Købte en pose i Netto. Jordbær. FØJ, FØJ. FØJ. Smager utroligt syntetisk mest som "skumfiduser". Får nærmest kvalme og opstød efter indtagelse. Kommer ikke til at indtage mere af det. Har prøvet at bl... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super service og hurtig levering! Bestilte mine varer onsdag formiddagen og fik pakken kun 24 timer efter. Gode priser og nogle absurd lækre proteinbarer! Kan varmt anbefales! Det bliver ikke s... Ver más
Et meget spændende sted at gå på opdagelse. Virkelig hurtig ekspedition og levering. Rigtig mange lækre ting. Absolut fem stjerner til Nordic Nutrient. Lena Fog 😊😊
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Servicio de fitness y nutrición
- también en la categoría
- Tienda de vitaminas y suplementos
Información de contacto
Norddigesvej 2, 8240, Risskov, Dinamarca
- 20723383
- info@nordicnutrient.dk
- nordicnutrient.dk
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super billige produkter og hurtig…
Super billige produkter og hurtig levering. Perfekt.
Gode tilbud og hurtig levering
Dejlige barer.
Hurtig levering og hurtig respons på…
Hurtig levering og hurtig respons på mail
Der vil vi handle fremover og de får vores varmeste anbefaling herfra 😊😊
Fam. Jensen
Superfin hjemmeside
Superfin hjemmeside, umiddelbar levering. No hassle.
Rigtig god service.
Rigtig fin oplevelse
Nordic Nutrient
Absolut fem stjerner til Nordic Nutrient.
Lena Fog 😊😊
Fik mine varer allerede dagen efter…
Fik mine varer allerede dagen efter bestilling.
Det er første gang jeg bruger dette…
Det er første gang jeg bruger dette firma, og det har virkelig ikke skuffet👍👍 skal helt sikkert bruge dem igen!!!
Klumpet protein pulver
Købte 2 x protein pulver, den ene perfekt, den anden med udløb i september og vi er i juli måned nu, den er klumpet og umulig at få rystet til en drikbar drik. Ingen respons på min henvendelse til Nordic Nutrient desværre.

Respuesta de Nordic Nutrient
Hurtigt forsendelse
Anden gang jeg køber hos Nordic nutrient. Igen er de rigtig hurtig til at få varerne sendt. Alt var som det skulle være.
Rigtig gode og lækre barer til fair…
Rigtig gode og lækre barer til fair pris. Hurtig levering.
Nemt at bestille og hurtig forsendelse
Nemt at bestille og hurtig forsendelse. Lækre proteinbarer til en god pris.
Rigtig god oplevelse
Super lækre produkter og hurtig levering! Rigtig god oplevelse!
It has been a week and i still have not…
It has been a week and i still have not received my package

Respuesta de Nordic Nutrient
Virkelig høj kvalitets produkter
Virkelig høj kvalitets produkter!
Bestilte og havde tingene dagen efter.
Kan kun anbefale dette sted.
La experiencia Trustpilot