Nyght Opiniones 196

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse hver eneste gang hos Nyght! Leveringen er hurtig, og produkterne er præcis som vist på billederne. Jeg var så glad for min første pude, at jeg måtte købe en mere. Derudover købte... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte dynen torsdag, mandag blev den leveret, det må man sige er hurtigt 😃 den er nøjagtig som i reklamerne 😃 Har sovet med dynen i nat, og har sovet fantastisk 🤩 så kan kun anbefale andre... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virkelig dårlig oplevelse!! Venter stadig på min dyne, som skulle være afsendt for 10 dage siden. Jeg har skrevet til dem, fået svar en enkelt gang og nu er der bare stille og intet nr man kan ringe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dynerne kom hurtig😀 Og de var floffy bedre in jeg regnet med 😍 Rigtig lækker dyner .har sovet rigtig godt med den . Flere af min familie har set dem og de overvejer også at købe dem 😀 Så alt... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Ha contestado el 88% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En meget hurtig levering af varerne

En meget hurtig levering af varerne. Virkelig god service og orientering under vejs i købet. Kan kun anbefales.

17 de octubre de 2025

Hvor er det fedt at høre 💜

Tusind tak for din fine anmeldelse – vi gør os virkelig umage for at give både hurtig levering og en tryg oplevelse hele vejen igennem.

Det betyder meget, at du vil anbefale os 🌙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget god og behagelig uden hårde…

Meget god og behagelig uden hårde kanter. Den er perfekt. 😍😴

4 de octubre de 2025

Respuesta de Nyght

Hvor er det bare dejligt at høre 😍💜
Det glæder mig, at du synes, den er både behagelig og perfekt – lige præcis sådan skal det føles 🌙
Sov rigtig godt!

God dyne

God dyne - sov langt bedre fra første dag!

14 de octubre de 2025

Respuesta de Nyght

Det betyder virkelig meget, at du allerede sover bedre fra første nat – præcis sådan skal det være 🌙

Meget hurtigt levering.

Meget hurtigt levering.
God til pris.

16 de octubre de 2025

Fedt at høre! 🌙

Vi gør os umage for at få sendt alt afsted lynhurtigt – så det er dejligt, du lagde mærke til det!

Go service

Har sover såååååå godt👍👍er så glad for d dyne🥰🥰

10 de octubre de 2025

Hvor er det fedt at høre 💜
Sådan skal det være – god søvn fra dag ét. Tak fordi du delte det 🌙

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Dynen er købt som en julegave, så om den kan jeg kun sige at den mærker super lækker.

10 de octubre de 2025

Respuesta de Nyght

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både levering og førstehåndsindtrykket af dynen – vi håber, at den bliver et hit under juletræet 🎄✨
Du er altid velkommen til at skrive, hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål senere.

Team Nyght 🌙

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Der var hurtig levering efter jeg havde…

Der var hurtig levering efter jeg havde bestilt og ingen problemer der.
Desværre er dynen ikke for mig. Den er alt for stor og tung og det kan jeg ikke forliges med.
Det er fint man har 100 dages søvngaranti og kan returnere dynen og få pengene tilbage. Men dynen er så kæmpe stor, så det er jo umuligt at få den pakket ned i noget og kunne sende den. Jeg har skrevet flere gange og spurgt om hjælp til dette, og intet svar fra dem. Og sjovt nok intet tlf. nr. til dem.
Rigtig dårlig service, når de reklamerer med fuld returret men ikke vil hjælpe på nogen måde!

13 de octubre de 2025

Respuesta de Nyght

Tak for din anmeldelse. Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at dynen ikke var det rette match for dig – det har vi fuld forståelse for, og derfor tilbyder vi også 100 nætters søvngaranti, så man netop kan teste den i ro og mag hjemme.

Vi bliver nødt til at nævne, at din kommentar om manglende svar ikke helt er korrekt. Din første henvendelse kom ind fredag, og vi svarede dig mandag, så snart vores support åbnede igen efter weekenden. Vi har desuden bekræftet over for dig, at du naturligvis kan returnere dynen og få dine penge retur – præcis som vi lover på hjemmesiden.

