Bom website com tudo claro e transparente como a origem de produção. Os produtos também parecem ter qualidade - terei de experimentar para saber!
Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Ik heb de kans gekregen om dit product gratis te mogen uitproberen, sinds ik in de overgang zit slaap ik zeer slecht ,heb echt al van alles uitgeprobeerd maar niks hielp,nu gebruik ik deze olie sind... Ver más
La empresa ha respondido
Als koperblazer(euphomium) zijn mijn lippen erg belangrijk voor me. Ik heb heel veel verschillende producten/merken uitgeprobeerd, maar deze CBD lip balm gebruik ik nu al bijna 3 jaar in volle tevred... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Nordic Oil is jouw betrouwbare leverancier van hoogwaardige CBD-producten. Geen herbiciden, pesticiden, oplosmiddelen, additieven, vulstoffen of smaakstoffen.
Información de contacto
Postbus 1414, 6501 , Nijmegen, Alemania
- +31344788342
- info@nordicoil.nl
- nordicoil.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Hele fijne CBD olie met een goede en…
Hele fijne CBD olie met een goede en snelle werking. Prijs kwaliteit verhouding is top! Ik ga nooit meer naar een andere olie!

goeie cbd 1e nacht goed geslapen
goeie cbd, voor weinig geld en goeie aanbiedingen. erg mooi verpakt snel verstuud, en heb het voor alleen deverzendkosten mogen proberen, erg dankbaar voor! en goed geslapen 1e nacht met deze cbd en toch weinig uren.

Respuesta de Nordic Oil
Gisteren besteld vandaag heel netjes…
Gisteren besteld vandaag heel netjes aangekregen, mooi gepresenteerd.
Dit verdient alvast een +++
Zoals je op YouTube kan zien is dit één van de beste cbd oliën op de markt.
Bedankt Nordic Oil voor het gratis proefpakketje 👌

het gratis proefflesje Noedic oil
Heel blij met het gratis proefflesje Nordic cbd oil.Ik wilde het graag proberen of het mij hielp met het in slaap komen.En het helpt ,val veel eerder in slaap en lig niet meer uren wakker.Dus heel blij dat dat ene druppeltje onder de tong bij mij helpt.

Respuesta de Nordic Oil
snelle levering en krachtige werking…
snelle levering en krachtige werking zowel bij orale inname, en in mijn geval vooral voor een lichte huidaandoening. Voelt direct rustiger en de irritatie zet niet door zoals normaal met 3x/dag 3 druppels op de gevoelige plek.

Fijn product
Snelle levering, duidelijke website, fijn dat ze het zo goedkoop als proef aanbieden.
Ik heb eerder CBD olie geprobeerd van de Tuinen en merkte daar niks van. Ik merk van deze Nordic Oil dat ik rustiger ben in de +/- 2 uur na het nemen van de druppels. Heel tevreden over dus!

Heel tevreden!
Snelle levering, goede service. Smaak is goed! Ik heb er baat bij! Gebruik het voor mijn psoriasis en tot nog toe geen nieuwe plekken gekregen!!

Respuesta de Nordic Oil
Snelle service en goed product
Snelle service en goed product, smaak is prima en ik slaap een stuk beter dus wat mij betreft een geslaagde actie.

Hallo
Hallo, ik heb het flesje nog niet gebruikt ..
Moet eerst ander flesje opmaken...

super product !
Super blij met jullie actie om kennis temaken,wordt er echt rustig van of dat is mij gedacht ,slaap goed en hoop in de toekomst dat hij bepaalde ontstekingen ook aanpak,maar daar gebruik ik ze tekort voor,plus al is zo flesjes niet groot doe je er wel super lang mee dat heeft voor ons consument wel voordelen .dus probeer het en oordeel zelf !
Snelle levering, goede service. Erg fijn om op een voordelige manier kennis te kunnen maken met CBD-olie. Helaas krijg ik er hoofdpijn van. Geen idee of het een kwestie van gewenning is, of dat het voor mij niet geschikt is.
Super kwaliteit
Super kwaliteit! Werkt goed! Smaakt beter dan andere CBD olie, hoge energie

Respuesta de Nordic Oil
2 van mijn Doggy`s hebben erger Artrose…
2 van mijn Doggy`s hebben erger Artrose zijn nu een week bezig ze krijgen ieder 6 druppels per dag met zeer goede resultaten ze lopen weer een heel stuk beter. Ik zelf heb veel last van chronische pijn door een amputatie en naar longkanker ook ik ben tevreden gebruik 2 maal 3 druppels per dag.
Ik gebruik er wel Thc-olie bij een druppel THC-olie en drie druppels CBD-olie samen

Respuesta de Nordic Oil
Zending snel in huis - Topproduct!
Zending snel in huis. Smaak is goed.
Lijkt echt te werken voor mij.
Zeker een aanrader!

Respuesta de Nordic Oil
Ik moet nog even de juiste dosering…
Ik moet nog even de juiste dosering voor mij zelf vinden . Maar tot zo ver een dikke pluim