Ville i går købe en ny pung fra Mywalit. Kørte til butikken i Ebeltoft - Designertorvet - Adelgade 25A Ebeltoft jf. hjemmesiden med åbningstid tirsdag - fredag 13-17 og lørdag 9-17. Forgæv... Ver más
La empresa ha respondido
Vi bestilte en vare hos Designertorvet i sort. Det viste sig, af de ikke havde den på lager i sort, men i anden farve, som vi så valgte. Varen blev leveret hurtigt med GLS, desværre sendte GSL pic... Ver más
På trods af at Designtorvet her får blandede anmeldelser bestilte jeg de sidste varer til en adventskalender, og vidste godt de jo nok måtte hænges på senere😂 Jeg skal da love for t jeg blev positi... Ver más
La empresa ha respondido
Et unikt udvalg af godt tænkt, smukt og brugbart design; et skatkammer af opfindsomme, inspirerende ting, som leger med udtryk, form og funktion på elegant vis. Vi tror på, at vi alle har brug for at blive dagligt inspireret, udfordret og begejstret. Når du kigger med, vil du opleve, at tingene sætter hjernen på arbejde, og giver dig behov, du ikke vidste, du havde. Rigtig god fornøjelse!
Adelgade 25 A, 8400, Ebeltoft, Dinamarca
Ha contestado el 85% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Det er virkelig lækre ting jeg har købt og I giver hurtig, effektiv betjening.
Lynhurtig levering.
Jeg har købt en soundboks og elsker min fuglekvidder på toilettet.
Smukt produkt.
Har handlet flere gange på Designertorvet.
5 store stjerner herfra i forbindelse med venlig betjening og hurtig levering.
Jeg er rystet over, hvordan Designertorvet behandler sine kunder.
Købte i dec. 2025 et tæppe, som jeg returnerede, da jeg ønskede en anden størrelser. Jeg betalte for returneringen af tæppet plus differencen mellem de to tæpper efter at have været i telefonisk kontakt med Morten. Så ventede jeg længe på leveringen af det nye tæppe – meget længe, og i flere uger hørte jeg intet fra dem. Skrev og ringede flere gange, og selvom jeg indimellem fik et svar om, at de ville rykke producenten, - så blev jeg ladt i stikken, og hørte igen intet fra dem i flere uger. Mistede tålmodigheden til sidst og bad om at få annulleret ordren. Det blev bekræftet, og de skrev, at jeg ville få pengene retur indenfor få dage. Altså – de skylder mig 1345,- kr. plus de forsendelsesomkostninger, som de på hjemmesiden skriver de vil tilbagebetale. Så kontaktede jeg dem igen d. 24.3. og spurgte, hvor pengene blev af? Først i dag d. 25.3 modtager jeg så – nej, ikke alle pengene, -men halvdelen!
Det er under al kritik, og et meget slidsomt arbejde at være kunde i den butik. Det er udenfor al tvivl, både første og eneste gang jeg handler i den butik, og udsætter mig for den behandling!

Svindel firma.
Købete en vare i januar, og har stadig ikke modtaget denne vare.
Har været i kontakt med firmaet, men ingetig sker.
De har hævet pengene, men vil åbenbart ikke tilbagebetale beløbet eller levere varen.
Derfor må jeg betragte dette firma som svindel og tyveri af kundernes penge.
Jeg svare gerne for min beskyldning.
Vi, min kone og mig selv har snakket med jer 3 gange for at oplyse manglen.
Hver gang bliver sagt at I vender tilbage.
Men nej, ingen vender tilbage, og ingen vare bliver modtaget.
Jeg har skrevet mail til jer, uden svar, men glæder mig over i vågner nu.
Min ordre er bestilt d. 4/1-2026 med ordrenr. 42382.
Pengene 353,10 Kr. er hævet på min konto d. 12/1.
Håber disse oplysninger kan give genklang hos jer.
For som tingene er indtil videre holder jeg ved min udtagelse.

