Valorada con 1 estrellas sobre 5

Shame there isn’t an option for minus 5 stars!! Wish I had searched reviews before placing my order. The $80 canvas didn’t even arrive in a protective tube!!! The image doesn’t fill the size of th... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gjort beställning, betalat, fått orderbekräftelse. Skickat flera mail utan att få svar. Ringt, ringt igen, ringt ytterligare en gång och fick då svar samt löfte om att de skulle ringa upp då något ”gå... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fy vilket blufföretag! ”Leverans 2-5 dagar”, har gått två veckor och inte hört ett pip. Mailat två ggr men noll respons. Så sjukt tråkigt då det förmodligen inte kommer komma några varor innan sonens... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I ordered 2 prints from Nordic Poster Collective 3 weeks ago. A parcel arrived with someone else’s Order inside. I emailed the company and got a response from a lady called Maria who said she woul... Ver más

La empresa ha respondido

1. Servicios empresariales

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hos oss hittar du ett brett urval av posters, från många olika formgivare och i flera olika stilar - så att du kan hitta en unik och personlig poster som passar hemma hos dig.

1,1

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Väl godkänt!

Snabb leverans, prisvärt och fin kvalitet. Fina motiv som nu pryder väggarna!

8 de abril de 2019

Hej Annika,
vad roligt att höra att du fått fint på väggarna. Tack snälla för din fina recension!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag beställde en ram 70*70 och är nöjd

Jag beställde en ram 70*70 och är nöjd. En stabil ram. Det var dock en liten reva på glaset och plasten som var runt ramen var uppskuren och det ser ut som om man har använt en kniv och skurit en skåra i kanten på ramen. Det är inget som syns framifrån, men tråkigt ändå.

7 de abril de 2019

Hej Jeanette,
tack för din feedback. Det var inte alls bra att höra att ramen och emballaget var skadat, jag beklagar det! Jag är dock glad att höra att det inte syntes framifrån. Om det är något vi kan göra kring detta får du gärna höra av dig till oss på info@nordicpostercollective.se.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

fina posters

fina posters. men dyrt

15 de marzo de 2019

Hej Emelie,
tack för din recension, och jag är glad att du tycker våra posters är fina. Eftersom vi jobbar med enskilda formgivare, blir priset lite högre än hos en del andra posterbutiker, men det gör ju också att du kan hitta mer unika och personliga motiv hos oss.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

VERY BAD CUSTOMER SERVICE!

Order inside.
I emailed the company and got a response from a lady called Maria who said she would sort this out for me, that was 2weeks ago.
I’ve sent numerous emails, Facebook messages with absolutely no response! I am extremely disappointed and at this point Nordic Poster Collective have just stolen money from me!!

13 de marzo de 2019

Dear Kara,
I am so very sorry about accidental mixup in the delivery and the delay in solving this issue. I just sent you an update via email with more details (for some reason the Facebook messages has not reached us), and will make sure this get sorted as soon as possible! Let's keep in touch via email.

Kind regards,
Maria, founder of Nordic Poster Collective

Super!

Super! Snygga! Lättsamt!

11 de marzo de 2019

Tack Marie,
vad roligt att höra, det värmer verkligen!

Allt fungerade perfekt

12 de febrero de 2019

Hej Erika,
det var roligt att höra, tack snälla du för ditt fina betyg!

Ha en fantastisk dag!
Marai

Bra kvalité på trycken

Bra kvalité på trycken, jättenöjd!

11 de febrero de 2019

Hej Mikaela,
så roligt att höra att du blev nöjd med dina posters! Och tack snälla du för ditt fina betyg, det värmer verkligen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

färgen på hemsidan stämde inte alls med…

färgen på hemsidan stämde inte alls med verkligheten

14 de enero de 2019

Hej Linus,
tack för din feedback, det var tråkigt att höra att du inte är nöjd med din leverans. Jag kontaktar dig direkt för att höra mer om vad som hänt och hur vi kan lösa det.

Vänliga hälsningar

Stort och bra utbud

Stort och bra utbud. Leverans i tid. Tyvärr skadad vara men snabbt svar och inga problem att få en ny.

12 de enero de 2019

Hej Therese,
det är ju alltid tråkigt när något blir skadat under leveransen, självklart skickar vi nytt när det händer. Glad att höra att den nya leveransen kom fram i fint skick, och tack för ditt fina betyg!

Snabb leverans! Nöjd!

Beställde en poster med ram i samma storlek. Snabb leverans och bra förpackat! Tack!

4 de enero de 2019

Hej CL,
tack för ditt fina betyg, det betyder mycket för oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, bra packat, bra tryck. Jag är helnöjd!

4 de enero de 2019

Hej Linda,
vad roligt att höra! Tack snälla du för ditt fina betyg.

Ha en fantastisk dag!

Allt bra

Allt bra, snabb leverans och fina posters!

2 de diciembre de 2018

Hej Anna,
härligt att höra - tack snälla för din fina feedback!

Enkelt att handla

Enkelt att handla, snabb leverans!

2 de diciembre de 2018

Respuesta de Nordic Poster Collective

det gläder mig att höra, tack för ditt fina betyg!

Fantastiskt fina

Fantastiskt fina! Snabb leverans!

1 de diciembre de 2018

Hej Anja,
det var roligt att höra - tack för ditt fina betyg!

Allt perfekt!

13 de noviembre de 2018

Respuesta de Nordic Poster Collective

Härligt att höra, tack Oliver!

Nöjd!

Jättefina ramar med hög kvalitet.

12 de noviembre de 2018

Hej Caroline,
det var roligt att höra, tack för det fina betyget!

Maria

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.