Nyght Opiniones 196

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse hver eneste gang hos Nyght! Leveringen er hurtig, og produkterne er præcis som vist på billederne. Jeg var så glad for min første pude, at jeg måtte købe en mere. Derudover købte... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte dynen torsdag, mandag blev den leveret, det må man sige er hurtigt 😃 den er nøjagtig som i reklamerne 😃 Har sovet med dynen i nat, og har sovet fantastisk 🤩 så kan kun anbefale andre... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virkelig dårlig oplevelse!! Venter stadig på min dyne, som skulle være afsendt for 10 dage siden. Jeg har skrevet til dem, fået svar en enkelt gang og nu er der bare stille og intet nr man kan ringe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dynerne kom hurtig😀 Og de var floffy bedre in jeg regnet med 😍 Rigtig lækker dyner .har sovet rigtig godt med den . Flere af min familie har set dem og de overvejer også at købe dem 😀 Så alt... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Ha contestado el 88% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Rentefrit lån

Rentefrit lån
Faktisk tror jeg, at Nyght laver en god tyngdedyne. Jeg aner det ikke!
Men jeg ved, at jeg fra bestilling af en tyngde dyne 30. december 2025 til 11. februar 2026 gav Nyght et rentefrit lån på 1499 kroner. Efter have modtaget mails med den ene tåbelige undskyldning efter den anden, mistede jeg naturligvis tålmodigheden. Jeg måtte true med politianmeldelse for at få mine penge igen. Det fik jeg, men jeg er træt af, at jeg indirekte kom til at yde Nyght kredit - og ikke et ord til undskyldning er der kommet!!!!

30 de diciembre de 2025

Hej

Tak for din anmeldelse, vi er kede af, at forløbet har efterladt dig med en dårlig oplevelse. Ordren var en forudbestilling, hvilket var tydeligt oplyst på produktsiden ved bestilling. Den angivne leveringsdato var et estimat og ikke en fastlagt dato.

Din levering blev desværre ramt af to udefrakommende hændelser, som lå uden for vores kontrol. En forsinkelse på fragtskibet samt efterfølgende vejrlig, der midlertidigt lukkede for transport i Danmark. Den samlede forsinkelse endte på 7 hverdage. Alle ordre er nu afsendt og modtaget, og vi har heldigivs modtaget rigtig fin respons.

Under hele forløbet har vi løbende informeret om status pr. mail, og der har hele tiden været mulighed for at annullere ordren og få pengene retur.

Vi har ingen interesse i at “låne” vores kunders penge – tværtimod er det sidste, vi ønsker, at nogen sidder med en oplevelse af at være blevet holdt hen. Derfor har vi også tilbudt kompensation som undskyldning for ventetiden.

Vi har været mindst lige så frustrerede over forløbet og evaluerer i øjeblikket vores håndtering af forudbestillinger – herunder om vi overhovedet vil tilbyde dem fremadrettet.

Din bemærkning omkring politi anmeldelse er desværre ikke relevant, annullering og refunderingen er foretaget jf. standard procedure. Trusler eller pres påvirker ikke hvordan vi håndterer disse.

Selvom årsagen til forsinkelsen lå uden for vores kontrol, er det vores ansvar, at oplevelsen ikke har været god nok. Den feedback tager vi med os og bruger til at gøre det bedre fremadrettet.

Venlig hilsen
Nyght

Virkelig lækker dyne

Virkelig lækker dyne. Valgte 5kg da jeg ikke ville have den for tung, og den er virkelig god.
Eneste minus var at der var blevet set forkert på min bestilling, så måtte rykke for at den ikke var blevet sendt. Havde bestilt en demo model som var på lager, men der gik en del dage før den kom afsted.
Men alt i alt er jeg meget tilfreds med mit køb.

15 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig oplevelse med retur vare

Jeg bestilte en HybridDuvet tyngde dyne d. 28. November 2025 og jeg modtog den d. 3. December 2025 så servicen den vej er der ikke noget at klage over.
Men da jeg simpelthen fik det for varmt med denne dyne, sendte jeg den retur igen d, 21. December og kan se at Nyght modtog pakken d. 23. December. Siden da har jeg ikke hørt en dyt fra dem og nu skiver vi d. 4. Februar. Så hvis man bestiller noget fra denne webshop, skal man virkelig være sikker på, at det er en vare man gerne vil beholde, for det er åbenbart ikke så nemt at få sine penge tilbage, som de siger det er.

