Wijvindenproducten.nl Opiniones 208

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,4

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik heb S2 ring besteld. Ik kreeg eerst ring sizing kit en die kwam al volgende dag aan. Meteen meeting doorgegeven en die dag daarna kreeg ik de ring al binnen. Wat een snelle levering zeg! De ring wa... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na aankoop van de ring werd deze vlot geleverd. Helaas voerde de ring geen enkele meting uit en deze daarom weer retour gestuurd. Er werd een vervangende ring opgestuurd die wederom geen enkele meting... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Had contact opgenomen omdat men ring niet meer werkte naar behoren. Snelle reactie en heel vriendelijk en hebben me goed geholpen met een stappenplan te volgen maar was niet de oplossing. Heb onmidd... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik gebruik nu de Focus S1 Ring en ben er ontzettend tevreden mee. De ring houdt veel verschillende gegevens bij, zoals mijn beweging, slaap, stress en meer. Hierdoor ben ik veel bewuster bezig m... Ver más

La empresa ha respondido

1 estrella

Ha contestado el 58% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mooie ring voor een leuk bedrag

Prijs/kwaliteit verhouding voor deze ring is goed. Contact met de klantenservice is ook netjes en snel

31 de agosto de 2025

Beste Tommy,

Bedankt voor je vriendelijke woorden! We zijn blij dat je tevreden bent met de ring en onze service.

Love it

Love it! It works great and i love the results!

28 de agosto de 2025

Respuesta de Wijvindenproducten.nl

We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met de ring en de resultaten.

Tot nu toe tevreden

Ik heb de ring pas 2 dagen en ben tot nu toe tevreden.

Werking ring/app:
De ring synchroniseert goed met de app, s’ nachts hoeft hij niet verbonden te zijn want hij upload de gegevens in de ochtend wanneer ik hem weer verbind. Ik krijg een melding als de batterij 20% is, zodat ik rekening kan houden met opladen. De stappenteller werkt ook goed en mijn slaap wordt netjes bijgehouden.

Mijn HRV is wel een stuk lager dan wat de applewatch aangeeft, de vraag is dus welke meer accuraat is. Hij is wel redelijk consisent in wat hij aangeeft dus ik kan de waarden wel als nulpunt nemen om eventuele verbetering te monitoren.

Levering:
Het gratis pakketje met pasringen kwam heel snel binnen, binnen twee dagen. De ring duurde iets langer dan twee weken.
Volgens de klantenservice was dit vanwege drukte bij DHL.

22 de agosto de 2025

Beste,

Bedankt voor het delen van uw gedetailleerde feedback! We zijn blij te horen dat u tot nu toe tevreden bent met de ring en dat deze goed werkt voor het volgen van uw gezondheid. We waarderen uw geduld met de levering en hopen dat u de Focus Ring met plezier blijft gebruiken.

Doe het niet!

Op 12 juni is de ring als cadeau voor mijn verjaardag besteld. Helaas duurde het ongelofelijk voor de ring bezorgd werd. Na een maand eindelijk de ring ontvangen. Helaas hadden we de verkeerde maat besteld. De ring met goede moed terug gestuurd en gevraagd om deze om te ruilen voor een maat kleiner. Helaas ook 3x moeten mailen om te vragen of de retour bij hen is ontvangen, ook hier gingen weer 3 weken overheen. Na weer enige weken hadden we eindelijk een nieuwe ring ontvangen, in de goede maat. Super blij met hopen dat het nu eindelijk geregeld is. Maar wederom helaas, er is een totaal ander model opgestuurd. Dus wederom contact gezocht en gevraagd om een retourlabel vanuit hen, gezien de fout bij Focus ligt. Dit gingen ze niet doen, maar als ik de bewijzen bij de retour zou doen, kreeg ik de gemaakte kosten vergoed. Prima, maar je gelooft het niet, ring kan niet nogmaals retour aangemeld te worden aangezien dit al eens is gedaan. Wederom maar weer een mail gestuurd en wat u. Hopelijk is er binnen een week antwoord. Telefonische zijn ze helemaal niet bereikbaar. We willen het geld terug want er is echt nul vertrouwen meer dat dit nog goed komt. We zijn inmiddels al 2 en halve maand bezig.

21 de agosto de 2025

Respuesta de Wijvindenproducten.nl

Het spijt ons enorm om te horen over uw ervaring. Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden. We begrijpen hoe ontzettend frustrerend dit voor u moet zijn geweest, zeker na zo’n lange wachttijd en de opeenvolgende problemen.

We willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen. Neem alstublieft direct contact met ons op via customerservice@officialfocus.com, zodat we persoonlijk kunnen zorgen dat u óf het juiste model ontvangt óf een volledige terugbetaling — wat u zelf prefereert.

