Bom website com tudo claro e transparente como a origem de produção. Os produtos também parecem ter qualidade - terei de experimentar para saber!
2 van mijn Doggy`s hebben erger Artrose zijn nu een week bezig ze krijgen ieder 6 druppels per dag met zeer goede resultaten ze lopen weer een heel stuk beter. Ik zelf heb veel last van chronische pi... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Als koperblazer(euphomium) zijn mijn lippen erg belangrijk voor me. Ik heb heel veel verschillende producten/merken uitgeprobeerd, maar deze CBD lip balm gebruik ik nu al bijna 3 jaar in volle tevred... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Nordic Oil is jouw betrouwbare leverancier van hoogwaardige CBD-producten. Geen herbiciden, pesticiden, oplosmiddelen, additieven, vulstoffen of smaakstoffen.
Postbus 1414, 6501 , Nijmegen, Alemania
- +31344788342
- info@nordicoil.nl
- nordicoil.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente

Geweldig
Niks op aan te merken.
Snelle levering en goeie kwaliteit.
Prijs mag wat goedkoper (vergeleken met andere sites)

Respuesta de Nordic Oil
Nog te kort bezig ermee om een goede…
Nog te kort bezig ermee om een goede recensie te schrijven. Wel nette, zuivere en duidelijke producten.

Top service
Top service. Een bedrijf met een duidelijke klantenbinding. Mooi product en mooi vorm gegeven.

Respuesta de Nordic Oil
Ik ben nu nordic oil 5% aan het…
Ik ben nu nordic oil 5% aan het proberen tot op heden een heel goed product.

Respuesta de Nordic Oil
Nutteloos middel, maar goede service
Snel verstuurd, leuke actie met het gratis proefflesje zeker! Maar CBD olie is naar mijn mening nutteloos.
Ik had er wel wat van verwacht, maar net zoals bij elk homeopatisch middel is het vooral zelfsuggestie... O ja, nogmaals dat is mijn mening.

Respuesta de Nordic Oil
Helder en snel en zorgvuldige uitleg en…
Helder en snel en zorgvuldige uitleg en levering

Respuesta de Nordic Oil
Net 2 weken de olie aan het gebruiken…
Net 2 weken de olie aan het gebruiken tot nu ben ik er positief over voel me rustiger en slaap stukken beter of het de olie is of een placebo effect ?? Maar het werkt

Respuesta de Nordic Oil
Nordic Oil geeft een goede begeleiding…
Nordic Oil geeft een goede begeleiding in het verzenden tot en met het ontvangst.
Zij geven aan wat binnen hun mogelijkheden van advies vallen en welke niet, zeker belangrijk voor de situatie dat medische problemen een rol spelen om de olie te gebruiken.

Respuesta de Nordic Oil
Goede cbd-olie tegen een mooie prijs
Goede cbd-olie tegen een mooie prijs. Snelle levering.
Heel tevreden!👍

Ik slaap weer!!🤗🙏
Ik heb de kans gekregen om dit product gratis te mogen uitproberen, sinds ik in de overgang zit slaap ik zeer slecht ,heb echt al van alles uitgeprobeerd maar niks hielp,nu gebruik ik deze olie sinds 1 week en weet echt niet wat mij overkomt,eerste nacht 1 x wakker geworden in plaats van 7x en nu slaap ik gewoon de hele nacht door,wat echt heerlijk is,ben zo blij🤗!
Ik zal zeker dit product blijven gebruiken en aan iedereen aanraden.
Bedankt Nordic oil

Respuesta de Nordic Oil
Uitgebreide informatie bij eerste…
Uitgebreide informatie bij eerste bestelling. Geven nuttige tips. Pas 8 dagen in gebruik, dus nog geen uitgebreide review.

Prima product
Uitstekende cbd olie en ook nog eens gratis uitproberen!
Top.

Respuesta de Nordic Oil
Mail verkeer perfect snelle correcte…
Mail verkeer perfect snelle correcte afhandeling snelle bezorging, zegt waar ze voor staan weten waar ze het over hebben, vriendelijke klantenservice doen wat ze zeggen. Ik heb dus goede ervaring toppie.

Verassend goed
Verassend goed
Ik had vreselijke krampen in mijn onderrug
's nachts. Kon er niet van slapen. Cbd gel geprobeert.
Ik voelde geen pijn meer en weer eens heerlijk geslapen. Werkt dus echt.

Fantastisch tegen mijn psoriasis
Ik ben het gaan gebruiken tegen de jeuk van mijn psoriasis. Ik gebruik 2-3 keer per dag 4 druppels en de jeuk is zeker voor 80%minder geworden. En het word steeds beter, nu ik het bijna een maand gebruik zie ik dat mijn plekken ook minder worden. Ik verlies minder schilfers en mijn huid barst niet meer steeds kapot. Ik kan het bijna niet geloven, ik gebruik nog niet eens een kwart van de hormoonzalf die ik eerder gebruikte.
Vandaag nieuwe druppels besteld, want ik wil niet meer zonder!