4 de febrero de 2026

Hej Diana,

Din retur blev modtaget på lager d. 23/12, men er desværre ikke blevet registreret korrekt i vores system i første omgang. Det er en menneskelig fejl, og den tager vi 100% ansvar for. Vi refunderer når vores lager laver en opdatering på returneringen, den er desværre stadig ikke kommet ind til os fra lageret, hvorfor der ikke er sket noget.

Vi har refunderet dig og beklager ulejligheden.
Jeg forstår godt din frustration , og det er helt fair, at du har skrevet en anmeldelse, når tingene trækker ud.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Retur og reklamations håndtering.

Retur og reklamations håndtering.
Jeg købte en Hybrid Duvet tyngdedyne 140x220 på 9 kg der blev leveret d. 8/10 2025 til 1295. Efter en måneds tid opdagede jeg at dynen var lækket i syningen og der kom små fjer ud. Det var ca. 4-5 cm syningen var gået op og jeg besluttede mig for at returnere den og forventede uden tvivl at få en ny tilsendt. Dynen var svær at emballere til returnering, da den for det første var tung og ikke handy og var oprindeligt pakket på maskine. Jeg kunne ikke finde en kasse der var stor nok i butikkerne så jeg måtte købe en kasse hos en flyttemand til 300 kr. Jeg fik sendt dynen afsted og modtog senere d. 28 nov. en demodyne ( en der vist havde været i brug, for den har en underlig lugt og ikke helt ny.) Jeg klagede over at de ikke havde sendt en ny, men de syntes selv at de havde givet en fin og hurtig service. Jeg har ikke brugt den returnerede dyne siden modtagelsen og ved ikke hvad jeg skal stille op. Skal jeg nu også have ulejlighed med at sælge den? Vil jeg næsten ikke være bekendt. Set i bakspejlet ville det have været nemmere hvis jeg selv havde lappet syningen og trygt sovet videre. Jeg har selv arbejdet i butiksbranchen og ved at det er en køberret at modtage et nyt eksemplar af en reklamationsvare m. fejl. Jeg har ikke oplevet sådan en misforstået håndtering før og er stadig vred og frustreret. Der står at der er 100 dages prøveperiode på dynen. Dette er der ikke taget højde for

28 de noviembre de 2025

Hej Susanne,

For gennemsigtighedens skyld vil vi gerne opsummere sagen helt faktuelt for andre læsere:

• Dynen blev bestilt den 6. oktober og leveret den 8. oktober
• Første henvendelse vedrørende skade skete den 11. november – 34 dage efter levering
• Dynen blev returneret i brugt og beskadiget stand (syningen var brudt)
• Dette er den eneste dyne, vi nogensinde har modtaget retur med denne type skade

Der er ikke tale om en reklamationsvare med en produktionsfejl. Skaden er opstået efter brug, og reklamations- samt returretten bortfalder derfor i henhold til vores handelsbetingelser.

På trods af dette valgte vi alligevel at tilbyde en ombytning uden beregning som et goodwill-tiltag, selvom vi ikke var forpligtet til det. Derudover imødekom vi dit ønske om returnering i original emballage, selvom dette ikke var et krav fra vores side, og uden at emballagen havde nogen værdi for os.

Den fremsendte dyne var en kontrolleret og fuldt funktionsdygtig demomodel, sendt udelukkende som goodwill. Set i bakspejlet burde vi have fastholdt vores betingelser, særligt når sagen efterfølgende kvitteres med en 1-stjernet anmeldelse.

At modtage en sådan anmeldelse efter at have strakt os væsentligt ud over vores forpligtelser er ganske enkelt ikke fair og ikke i orden.

Sagen anses som afsluttet fra vores side.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fik i fredags leveret en demo-dyne

Fik i fredags leveret en demo-dyne, havde bestil 200 cm men modtog 220cm. Og jeg er klar over betingelserne, men nu er det ikke min fejl at der sendes en større udgave…. Mails besvares ikke, og kommentarer på FB slettes! Det er nærmest FUP, ikk

Det er langt om længe lykkedes at få en retur-label til den fejllevrede dyne, så afventer tilbagebetaling. Der var ingen i den korte udgave pt….