Dank u wel dat u ons hierop hebt gewezen, en nogmaals onze oprechte excuses voor het veroorzaakte ongemak.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte kwaliteit, lange levertijd en geen service

Ik heb op 19 juli 2025 een smart ring besteld bij Official Focus. Na eindelijk ontvangst bleek dit simpelweg een rebranding te zijn van een goedkoop AliExpress-product van rond de €20. De kwaliteit voelt erg slecht aan en de bijbehorende app is Chinees, vol bugs en firmwareproblemen waardoor de ring nauwelijks bruikbaar is.

Daarnaast duurde de levering aanzienlijk langer dan aangegeven. Toen ik het product wilde retourneren, gaf de website aan dat dit niet mogelijk was, terwijl je volgens de Nederlandse wet gewoon recht hebt op retourneren binnen 14 dagen. Ook telefonisch contact opnemen lukt niet, de klantenservice is totaal niet bereikbaar.

Kortom: slechte kwaliteit, slechte service en misleidende verkooppraktijken. Ik raad anderen sterk af om hier te bestellen.

19 de agosto de 2025

Respuesta de Wijvindenproducten.nl

Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld bent over je ervaring. Om het te verduidelijken: we hebben ons eigen R&D-proces en kopen of verkopen geen producten van platforms zoals AliExpress.

Ondertussen worden je vraag en zorgen per e-mail behandeld. Neem contact met ons op via customerservice@officialfocus.com zodat we je verder kunnen helpen met je retourzending en deze kwestie kunnen oplossen.

Nog steeds geen ringen!

Op 25 juni 2 ringen besteld. Sizingkit kwam een dag later, die zelfde week de maten doorgegeven. Je raad het al, heb de ringen nog steeds niet ontvangen. Contact gezocht via support, waar vriendelijk op wordt gereageerd, maar veel loze beloftes Meerdere malen werd mij verteld dat de ringen onderweg zijn en de dag erna aan zouden komen, echter niks ontvangen en niet eens een track & trace of iets. Ik zou graag mijn geld geretourneerd zien zodat ik opzoek naar een alternatief!

15 de agosto de 2025

Respuesta de Wijvindenproducten.nl

Het spijt ons zeer voor het ongemak en de vertragingen die u hebt ondervonden. We begrijpen uw frustratie volledig, vooral na het ontvangen van meerdere updates zonder een succesvolle levering.

We willen u verzekeren dat uw bestelling opnieuw is verzonden en dat u deze binnenkort zult ontvangen.

We waarderen uw geduld enorm en we zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat u uw ringen zonder verdere vertraging ontvangt. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via customerservice@officialfocus.com.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik had de focusring gepast en een maat…

Ik had de focusring gepast en een maat door gegeven, iets later wou ik het cancelen en een andere maat doorgeven. Dit kon niet meer ik heb gewacht tot ik de ring binnen kreeg en die retour gestuurd.. het duurde mega lang voordat ik m’n andere ring binnen kreeg. Helaas kreeg ik uitslag van de ring en niet zo een beetje ook. Een grote flop voor mij!

11 de agosto de 2025

Respuesta de Wijvindenproducten.nl

Het spijt ons enorm om te horen over uw ervaring en het ongemak dat de ring heeft veroorzaakt. Dit is absoluut niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

We willen dit graag voor u oplossen. Neem alstublieft direct contact met ons op via support e-mail, zodat we samen kunnen kijken naar de beste oplossing — of dat nu een omruiling is, advies voor veilig gebruik, of een andere passende oplossing.

Dank u wel dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht, en nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Disappointing Experience - solved

I purchased a ring from Official Focus that was supposed to be delivered to my mailbox. After successfully providing my measurements and updating my size on the website, I waited eagerly for the delivery. However, the ring was never delivered, despite confirmation from the company.

I was home on the delivery date, and my mailbox is locked, so I know it wasn't delivered. When I contacted customer service, they were initially unhelpful and stated there wasn't much they could do. After insisting, they mentioned I could get a refund, and I followed their instructions for that process. Unfortunately, since then, I have received no response to my follow-up inquiries. And now I also received an email saying that their email does not exist. I also add a message to my return process in their website and had no answer.

I paid a significant amount for something I never received, and the entire experience has been very frustrating and disappointing. I would not recommend Official Focus based on my experience.

After my complaint they contacted me and a new ring was sent so the problem has been solved.

2 de julio de 2025

Respuesta de Wijvindenproducten.nl

We’re very sorry to hear about your experience and understand your frustration. Please contact us at customerservice@officialfocus.com
with your order number so we can urgently review your case and ensure it’s resolved promptly.