Opdateret!
Jeg har i dag d 20/3.2026 modtaget det jeg bestilte d 27/12.2025
De har sendt en lille sød gave med, som undskyld den lange ventetid! Tak.
Jeg havde bare håbet at de havde svaret mine mail, eller telefonopkald, så havde jeg aldrig skrevet en dårlig anmeldelse.
Håber de fremadrettet ville skrive på deres hjemmeside, hvis de ikke har varerne på lagret. Så folk ved at de kan komme til at vente op til 3 mdr.
jeg har lavet stjernerne om fra 1 til 3, da jeg nu har fået varerne!
Ikke køb på denne side!
Jeg købte 27 dec 2025, 4 musik nattergale huse. Ugen efter skrev de, at de desværre først kunne få dem hjem i start fed 2026. Og det sagde jeg ok til.. de sender også 4 musik huse, men desværre de forkerte, så de kom retur.
16 Feb skriver jeg til dem igen, for at høre hvor de blev af? Og de svarede at de ventede på en ordre fra deres sammenarbejdspartner!
Har siden skrevet 3-4 mails. Ringet hver dag, og ingen kontakt.
Jeg er meget rystet over deres forretningsstil. - havde de ikke kunne skaffe dem, kunne de da bare have sendt mine penge retur! ELLER I DET MINDSTE HAVE SVARTET MIG!

Respuesta de Designertorvet
Jeg bestilte en bogstøtte, og den ankom få dage efter - mega dejligt!
mangler en vare. Tænker I lige kunne brugt et øjeblik på at skrive om varen er udgået, eller i restordre.
Vh
Peter
Det har bare fungeret. Både med bestilling og besked ang forsendelse. Det kan varmt anbefales.

Respuesta de Designertorvet
Jeg havde bestilt tre julegaver. De to ville kunne leveres indenfor kort tid. Den sidste indenfor 2-3 uger. Derfor ikke uventet at jeg i første omgang kun modtog to julegaver. Fik senere en meddelelse om, at jeg ikke ville kunne få den sidste julegave inden jul, men at jeg kunne vælge en anden, som kunne leveres i tide. Det valgte jeg og har lige hentet gaven. Så flot! Glad og lettet over at alle gaver nu er i hus. Tak for det!
De var super hjælpsomme , da min pakke var blevet væk hos GLS , tilbød de at sende en erstatningspakke med det samme, da det var en hørt ønsket julegave der var blevet væk . Så tudsind tak

Respuesta de Designertorvet
Hurtig levering og god service👍
Har handlet der flere gange nu og har hver gang fået mine varer i løbet af få dage. Varerne er af god kvalitet. Henvendelser besvares hurtigt. En god oplevelse at handle hos Designertorvet
God beskrivelse af varen og lynhurtig levering, bravo!

Respuesta de Designertorvet
Rigtig imøde kommende og meget venlig betjening. Hurtig levering, super sjove og unique varer og gave ideer af højeste kvalitet.
Yes, jeg vender tilbage 😉

Respuesta de Designertorvet
Tilbage i september i år bestilte jeg et tøjstativ fra Designertorvet.
I en mail meddeler firmaet, at varen først kan leveres den 29. november. Hvis jeg kan vente, får jeg 15 % i rabat.
Jeg siger ja til at vente.
Den 29. november kommer og går. Ingen levering af ordren. Ingen forklaring.
I en mail efterlyser jeg varen. Firmaet svarer, at tøjstativet først kan leveres 15. februar næste år.
Altså 5 måneder efter jeg bestilte varen.
Tøjstativet sælges stadig på Designertorvets hjemmeside med løfte om 1-2 ugers levering. Hvilket ikke er sandt.
Så pas på. Designertorvet sælger varer, de ikke har og ikke kan skaffe.
...
Jeg ser, at Designertorvet har svaret.
Nu er der endnu mere grund til at være nervøs.
Bare lige for at sætte det hele lidt i perspektiv.
Når kunder risikerer at vente 5 måneder eller mere på deres ordre. Når selv stærkt forsinkede løfter ikke overholdes eller forklares. Når hjemmesiden lover levering, som ikke er sand. Når I først efter adskillige måneder fjerner en vare, I faktisk ikke har.
Så er forklaringen ”bestillingsvare” contra ”lagervare” irrelevant, håbløs, autogeneret nonsens. Som demonstrerer et hårdt trænet og flovt niveau af ligegyldighed.
Hvilke andre varer har I ikke og kan I ikke skaffe indenfor den lovede leveringstid?

Respuesta de Designertorvet
Bestilte julegave 26.11 … intet hørt udover en ordrebekræftelse. Kom i telefonisk kontakt 4.12 og fik at vide, at varen var i restordre, men ville ankomme fra Tyskland først i denne uge. I dag (torsdag 11.12) har jeg både skrevet og ringet uden held!!
Update: blev ringet op 12.12; varen er nu på lager, men i en anden farve end den, jeg bestilte. Har takket ja til anden farve og ser nu frem til at modtage afsendelsesinfo mv,,,

Respuesta de Designertorvet
Más información sobre otros tipos de reseñas.