Valorada con 1 estrellas sobre 5

Shame there isn’t an option for minus 5 stars!! Wish I had searched reviews before placing my order. The $80 canvas didn’t even arrive in a protective tube!!! The image doesn’t fill the size of th... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gjort beställning, betalat, fått orderbekräftelse. Skickat flera mail utan att få svar. Ringt, ringt igen, ringt ytterligare en gång och fick då svar samt löfte om att de skulle ringa upp då något ”gå... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fy vilket blufföretag! ”Leverans 2-5 dagar”, har gått två veckor och inte hört ett pip. Mailat två ggr men noll respons. Så sjukt tråkigt då det förmodligen inte kommer komma några varor innan sonens... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I ordered 2 prints from Nordic Poster Collective 3 weeks ago. A parcel arrived with someone else’s Order inside. I emailed the company and got a response from a lady called Maria who said she woul... Ver más

La empresa ha respondido

1. Servicios empresariales

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hos oss hittar du ett brett urval av posters, från många olika formgivare och i flera olika stilar - så att du kan hitta en unik och personlig poster som passar hemma hos dig.

1,1

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

inga problem alls

inga problem alls, bra leverans och mycket nöjd.

24 de julio de 2019

Hej Hanna,
det gör mig väldigt glad att höra, tack för ditt fina betyg på oss!

Ha det gott!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra information efter att köpet…

Bra information efter att köpet gemoförts. Det var därför lätt att veta när leveransen skulle ske.

23 de julio de 2019

Hej Tony,
det var roligt att höra - tack för din feedback!

Ha en fin dag,

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Varan var skadad i frakten

Varan var skadad i frakten. Kontaktade NordicPosterCollective omgående men har ännu inte fått svar.

20 de julio de 2019

Hej Malin,
jag ber om ursäkt för sent svar, det har blivit lite längre svarstider nu i semestertider. Men jag har svarat dig, så att vi kan lösa problemet med skadan.

Så snygg akvarell

Snabb leverans. Trevligt bemötande. Det viktigaste...Så fina akvarell ❤

16 de julio de 2019

Hej Monica,
ja det är ju verkligen det viktigaste! :)
Vad roligt att höra att du är nöjd med både akvarell, och köpet hos oss - tack för ditt fina betyg!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alltid samma höga kvalitet!

Alltid samma höga kvalitet!
Levererar alltid av klass och aldrig problem med leveransen. Perfekt!

14 de julio de 2019

Hej Kent,
tack snälla du för din fina kommentar - den värmer verkligen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra service och snabb leverans

Bra service och snabb leverans! Postern med tillhörande ram motsvarande mina förväntningar. Skulle absolut kunna beställa här igen!

8 de julio de 2019

Hej Sophie,
vad glad jag blir - tack snälla du! Och du är så klart varmt välkommen tillbaka när som helst! :)

Ha det gott!

Snabb service!

24 de junio de 2019

Hej Lisa,
tack för ditt fina betyg, det värmer!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varan jag fick var skadad

Varan jag fick var skadad. Och jag har inte fått något svar av er!!!

21 de junio de 2019

Hej Anders,
jag är så ledsen att höra att din leverans blev skadad och jag beklagar att vårt svar har dröjt något pga semestertider. Jag har svarat dig via mejl nu, och hoppas att vi kan hitta en bra lösning på detta inom kort.

Snabb och personlig service

Snabb och personlig service! Snyggt utbud.

19 de junio de 2019

Respuesta de Nordic Poster Collective

Åh, tack snälla Wilma - vad glad jag blir! :)

Ha en underbar sommar!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Poster jättefin kunde kanske vara lite…

Poster jättefin kunde kanske vara lite svartare text (tjockare) hoppas ni förstår vad jag menar

Ullabritt

18 de junio de 2019

Hej Ullabritt,
tack för din feedback, jag förstår precis vad du menar. Jag har tittat på din beställning och på den poster du har beställt har formgivaren valt att trycka färgen i en mörkt grå ton (dvs inte svart). Om man förväntar sig att texten ska vara svart förstår jag att den kan upplevas som blek och svag, men det är alltså formgivarens val att göra den lite ljusare. Jag hoppas att den ändå blir användbar i ditt kök!

Om jag kan hjälpa till på något mer sätt är du alltid välkommen att kontakta oss på info@nordicpostercollective.se.

Bra kundtjänst

Bra kundtjänst! Svarade snabbt på mail och löste mitt problem.

1 de junio de 2019

Hej Fabian,
vad glad jag blir - tack! Vi försöker alltid lösa problemen så gott vi kan.

Fin bild på kvalitetspapper

Fin bild på kvalitetspapper. Snabb leverans.

16 de mayo de 2019

Hej Therese,
tack för din fina feedback, det betyder mycket för oss!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Trycket är inte helt knivskarpt.

13 de mayo de 2019

Hej Dan,
tack för din feedback, vad trist att höra att du inte var helt nöjd med kvaliteten på trycket. Utan att veta exakt vilket motiv du har köpt så kan det finnas flera orsaker, som vilken teknik som används för att ta fram motivet, upplösning vid scanning, medvetna effekter osv. Jag hoppas att det är något som inte stör alltför mycket, om det skulle vara så får du höra av dig till oss på info@nordicpostercollective.se så får vi hitta en lösning för dig.

Grymt

Bra grejer...

11 de mayo de 2019

Tack Robert,
det var kul att höra, tack för din fina feedback!

Bra och snabb service

Bra och snabb service. Känns personligt.

7 de mayo de 2019

Hej Anna Lena,
det var roligt att höra, och värmer extra mycket. Tack!

Maria

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.