre sms'er inden for de næste 12 timer for at rykke for betalingen.
Jeg ringer til selskabet og ytrer min skuffelse over deres service, og de medgiver at det ikke har været optimalt, og det også var forkert at fortælle mig sofaen ville komme i begyndelsen af ugen efter, når nu de faktisk ikke havde undersøgt hvor den var. Jeg betaler det resterende beløb for sofaen samme aften.
Da jeg modtager sofaen (10 dage efter leveringsugen) modtager jeg sofaen med det forkerte stel!(vel og mærke det billige stel, og ikke det jeg har betalt 1800kr ekstra for) Fustræret ringer jeg og fortæller hvad der er sket, og bliver informeret om at de vil kontakte fabrikanten for at anskaffe mig det rigtige stel. Jeg siger også at jeg ser mig nødsaget til at få en form for kompensation for denne service, da jeg syntes det er under lavmålet.
Dagen efter får jeg en besked hvori der står fabrikanten vil kontakte mig i løbet af dagen og ellers vil jeg høre fra butikken Der står også at der vil være en "lille gave" som plaster på såret næste gang jeg kommer forbi butikken.
Fabrikanten kontakter mig først mandag ugen efter og afslutningsvis får jeg leveret stellet om onsdagen. (Dvs 17 dage efter leveringsugen)
Jeg er rigtigt glad for mit møbel men meget skuffet over den service jeg har fået. Jeg føler på nuværende tidspunkt at jeg hellere vil forbeholde mig retten til at ytre mig om denne service end at modtage nogen form for lille gave som kompensation.
Jeg vil derfor ikke anbefale Nordic Nesting til andre.

Respuesta de Nordic Nesting
Jeg er forholdsvis ny kunde hos de to herrer der ejer Nordicnesting i Studiestræde 51, København K.
Jeg synes det er en rigtig dejlig butik at komme ind i -og de har et skønt udvalg af fine kvalitetsting, som er smukt og smagfuldt opstillet.
Betjeningen er rigtig fin, nede på jorden, hjælpsom og imødekommende -samt ikke mindst inspirerende; man kommer ud med nye ideer.
Det er dejligt at komme ud af en butik og være flere niveauer gladere end da man gik ind, fordi der bare er en dejlig og imødekommende form og attitude.
Så vil man have nogle nordiske designerting, så kan jeg klart anbefale Nordicnesting, hvis man alligevel er i centrum af København.

Respuesta de Nordic Nesting
Más información sobre otros tipos de reseñas.