Valorada con 1 estrellas sobre 5

Shame there isn’t an option for minus 5 stars!! Wish I had searched reviews before placing my order. The $80 canvas didn’t even arrive in a protective tube!!! The image doesn’t fill the size of th... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gjort beställning, betalat, fått orderbekräftelse. Skickat flera mail utan att få svar. Ringt, ringt igen, ringt ytterligare en gång och fick då svar samt löfte om att de skulle ringa upp då något ”gå... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fy vilket blufföretag! ”Leverans 2-5 dagar”, har gått två veckor och inte hört ett pip. Mailat två ggr men noll respons. Så sjukt tråkigt då det förmodligen inte kommer komma några varor innan sonens... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I ordered 2 prints from Nordic Poster Collective 3 weeks ago. A parcel arrived with someone else’s Order inside. I emailed the company and got a response from a lady called Maria who said she woul... Ver más

La empresa ha respondido

1. Servicios empresariales

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hos oss hittar du ett brett urval av posters, från många olika formgivare och i flera olika stilar - så att du kan hitta en unik och personlig poster som passar hemma hos dig.

1,1

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fin poster men dålig kvalité på ramen

Fin poster men dålig kvalité på ramen. Glsset/plasten är lite matt och det blir ett dåligt sken på bilden. Fick beställa en ny ram från ett annat ställe. Hade förväntat mig mer av ramen som kostade runt 500 kr

5 de septiembre de 2019

Så otroligt fina prints

Så otroligt fina prints, fotokonst & skisser. Super fin kvalité på papperet.

2 de septiembre de 2019

Respuesta de Nordic Poster Collective

Åh Sophie, vad glad jag blir att du gillade vår kvalitet (är lite extra nöjd med pappret vi jobbar med). Tack snälla för fin kommentar!

Ha en fin dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, allting funkade perfekt!

29 de agosto de 2019

Hej Fannie,
tack för din kommentar, så roligt att höra!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställt men ej fått paketet

Beställt men ej fått paketet. Enl DHL har de kontaktat Nordicposters för att få saknad information men inte fått svar från dem... på 10 dagar. Tråkigt när det var så fina produkter och bra hemsida.

20 de agosto de 2019

Hej Annakarin,
vad bra att du hörde av dig - för vi har inte fått något besked från DHL om att det var något problem med leveransen! Självklart kollar jag upp detta snarast möjligt och återkopplar till dig så att du får din leverans.

Ha en fin dag.

Fina produkter

Fina produkter, snabb leverans!

19 de agosto de 2019

Hej Karin,
vad roligt att höra att du var så nöjd - tack!

Bästa hälsningar

Valorada con 4 estrellas sobre 5

80% nöjd

Försändelsen var bra emballerad och levererades snabbt. Postern är jag väldigt nöjd med. Det hade varit önskvärt med en bättre kvalitet på ramen.

19 de agosto de 2019

Hej Anita,
tack för din feedback, jag är glad att höra att du är nöjd med postern men det var tråkigt att höra att du inte var nöjd med ramen. Om det är något jag kan göra är du alltid välkommen att kontakta oss på info@nordicpostercollective.se.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fina posters som jag gillar.

Fina posters som jag gillar.
Bra kvalitet på bilderna också visade det sig.

7 de agosto de 2019

Hej Anna,
tack snälla du för ditt fina betyg! Det värmer verkligen.

Ha en fin dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lite ful ram men motivet var superfint…

Lite ful ram men motivet var superfint 💕

1 de agosto de 2019

Hej Josefin,
tack för din feedback, blir så glad över att du gillade motivet! Men tråkigt att du inte var nöjd med ramen. Om den blivit skadad, kontakta oss gärna på info@nordicpostercollective.se så kan vi se hur vi kan lösa det.
Maria

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.