Norra Goteborg Opiniones

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Todas las opiniones

11 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde en klänning från ett svenskt…

Beställde en klänning från ett svenskt företag trodde jag, men det var från Kina. Klänningen motsvarade inte mina förväntningar, det var inte linne som utlovat det var 95 % polyester. Pass formen var inte bra. När jag ville returnera varan fick jag själv stå för avgiften att returnera även tull och moms för införsel av vara. Blev till slut erbjuden 20% åter av köpeskillingen. Kommer avråda alla att handla där

6 de julio de 2026

Lurad kund

Tyvärr kollade jag inte omdömena här innan jag beställde. Jag kan tyvärr bara instämma i vad andra skrivit. Lång leveranstid (från Kina!), ett plagg i sladdrig polyester, dålig passform och ingen retursedel. Jag ombeds att betala returfrakt till Kina, och får sannolikt inte några pengar tillbaka om jag ska tro vad som skrivs här.

Bojkotta!!!

5 de julio de 2026

Retur av klänning

Min fru bad mig beställa en klänning hon hittat på nätet. Den kom efter många veckor (drop shipping) och visade sig då inte stämma med bilder osv.

Nåväl den returnerades efter mailkontakt med kundtjänst. Returadress var i Kina och all retur får bekostas av kunden. Ingen återbetalning förrän varan är bekräftad returnerad🙈.

Vi returnerade enligt instruktionerna men har inte sett till någon återbetalning och kommer bli överraskad om kommer någon.

Första, sista och enda gången det kommer att beställas något från det stället.

29 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det var en helt annan klänning än på…

Det var en helt annan klänning än på bilden, annan färg annat material. Klänningsmodellen var det enda som stämde överens.
Materialet var billig plastig syntet. Orkar inte returnera när jag läst hur svårt och dyrt det verkar vara.

1 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde en klänning i 100 % bomull…

Beställde en klänning i 100 % bomull och fick hem en sladdrig sak i polyester. När jag klagade fick jag besked om att de förstod att det var ”frustrerande” att få en klänning av annat material. Jag kunde returnera men var då tvungen att betala frakt och tull till Kina. De erbjöd först 10 % avdrag på priset om jag behöll varan. I nästa mail erbjöds jag 20 % avdrag.
Ett riktigt oseriöst företag som jag absolut inte rekommenderar!

18 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bluff företag ! Handla inte här.

Ställde fråga om material på en klänning. Fick svar att det var bomull och lin. När plagget kom var det 95%polyester. Reklamerade och blev erbjuden 10% av kostnaden eller ersättningsplagg som de vill ha fraktavgift för. Bluff företag.

23 de junio de 2026

Retur funkar inte

Retur funkar inte. Fel returadress står på hemsidan. Köpt är köpt. Inga pengar tillbaka trots att man ska få det enl. Deras returpolicy.
Kvaliteten på kläderna dålig och inte samma kläder som på bildens.

21 de junio de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.