Lett å logge inn. Analytikkerens sin anbefaling ( kjøp- hold- salg) er en håpløs sak. Vet aldri når den er oppdatert, burde være hver dag, men skjønner det kan være krevende. Ellers burde det være e... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Brukerstøtte/teknisk platform er fortsatt veldig svak. Registrerte feil på et selskap som har skiftet navn og noe har gått galt på Nordnet. Jeg kan ikke lengre kjøpe eller selge min post in dette sels... Ver más
Fantastisk plattform med god og enkel oversikt over alle typer investeringsmuligheter, fra enkeltaksjer til diverse fond. Appen er brukervennlig og gir sanntidsstatus på investeringene, noe som gjør d... Ver más
La empresa ha respondido
Appen her helt fantastisk, oversiktelig og enkel å bruke. Det har også den siste tiden komme mange verktøy og funksjoner som hjelper en investor å innhente relevante informasjon om sine investeringer.... Ver más
La empresa ha respondido
- Bróker financiero
- Asesor financiero
- Servicio financiero no bancario
Escrito por la empresa
Litt morsommere sparing i aksjer og fond.
Información de contacto
Karl Johans Gate 16C, 0154, Oslo, Noruega
- nordnet.no
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 71% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Plattform låste seg
Plattform låste seg
Ikke bra at plattformen henger seg når det er stor aktivitet når det er uroligheter i markedet hvor mange vil handle og man da ikke får gjennomført handler pga. at platformen ikke takler belastningen. Dette må det gjøres store forbedringer på.

Respuesta de Nordnet
Oversiktlig og greit for alle
Oversiktlig og greit for alle. Lett å komme igang selv uten erfaring.

Respuesta de Nordnet
Enkel og effektiv platform for handel…
Enkel og effektiv platform for handel med aksjer og fond

Respuesta de Nordnet
Fin mulighet for å la sparepenger jobbe for meg
Jeg er ingen ekspert innen økonomi eller finansverden, men jeg synes at det går helt fint å vurdere investeringer gjennom de verktøyene man har på Nordnet. Jeg har vært medlem i ca. 20 år og konstaterer at mine sparepenger gjennom investeringer har mer enn fordoblet seg. Riktignok er jeg lite glad i å betale avgifter og skatt. Men alt i alt er det greit å tjene penger med likesinnede på Shareville-forumet.

Respuesta de Nordnet
Nordnett er lett å bruke, min favoritt.
Nordnett er lett å bruke, enkel navigering, oversiktlige sider som ikkje er overfyllt. Dessutan er kundeservise flinke og lett å nå.

Respuesta de Nordnet
Åpnet opp en link der det stod at jeg…
Åpnet opp en link der det stod at jeg skulle gi Nordnet min mening. Får: Fortell oss mer om opplevelsen du hadde! Lurer litt på hva jeg skal rate, men om det er totalopplevelsen så vil jeg si at jeg er ok men synes de er for dyre

Respuesta de Nordnet
Flott nettside med mange muligheter for…
Flott nettside med mange muligheter for å finne informasjon om selskap, fond og investeringer generelt. Flott med tilgang til mulighet teknisk analyse. Men finner ikke ut av det på mobil løsningen.

Veldig godt brukergrensesnitt
Veldig godt brukergrensesnitt. Intuitivt. Mange markeder. Enkel oversikt over kontoer, papirer og andeler. Kundeservice veldig varierende og ofte langsom. Savner bankintegrasjon med økonomisystem. Gruser uansett dagligbankens systemet for verdipapirhandel. Anbefales.

Bra både på mobil og pc
Bra både på mobil og pc. God kunnskapsformidling.

Intuitiv og god webapplikasjon
Veldig god og intuitiv app og webapplikasjon. Svakheten med Nordnet er at det ofte er krøll ved endringer, aksjetildelinger, splittinger etc. Ved Kongsberg Martime demerger fikk man ikke solgt eller kjøpt på åpningsdagen uten å kontakte Nordnet via telefon. Denne type opplevelser sammen med ofte feil i visualisering gjennom grafer og faktiske fortjenester etc gjør at det trolig finnes mer stabile tjenester om man handler mye. Men for daglig kjøp og salg for småinvestorer er Nordnet super.

User interface
Brukervennlighet, ryddighet, god oversikt og enkel handel

Det fungerer og gir god oversikt
Det fungerer og gir god oversikt

Respuesta de Nordnet
jeg synes det leveres et meget godt produkt…
jeg synes det leveres et meget godt produkt med enkel interface og generelt sett meget god informajon /kunnskap OM produktene.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.