Nu er der så gået en måned, dynen er returneret for mere end 14 dage siden, men jeg har IKKE modtaget mine penge 😤 Rykker dagligt på både mail og Messenger, kan se de læses men der kommer hverken svar eller penge 🤯

16 de enero de 2026

Hej Bente 🌙

Tak for din anmeldelse.

Når der sker en afvigelse fra vores side, tager vi naturligvis varen retur, og der er allerede sendt en returlabel til dig. Vores lager er blot mennesker, men der sker heldigvis sjældent fejl.

Facebook anvendes ikke som kundeservicekanal, og i perioder med mange henvendelser kan der forekomme lidt svartid. Vi behandler alle henvendelser grundigt og svarer så hurtigt, vi kan.

Super service

Super service, lever op til forventningerne. Dynen er præcis som beskrevet på hjemmesiden, god kvalitet og varm. Helt klart pengene værd.

8 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste tyngdedyne (til frossenpinde)

Virkelig hurtig afsendelse til trods for Black Friday!

Dynen er virkelig lækker, det er længe siden jeg har sovet så godt. Vi har i forvejen en tyngdedyne, men den er relativ tynd, så en frossenpind som mig kan ikke holde varmen med den. Men dynen fra Nyght er perfekt og virkelig anbefalelsesværdig. Den har det hele, tyngde, varm og dejlig floffy :)

5 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvis jeg kunne give nul stjerner ville…

Hvis jeg kunne give nul stjerner ville jeg gøre det, jeg købte en dyne for måned siden og har stadig intet modtaget. De huskede dog at hæve pengene, min dyne er efter va en måneds ventetid stadig ikke kommet til pakkeshoppen. Mage til utroværdigt firma skal man lede længe efter. De henviser til GLS som jeg også har snakket med, og GLS henviser Nyght.

18 de diciembre de 2025

Respuesta de Nyght

Vi er uenige i fremstillingen. Varen blev afsendt samme dag som bestillingen, hvilket kan dokumenteres via GLS trackingnummer 059697208770.

Sagen vedrører en forsinkelse i fragtleddet hos GLS, hvor pakken hverken er registreret som udleveret eller returneret til os. Vi har skriftligt informeret om, at vi kontakter GLS for at få en endelig afklaring.

Anmeldelsen er derfor skrevet, mens sagen fortsat er aktiv og under behandling, og før fragtfirmaet har afsluttet deres undersøgelse.

Vi vælger dog naturligvis at følge sagen helt til bunds for at få en endelig afklaring og finde en løsning til dig.

Vi arbejder på at få sagen afsluttet korrekt og vender tilbage, når der foreligger en endelig status.

Hilsen,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slet ikke som i reklamerne

Har købt en hybrid dyne på 5 kg som demo model. Den ligner på ingen måde dynen i jeres reklamer. Den ene side er stiv og på ingen måde blød så ingen putte-effekt. Det er som at gå i seng med en kasse over sig som på ingen måde slutter sig om kroppen så tyngde har ingen effekt.
Kan ikke byttes da det jo er en demo model det ved jeg. Bare ærgerligt at brænde inde med en ubrugelig dyne.
Med henblik på dit svar Martin:
Selvom det er en demo dyne burde den jo være ordentlig kvalitet. Og jeg har skrevet 2 gange i min anmeldelse at jeg godt er klar over at den ikke kan returneres. Den dyne jeg har modtaget er slet ikke som beskrevet 😞

9 de diciembre de 2025

Respuesta de Nyght

Dynen, vi reklamerer med, er den samme dyne, vi sælger.

Du har købt en demo-model til reduceret pris. Vilkårene for demo-modeller er tydeligt oplyst, og de kan derfor ikke ombyttes. På den baggrund forstår vi ikke anmeldelsen.

Dynen er produceret i høj kvalitet og fremstillet af materialer med relevante certificeringer. En negativ anmeldelse ændrer ikke på vores vilkår,

Hilsen,

Hurtigt levering

Min hybriddyne blev leveret hurtigt. Nu har jeg kun sovet med den i 2 nætter, men har sovet som en drøm i de 2 nætter, så håber da det forsætte.

3 de diciembre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.