Placed an order on Dec 9th then told dispatched on 13th . Not received and the customer support email address doesn’t work and bounces back . In the process of trying to get my money back
Paar jassen besteld, en binnengekregen na een week! Ben er wel blij mee! Alleen beetje spijtig van de leveringstijd!
Had waterdichte lijm besteld. Volgens hun website 1+1 gratis in potjes van 300 ml met gratis kwast. Aangekregen : 2 kleine potjes van 100 ml zonder kwast en tegen een veel te hoge prijs. Tevens mi... Ver más
Ook ik kreeg 2 mini potjes waterdichte lijm. Terwijl advertentie spreekt van 300 ml. Kan er amper een postzegel mee plakken. Ook nog eens onbereikbaar. Blijkt dat webshop nieuw is begonnen maar... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Zodiac Casino is a well-established online casino with over 20 years of experience in the industry, offering a trusted and secure gaming environment. The platform features a rich portfolio of 800+ games, primarily powered by Microgaming, including popular slots, table games, and progressive jackpots like Mega Moolah. Players can enjoy flexible payment methods such as debit cards, bank transfers, and various e-wallets, ensuring smooth deposits and withdrawals. New users are welcomed with generous bonuses, including free spins and multiple deposit offers. Additionally, Zodiac Casino provides reliable 24/7 customer support via live chat and email, ensuring assistance whenever needed.
Pieterbreughelstraat, 1964EN, Heemskerk, Holanda
- 0619690122
- zodiac@zodiac.com
- nuvado.nl
No consta que solicite reseñas
No ha contestado las opiniones negativas
Oplichting
Oplichting! Webshop is inmiddels offline. Producten worden niet geleverd.
Zit al weken te wachten op mijn…
Zit al weken te wachten op mijn bestelde lijm. Mails gestuurd, maar nooit reactie gekregen. Mijn advies: bestel hier niks!!!
Update: ik zie zojuist dat exact dezelfde advertentie onder de naam collano.nl wordt aangeboden. Wees dus gewaarschuwd.!!!
En nog één: Sorandi.nl
En Molena.nl komt ook met hetzelfde voorbij
9 maanden later krijg ik een verzoek om deze review te wijzigen, omdat nuvado van mening is dat ik het verkeerde bedrijf heb beoordeeld…. Nou nee hoor: en in de tussentijd heb ik mijn bestelde lijm nog steeds niet ontvangen en ook is mij geen passende oplossing geboden (bv terugbetalen van het niet geleverde product). Mijn review blijft dus volledig overeind!
Bestelling niet geleverd maar wel…
Bestelling niet geleverd maar wel betaald onmogelijk om contact te maken met de verkoper verzendt
Heb ook betaald maar nog altijd niets…
Heb ook betaald maar nog altijd niets ontvangen.Heb al verschillende mailtjes gestuurd maar antwoorden gewoon niet.Het is spijtig dat zulke personen nog vrij rondlopen.Ik vraag mij ook al dat ze deze firma niet van het internet bannen.Deze weten ook dat ze vrij de mensen kunnen oplichten zonder gestraft te kunnen worden en zo hun zakken vullen.Gewoon !!!!SCHANDALIG!!!
Ik heb nu bij Alixpres besteld 2 potten van 300 voor 19 euro thuis geleverd.
niets ontvangen.
1 ster is eigenlijk al teveel
1 ster is eigenlijk al teveel.
Had waterdichte lijm besteld. Volgens hun website 1+1 gratis in potjes van 300 ml.
3 weken na het bestellen 2 mini potjes van 100 ml ontvangen.
Is een misleidende aanbieding.
Trap er niet in.
Bestelling geplaatst maar niets…
Bestelling geplaatst maar niets ontvangen en op de mail wordt niet gereageerd baalen geld weg.
Had ik maar deze pagina gelezen en geweten dat het oplichters zijn.
Ook ik ben opgelicht door dit bedrijf
Ook ik ben opgelicht door dit bedrijf. Potje aqua stop besteld, en uiteraard nooit ontvangen. PAS OP OPLICHTERS
Betaald en niets ontvangen
Betaald en niets ontvangen. Meerdere mails gestuurd maar geen antwoord gekregen. Echte oplichters zijn het!
ingetuind als…
ik denk dat ook ik er ben ingetuind als ik dit zo lees toch triest dat er dit soort lui zijn

Respuesta de Zodiac Casino
Nuvado lijmpotten. Wij zijn ook opgelicht met de…
Wij zijn ook opgelicht met de lijmpotten van 300 ml per stuk. 1 + 1 gratis. Bestellen geplaatst en nooit ontvangen. Bah wat zijn er toch gemene mensen op deze aardbol.
Ook wij zijn opgelicht
Ook wij zijn opgelicht, 17 mei jl 2 potjes a’ 300 gram waterdicht lijm besteld en betaald € 29,99
NOOIT ONTVANGEN
Nu krijgen we mail dat we via creditcard verzendkosten moeten betalen, €2,99. Een paar dagen later 1,99, dan 0,99
Zo hebben ze gelijk je gegevens.
Dan volgt een sms dat je je pakket moet ophalen anders wordt het terug gestuurd! Bij het ophaal punt is niks geleverd.
Mensen trap er niet in grote oplichting en de aangifte is gedaan!
Het is oke
Bestelling betaald maar nooit gekregen!
Op 12.05 een bestelling gedaan (en direct betaald) van 1+1 potjes Aquaseal, volgens hun site gingen deze de volgende dag al geleverd worden. Nadien een trackandtrace ontvangen, waaruit bleek dat dit uit China zou komen. Een week later nog steeds niets ontvangen, een reactie op een mail van mij is er niet gekomen. Op hun site staat tevens dat ze een 24/7 klantenservice hebben ('Wij staan altijd voor u klaar!'), maar geen idee hoe je die behalve per mail kan bereiken! Vandaag opnieuw gemaild, in de hoop dat er reactie komt. Want een levering heb ik nooit gekregen ......
Niks kopen
Blijkt dat webshop nieuw is begonnen maar gebruikt een naam die voorheen veel ellende heeft veroorzaakt. Kies beter een nieuwe naam. Dit blijft achtervolgen

Respuesta de Zodiac Casino
Order geplaats voor AquaSeal
Order geplaats voor AquaSeal - Waterdichte Lijm Los Lekkage In Seconden Op | 1+1 GRATIS! × 2 met een bedrag van € 29,99 heb deze nooit mogen ontvangen.
Heb al diverse emails gestuurd en deze worden niet beantwoord. Ik heb gelijk ook even bij KvK gekeken staan daar niet geregistreerd, het rekeningnummer waar het geld naartoe is gegaan staat geregistreerd in Duitsland. Ik heb al een melding gemaakt bij de bank van oplichting.
Opgelicht
Opgelicht. Politie aangifte gedaan en advocaat ingeschakeld.
Bestelling gedaan waterdichte lijm…
Bestelling gedaan waterdichte lijm nooit ontvangen reeds aangifte gedaan bij de politie ik hoop dat nog meer mensen dit doen
Gewoon oplichters
Tevens misleidende reclame.
Heb al reclamatie gestuurd, maar geen antwoord.
Al de (positieve) reviews op hun site zijn gewoon nep.
Wat te doen om die oplichterij stop te zetten ???
Más información sobre otros tipos de reseñas.