Angående returnering:
Det kan godt lade sig gøre at pakke dynen retur – mange af vores kunder returnerer den i den originale pose og kasse, og ellers kan du benytte en hvilken som helst solid papkasse. Vi har også sendt dig retur-linket, så du kan oprette returneringen hurtigt og nemt online.

Vi har ikke telefonisk support, da vi prioriterer at kunne håndtere alle henvendelser skriftligt og give ordentlig hjælp til alle – særligt i perioder med ekstra mange ordrer. Men hvis du foretrækker at tale med os, er du også velkommen til at ringe direkte til min partner Jakob på +45 40 80 65 60, så hjælper han dig gerne videre.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig godt i mål, så du må endelig vende tilbage på mailen, hvis du mangler det mindste.

– Martin, Nyght

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk med en tyngdedyne der føles…

Fantastisk med en tyngdedyne der føles som en rigtig dyne!

11 de octubre de 2025

Tusind tak for din anmeldelse! 🙌
Præcis sådan skal den føles – som en rigtig dyne, bare bedre 😉
Vi er så glade for, at du er tilfreds med din HybridDuvet 💜
Sov godt!

God service hele vejen

Super hurtig levering efter at have bestilt på en meget overskuelig hjemmeside. Kanon kundeservice da jeg opdager jeg har lavet en fejl.
Dynen har været i brug og det lover rigtig godt.

9 de octubre de 2025

Respuesta de Nyght

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙌
Hvor er det dejligt at høre, at du både har haft en god oplevelse med levering, service og – vigtigst af alt – dynen 💤
Vi er virkelig glade for din feedback, og du skal endelig skrive, hvis vi kan hjælpe med noget på et tidspunkt.

Sov godt 🌙

Meget tilfreds

Hurtig levering - og jeg er super tilfreds efter min første nat med den nye hybrid dyne.

Respuesta de Nyght

Hvor er det skønt at høre, at du allerede er glad for din HybridDuvet efter første nat – det betyder virkelig meget for os 💜
Rigtig god fornøjelse med den fremover, og sov fantastisk!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fik dynen hurtig

Fik dynen hurtig, men den var ikke lige som jeg håbet.

15 de septiembre de 2025

Respuesta de Nyght

Tak for din anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🙏

Vi er glade for, at du fik din dyne hurtigt – men vi vil selvfølgelig gerne høre mere om, hvad du havde håbet på, og hvordan vi kan hjælpe dig videre.

Skriv meget gerne direkte til os på info@nyght.dk
, så finder vi en god løsning 💜

Super dyne

Hurtig levering og en super god dyne.
Havde en alm tyngdedyne og var glad for den. Men frøs, så istedet for 2 dyner. Sover jeg super dejligt.
Jeg har købt 7 kg som passer til min vægt.
Det eneste minus er at den er meget stor/ bred.
Jeg er i tvivl om hvad den vaflede / glatte side har af betydning?
Har ikke fået svar på min mail om dette.

Respuesta de Nyght

Tusind tak for din anmeldelse og din ærlige feedback 🙏
Hvor er det dejligt at høre, at du sover bedre med HybridDuvet™ – og at du har fået både tyngde og varme samlet i én dyne 💜

I forhold til dit spørgsmål om dynens to sider:

HybridDuvet™ har både en glat/flat side og en mere fyldig side:

✅ Den flade/glatte side giver en mere jævn og stabil vægtfordeling.

✅ Den fyldige side føles blødere og mere “krammende”.

Der er ingen rigtig eller forkert måde at bruge den på – det er en personlig præference. Vi hos Nyght sover personligt med den flade side nedad og den fyldige side op mod kroppen, da det giver den mest balancerede følelse af tryghed og komfort. Men mange vender den om om sommeren, hvis de ønsker lidt mindre varme.

Vi beklager, hvis du oplevede ventetid på svar fra os – vi svarer alle henvendelser hurtigst muligt og hjælper meget gerne, hvis du har flere spørgsmål 🌙

Rigtig god fornøjelse med dynen – og tak fordi du valgte Nyght!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ganske langsom har jeg vænnet mig til…

Ganske langsom har jeg vænnet mig til Dynen , men den smyger sig ikke ind til kroppen som anonceret

Respuesta de Nyght

Tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse 🙏
Det er helt normalt, at der kan gå lidt tid før kroppen vænner sig til en tyngdedyne – så det er positivt at høre, at det går den rigtige vej.

