Nyght Opiniones 196

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte dynen torsdag, mandag blev den leveret, det må man sige er hurtigt 😃 den er nøjagtig som i reklamerne 😃 Har sovet med dynen i nat, og har sovet fantastisk 🤩 så kan kun anbefale andre... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virkelig dårlig oplevelse!! Venter stadig på min dyne, som skulle være afsendt for 10 dage siden. Jeg har skrevet til dem, fået svar en enkelt gang og nu er der bare stille og intet nr man kan ringe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dynerne kom hurtig😀 Og de var floffy bedre in jeg regnet med 😍 Rigtig lækker dyner .har sovet rigtig godt med den . Flere af min familie har set dem og de overvejer også at købe dem 😀 Så alt... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Ha contestado el 88% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse hver eneste gang…

Fantastisk oplevelse hver eneste gang hos Nyght! Leveringen er hurtig, og produkterne er præcis som vist på billederne. Jeg var så glad for min første pude, at jeg måtte købe en mere. Derudover købte jeg et lagen, som er utrolig blødt og lækkert, føles som at sove på en sky. Kvaliteten er helt i top, sover som en drøm. 10/10, jeg anbefaler Nyght til alle!

6 de junio de 2026

Dynerne kom hurtig😀

Dynerne kom hurtig😀
Og de var floffy bedre in jeg regnet med 😍
Rigtig lækker dyner .har sovet rigtig godt med den .
Flere af min familie har set dem og de overvejer også at købe dem 😀
Så alt i alt en rigtig dejlig fluffy tyngde dyne 100% tilfreds

3 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte den hybrid tyngde dyne da jeg…

Jeg købte den hybrid tyngde dyne da jeg har brug for en dyne med masser fylde men ville prøve om tyngde kunne hjælpe til en rolig søvn , dynen kom ret hurtigt, normalt er jeg oppe 2-3 gange om natten nu har jeg sovet med den 4 nætter og har sovet igennem alle 4 nætter for første gang i 20 år jeg er meget imponeret, dynen er lækker fyldig men er ikke for varm selv om vi nu har rimelig lune nætter, jeg falder i søvn på Max 5 min hvor jeg før godt kunne ligge en time før jeg sov, eneste kæmpe er den side tyngden er på er lidt stiv i det, men hele nattesøvn vejer op for det og jeg har bare den side opad så jeg har den bløde side på kroppen, jeg forstiller mig den blir mere blød med tiden

26 de mayo de 2026

Virkelig dårlig oplevelse!!

Virkelig dårlig oplevelse!!
Venter stadig på min dyne, som skulle være afsendt for 10 dage siden. Jeg har skrevet til dem, fået svar en enkelt gang og nu er der bare stille og intet nr man kan ringe til. Utrolig dårlig service!!
Og pengene er trukket

2 de junio de 2026

Nøjagtig som i reklamerne

Har sovet med dynen i nat, og har sovet fantastisk 🤩 så kan kun anbefale andre til at købe dynen 😃

2 de junio de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Stadig igang med at afprøve min pude

Efter at have bestilt min pude gik der kun nogle få dage, hvor jeg modtog min bestilling. Nu har jeg sovet med puden siden og elsker at den er kølende på den ene side. Jeg har generelt svært ved at sove med en pude, men tror og håber på, at når jeg har fundet den rette mængde, der skal tages ud, så bliver det godt.
Da det er en helhed for mig, når jeg skal bedømme produktet, at vide, hvor nemt det er at komme i kontakt med kundeservice og hvordan de behandler deres kunder, som jeg ikke har haft brug for, da jeg beholder min pude, så kan jeg ikke give en fuld vurdering, så derfor de 3 stjerner.

27 de mayo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det er en rigtig lækker dyne at sove…

Det er en rigtig lækker dyne at sove med. Jeg bruger den både om natten og i løbet af dagen, når jeg skal slappe af. Jeg har på grund af min ADHD og autisme brug for noget tyngde, for at kunne finde ro. Hurtig levering.

21 de mayo de 2026

Ikke som forventet

Kommentar til Nyghts besvarelse. Dynen blev leveret 14/4 - ikke for 34 dage siden. Jeg har ikke lavet en returanmodning, og jeg beder jer derfor ikke behandle en sådan.

Levering var hurtig, så ingen problem der. Desværre var dynen ikke som forventet. Jeg føler ingen tyngde, den ligger som en skal over mig. Da jeg nærlæste retur betingelserne, kunne jeg se, at det stort set ville være umuligt at få pengene retur for den. Jeg kontaktede dem, da jeg havde spørgsmål om værdiforringelse i forbindelse med brudt vakuumering. Jeg fik først svar, da jeg rykkede for det. De svarede, at det primært er lugt, pletter, hår osv., der afgør det. Jeg stoler ikke på dem, så jeg har valgt at beholde dynen frem for at miste en masse penge på at returnere den. Jeg håber, at stivheden forsvinder og at den bliver rar at sove med.

14 de mayo de 2026
Logotipo de Nyght

Respuesta de Nyght

Tak fordi du deler din oplevelse.

Vi vil dog gerne være ærlige: din ordre blev leveret for RETTET: 31 dage siden, og både den lovpligtige 14-dages fortrydelsesret og vores 30-dages søvngaranti er desværre udløbet.

Hvis der er slitage, hår, pletter eller lugt godkender vi naturligvis ikke en evt. refusion, der er tale om en. hygiejne vare.

Vores betingelser fremgår tydeligt på vores hjemmeside inden køb, og vi anbefaler altid at kontakte os tidligt hvis der er tvivl.

Kanon Hybrid Dyne

Kanon Hybrid Dyne , gør jeg kan sove igen , gir mn krop sådan en ro.
kvalitet er helt i top i forhold til prisen
Da jeg bestilte dyne , gik der blot 2 dage så hade jeg den her hjemme , så fantastisk

10 de mayo de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.