Selkeä sekä johdonmukainen kuin käppyrät kaaviossa, mutta parannettavaa on muun muassa tietosuojassa: Ohjelmasta ja yrityksestä vuotaa niin paljon informaatiota, että sen avulla löytää haavoittuvuu... Ver más
La empresa ha respondido
Varoja ja osakkeita ei saa siirrettyä mitenkään kohtuullisessa ajassa pois Nordnetin hallinnasta pois. Yli kuukauden kesti. Heti jos manuaalisesti pitää toimia, ei onnistu "meillä on ruuhkaa". Pikku v... Ver más
La empresa ha respondido
Helppo tapa käydä kauppaa osakkeilla ja rahastoilla. Jonkin verran myös olen seurannut Nordnet´n podcasteja ja muita infoja netin kautta.. Miinuksena; jos tekee myyntiä ja haluaa siirtää rahat heti to... Ver más
La empresa ha respondido
Olen käyttänyt palvelua jo n. 5 vuotta ja olen yleisesti ottaen hyvin tyytyväinen. Palvelusta löytyy erinomainen kattaus tuotteita ja he tarjoavat myös mielenkiintoista infoa ja mediatarjontaa sijoitt... Ver más
La empresa ha respondido
Nordnet on pohjoismainen pankki, jonka kautta voi sijoittaa osakkeisiin, ETF:iin, rahastoihin ja muihin pörssinoteerattuihin tuotteisiin. Tavoitteena on antaa asiakkaille työkalut omien sijoitustensa hallintaan ja olla pohjoismaisten säästäjien ja sijoittajien ykkösvalinta. Nordnetillä on tutkitusti Suomen tyytyväisimmät sijoittajat (EPSI Rating).
Alvar Aallon katu 5 C, 00100, Helsinki, Finlandia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Naurettavan kalliit hinnat erityisesti ost us osakkeet. Vähän kaupankäyntiä enemmän (Iran sota) kaatui koko järjestelmä monena päivänä.

Respuesta de Nordnet
Selkeä ja hyvin toimiva sivusto. Informatiivinen.

Respuesta de Nordnet
Minuses are: Overall expensive, and bad J.P Morgan derivates.
Pluses are good mobile app, easy to use loan system.

Respuesta de Nordnet
Pidän palvelua todella toimivana.
Ainoastaan ns. ostopalkkiotasot 3-7€ ovat piensijoittajalle korkeahkot koska ostettavien osakkeiden määrät voivat olla pieniä. Em. seikka huomioiden tämä nostaa osakkeiden hintaa joskus paljonkin.

Respuesta de Nordnet
Hyvin toimii mobiili ja paljon arvokasta tietoa.

Respuesta de Nordnet
Kaupankäynti on sujuvaa ja nopeaa, ihan eri luokkaa kuin pankeissa on tarjolla. Erityisen tyytyväinen olen Sijoitusvakuutukseen. Pääomaa voi kasvattaa maksamatta koko ajan voitoista veroja. Traders Club on hieno! Jukka Lepikön USA-tuntemus on vertaansa vailla.

Respuesta de Nordnet
Löytyykö sovelluksesta tietoa siitä, kuinka paljon on omaa pääomaa tilillä? Esim. kuinka paljon OST:n saldosta on talletuksia? Tätä olen etsinyt, mutta en ole löytänyt. Samoin olisi hyvä, että omistetun osakkeen kautta pääsisi näkemään ko. osakkeen ostoerät määrineen, hintoineen ja ostopäivineen.

Respuesta de Nordnet
All good but they should have any API (finland too) for programmatic access to make trades. Sharewille could be improved and have monetisation opportunities (copy trade etc ) for the best in class traders that would use the service. The prices are ok but the service should be more ambitious.

Respuesta de Nordnet
Olen ollut asiakkaana jo eQ:n aikana, joten kokemuksia on runsaasti. Olen tyytyväinen toimintaan, mutta viimeinen uudistus hiertää minua. Hoidan myös lasten ja lastenlasten salkkuja, heillä ei vielä ole alempaan palkkiotasoon oikeuttavia salkkuja. Ennen oli kaikilla 5€ palkkiotaso, koska kaikki sai minun oikeuteni. Nyt palkkio on aivan jotain muuta. Pidän kalliina.

Respuesta de Nordnet
Olen tyytyväinen asiakas jo yli 10 vuotta. Laaja valikoima sijoituksia kohtuullisilla kuluilla. Sopii ainoaksi sijoitusalustaksi tavalliselle yksityissijoittajalle parhaiten.

Respuesta de Nordnet
Sovellus ja etenkin www-palvelu toimii hienosti eikä siinä ole mitään isoja ongelmia. Mielestäni kuitenkin esim shorttailu% on vaikea löytää ja muutenkin osakkeiden tiedot saisi ryhmitellä selkeämmin ja voisiko sovellus ja www-palvelu noudattaa paremmin samaa ryhmittelyä? Tapahtumalistaus on hyvä idea, kun siinä voi suodattaa eri tyyppisiä tapahtumia. Voisiko samaa ideaa soveltaa omiin osakelistoihin, että löytäisi nopeasti osakkeen uutiset, tapahtumat ja analyytikkojen arviot. Osta-nappula ja osta-suositus pitäisi paremmin erottua.

Respuesta de Nordnet
Customer since 2023. Will give 5 star for easy of use, and as I have no complaints with the service. For a beginner like me it is very handy.

Respuesta de Nordnet
Sekavat nettisivut ja appi. Törkeän kallis.

Respuesta de Nordnet
It was very problematic to get an account for the Doctors' Association in Turku. I tried two times. I gave up after many months of unsuccsful correspondence. Also the 2nd trial was problematic. It took four months to get an account. Eveything else is functioning perfectly.''

Respuesta de Nordnet
Very expensive in Finland when you buy US stocks. Otherwise ok.

Respuesta de Nordnet
Hyvät työkalut salkun ja markkinoiden seurantaan.
USAn kaupankäyntipalkkiot korkeat.

muutin pankkia-kun kuukausimaksut nousivat aina 50-100% vuosittain

Respuesta de Nordnet
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.