Nyght Opiniones 196

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse hver eneste gang hos Nyght! Leveringen er hurtig, og produkterne er præcis som vist på billederne. Jeg var så glad for min første pude, at jeg måtte købe en mere. Derudover købte... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte dynen torsdag, mandag blev den leveret, det må man sige er hurtigt 😃 den er nøjagtig som i reklamerne 😃 Har sovet med dynen i nat, og har sovet fantastisk 🤩 så kan kun anbefale andre... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virkelig dårlig oplevelse!! Venter stadig på min dyne, som skulle være afsendt for 10 dage siden. Jeg har skrevet til dem, fået svar en enkelt gang og nu er der bare stille og intet nr man kan ringe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dynerne kom hurtig😀 Og de var floffy bedre in jeg regnet med 😍 Rigtig lækker dyner .har sovet rigtig godt med den . Flere af min familie har set dem og de overvejer også at købe dem 😀 Så alt... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Ha contestado el 88% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hej NynightFejlkøb for tunge

Hej Nynight
Det er det tungeste fejlkøb??
jeg har købt 2 demomodel Hybrid dyner på 9 kg som jeg ikke kan løfte ud af emballagsen da de er for tunge -- kunne ikke løfte dynes så jeg kan ikke komme ind under dynen eller ud af dynen ØV Øv
som er lettere end den beskrivelse over vægt så skulle jeg have dyner der vejer 13 kg ... Jeg kontaktede jer hurtigst mulig og bad om en ombytning til mindfe kilo eller pengene retur ?? I ville ikke gøre nogen af delene da det var demomodeller ... så nu er jeg en hel del fattige og sover stasig væk ikke godt da jeg ikke kan håndtere de nye dyner så tænk jer om jeg der skal købe dyner ??? Mvhh. Lillian

24 de noviembre de 2025
Logotipo de Nyght

Respuesta de Nyght

Hej Lillian 🌙💜

Jeg er ked af at høre, at vægten ikke passede dig – det er naturligvis aldrig vores ønske, at en kunde ender med et produkt, der ikke fungerer for dem.

Vi har dog både på produktsiden og i ordrebekræftelsen tydeligt beskrevet, at demo-modeller ikke kan returneres eller ombyttes, hvorfor de sælges med en meget stor rabat.

Vi har allerede gennemgået betingelserne med dig på mail.

En dårlig Trustpilot-anmeldelse ændrer desværre ikke på vores returregler – de skal accepteres før en ordre kan gennemføres, og de gælder ens for alle kunder 💜

Hilsen, Martin

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Nyght HybridDuvet

Supergod service! Ualmindelig kort svartid (pas på jer selv, Nyght)! Produktet er ikke pakket ud eller prøvet endnu, da det er en julegave, derfor den manglende ene stjerne.

27 de noviembre de 2025

Bedste køb nogensinde!!

Bedste køb nogensinde!!
Deres hybriddyne er så fantastisk lækker, god tyngde, behagelig temperatur og stadig lidt fluffy som en traditionel dyne.
Kan klart anbefales 🙏🏼

22 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er virkelig imponeret over Nyght

Jeg er virkelig imponeret over Nyght. Allerede da jeg modtog min ordre, kunne jeg mærke at det her ikke var et tilfældigt brand. Leveringen var hurtig, servicen var super god, og hele unboxing oplevelsen føltes premium og gennemtænkt.

Deres produkter er i en klasse for sig. HybridDuvet og bambus sengetøjet føles som noget man normalt kun oplever på luksushoteller. Dynen har den perfekte vægt og komfort, og sengetøjet er så blødt at man næsten glæder sig til at gå i seng hver aften.

Efter bare én nat kunne jeg mærke forskel. Jeg sov dybere og vågnede mere udhvilet. Det er tydeligt at de har fokus på kvalitet og velvære og ikke bare sælger endnu et almindeligt produkt.

Nyght leverer både høj kvalitet, hurtig levering og en service der gør hele købsoplevelsen problemfri. Hvis man vil forkæle sig selv og opgradere sin søvn, så kan jeg varmt anbefale Nyght.

26 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har netop modtaget min Nyght…

Jeg har netop modtaget min Nyght HybridDuvet og jeg er virkelig imponeret. Jeg har prøvet flere tyngdedyner før, men ingen af dem har haft den samme kombination af tyngde, fylde og komfort.

HybridDuvet føles tung på den helt rigtige måde, den ligger tæt uden at klistre og den temperaturregulerer overraskende godt. Jeg vågner hverken for varm eller for kold og kvaliteten af NyghtFill materialet kan man mærke med det samme.

Den kom flot pakket og alt var lige som det skulle være. Man kan tydeligt mærke, at det her ikke er en “billig løsning”, men et gennemtænkt produkt der faktisk gør en forskel for søvnen.

Jeg sover allerede bedre efter første nat.
Klar anbefaling og alle pengene værd.

24 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg elsker min nye dyne!

Jeg er så glad for, at jeg endelig prioriterede mig selv og min egen søvn, og investerede i denne dyne. Jeg har i lang tid gerne villet have en dyne med tyngde i, men jeg har ikke kunnet finde den rigtige, før jeg fandt denne. Mine ønsker til dynen var, at den var bæredygtigt fremstillet, fyldig, varm, lang, og at den har 'den der dejlige, knasende lyd' når man putter sig med den - akkurat ligesom en dun-dyne har - og det har denne dyne! Jeg er mor til 3 børn under 11 år, og dynen har 'kaldt' på mig, på en anden måde, end min gamle. Jeg har sovet med den i 3 nætter nu, og jeg glæder mig sgu på en helt anden måde til at skulle i seng nu. Jeg er meget tilfreds.

19 de noviembre de 2025

En Gamechanger

Da jeg pakkede 5 kg dynen ud, tænkte jeg “Ej, hvad har jeg købt?!”… Men efter to nætter med den, var jeg solgt. Dynens tyngde har en beroligende effekt. Selv om den er tung, ligger den let og bekvemt om én. Jeg vender og drejer knap så meget, og min søvn er forbedret.

20 de noviembre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.