Hvis du vil have personlig hjælp til at få den helt rigtige oplevelse, hjælper vi dig meget gerne – målet er selvfølgelig, at du bliver 100% tilfreds, og vi håber, at vi kan gøre os fortjent til den sidste ⭐️

Du er altid velkommen til at skrive til os på info@nyght.dk
💜

Perfekt hybrid dyne

Perfekt hybrid dyne - Dynen har den ‘almindelige’ dynes blødhed og tyngdedynens vægt.
Hurtig levering og fair pris.
Kæmpe anbefaling herfra.

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🙌

Hvor er det fedt at høre, at du oplever præcis den kombination, vi har designet HybridDuvet™ til – blød komfort og beroligende tyngde i én dyne 💜

Vi sætter stor pris på din anbefaling og er super glade for, at du er tilfreds!

Sov godt 🌙

Lækker dyne

Modtog min dyne indenfor få dage. Dynen hjælper mig med hurtigere at falde i søvn. Jeg har prøvet andre tyngdedyner, men jeg synes de virker hårde. Dynen fra nyght er meget mere blød, fluffy og lækker. Måske en anelse til den tykke side, men den er på ingen måde for varm. Jeg er virkelig glad for min dyne.

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🙌
Hvor er det dejligt at høre, at du både falder hurtigere i søvn og samtidig får den bløde, komfortable følelse, som mange savner ved traditionelle tyngdedyner. Det er præcis derfor, vi udviklede HybridDuvet™ – vægten skal føles beroligende, ikke hård 💜

Hvis du på noget tidspunkt får spørgsmål eller brug for tips til at få endnu mere ud af dynen, er du altid velkommen til at skrive til os.
Rigtig dejlig søvn videre 🌙

Hurtig levering 🤠👍

1 de octubre de 2025

Respuesta de Nyght

Tusind tak for din anmeldelse! 🚀
Godt at høre, at leveringen sad lige i skabet 🙌
Rigtig god fornøjelse med dit køb!

Fremragende!

Dynen kom til tiden, og den var lækker!

8 de octubre de 2025

Tusind tak for din anmeldelse! 🙌
Dejligt at høre, at både levering og første indtryk af dynen har været spot on – håber du får masser af god søvn ud af den 💜

Super lækker dyne

Super lækker dyne, god tyngde og fylde. Hurtig levering også. 5/5.

17 de septiembre de 2025

Respuesta de Nyght

Fantastisk at høre, at du er tilfreds med både tyngden, fylden og leveringen – præcis sådan skal det være 💜
Sov rigtig godt!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har ikke sovet bedre men jeg…

Jeg har ikke sovet bedre men jeg mangler min hovedpude og hvor fanden bliver de af jeg har både købt og betalt kærlig hilsen Jan Almstrup i Faaborg

17 de septiembre de 2025

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at dit bambus sengetøj manglede i pakken – det er naturligvis en fejl fra lageret i Skive, og det beklager vi meget.

Vi har i dag sendt dit sengetøj afsted til dig, så du snart får det leveret - vi har desuden forsøgt at kontakte dig 2 gange pr mail og et opkald uden held.

Tak for tålmodigheden, og vi håber, du bliver glad for det, når det når frem.

Martin, medejer af Nyght

Valorada con 3 estrellas sobre 5

returret

jeg har købt en tyngdedyne hos Nyght. jeg kan ikke foreliges med den. Den fylder alt for meget. jeg har tidligere haft tyngdedyne i stil med et vattæppe, som jeg har været meget glad for. da jeg så jeres dyne, var jeg overbevist om at den måtte jeg eje. Men den virker ikke for mig. Jeg har skrevet og henholdt mig til 100 dages fuld returret, og spurgt om hvordan jeg returnere den, men jeg mangler en tilbagemelding.

12 de septiembre de 2025

Hej Hanne,

Tak for din besked. Ærgerligt at dynen ikke var det rette match. Du kan selvfølgelig bruge dine 100 dages returret. Vi har sendt returvejledning til dig to gange – vil du tjekke din spam/uønsket mailmappe?

Dbh
Martin, medejer af Nyght

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.