Super product

Verzending duurde iets langer dan aangegeven, maar was zeker het wachten waard! Heel fijn product waar je veel verschillende dingen mee op kan meten, het oplaaddoosje werkt ook erg makkelijk.

8 de julio de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

De ring ging een maand mee

De ring ging een maand mee, daarna was de batterij snel leeg, 1-2 uur zonder fysieke activiteit. Het is het absoluut niet waard. Ik heb er echt spijt van dat ik hem gekocht heb. Een smartwatch is veel beter.

4 de abril de 2025

Teleurstellend

Ik heb de Focus Ring S1 aangeschaft in de hoop op een handige en stijlvolle manier mijn gezondheid te monitoren, maar helaas viel het eindresultaat tegen.

De levering begon nog veelbelovend. De pas set was er al binnen een dag, maar op de daadwerkelijke ring moest ik ruim een week wachten. Bij ontvangst bleek de ring een roségouden kleur te hebben, wat afweek van mijn verwachting. Gelukkig kon ik een korting krijgen als ik de ring zou houden, wat ik uiteindelijk heb gedaan.

In de app zit voor mij het grootste probleem. De bijbehorende QRing-app is ronduit slecht. Zo krijg je geen melding als de batterij bijna leeg is, wat al snel leidt tot onbetrouwbare of ontbrekende data. Ook klopt de registratie van activiteit niet. Zo zou ik volgens de app midden in de nacht meer dan 500 stappen gezet hebben, terwijl diezelfde nacht wel als ‘goede nachtrust’ werd gemarkeerd. Gisteren registreerde Google Fit nog 5000 stappen, maar volgens de QRing-app had ik er precies 0 gezet.

Kortom: het concept van de Focus Ring S1 is interessant, maar in de praktijk schiet het nog flink tekort. Zolang de software niet sterk wordt verbeterd, zou ik deze ring niet aanbevelen.

26 de julio de 2025

Niet de beste service

Uiteindelijk hebben we na 2-3 maanden onder garantie een andere ring ontvangen. Wel met verzendkosten en heel veel inspanning van onze kant. Het is opgelost maar verre van professioneel.

19 de julio de 2025

Respuesta de Wijvindenproducten.nl

We’re sorry you’ve had difficulty reaching us. Our customer support is active at customerservice@officialfocus.com, and we encourage you to contact us directly so we can look into your order and resolve this as quickly as possible.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Koop snel ook jou focus ring

Het duurde iets langer met mijn pakketje vanwege zoveel bestellingen maar heb toen naar hun gemaild en ik werd mega goed en netjes behandeld mega blij ook met het pakketje wat ik heb gekregen alles klopt ook

18 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De focusring werkt niet en het krijgen van contact is onmogelijk

De Focusring cadeau gekregen van mijn man. De eerste 6 weken werkte hij goed. Toen begon hij te haperen en een week later maakte de ring geen enkele verbinding meer met de app, waardoor hij dus geen enkele telling of meting meer doet.
Na het sturen van een mail afgelopen maandag kreeg ik binnen 24 uur reactie dat ik de ring onder garantie terug kon sturen, dan zou ik vervolgens een nieuwe ring ontvangen. Na het aanmelden van mijn retour zou er een bevestiging komen om de ring op te kunnen sturen. Vanaf dit moment heb ik niets meer vernomen. Het mailadres werkt inderdaad ineens niet meer en als je belt loopt er een bandje. Eerder deze week dat ze alleen per mail bereikbaar zijn en later deze week een tekst met de openingstijden. Dat bandje stopt middenin een zin en dan volgt er een voice mail optie, ook daarop geen enkele reactie. Tijd om de consumentenbond of programma's als bv Kassa eens op te zoeken! Zeer teleurstellend dit.

12 de julio de 2025

Beste Lianne,

Het spijt ons zeer te horen over de moeilijkheden die je hebt ondervonden met je Focus Ring en de problemen om ons te bereiken. Dit is zeker niet de ervaring die we onze klanten willen bieden, en we bieden onze oprechte excuses aan voor de veroorzaakte frustratie.

Neem rechtstreeks contact met ons op via customerservice@officialfocus.com met je bestelgegevens, zodat we je snel kunnen helpen met het garantieproces en ervoor kunnen zorgen dat je je vervangende ring zonder verdere vertraging ontvangt.

Bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht - we zijn vastbesloten om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Official Focus smart ring s1

Heb bij Official Focus een smart ring besteld.
Wist mijn maat al dus direct doorgegeven.
Krijg volgende dag niet de ring maar een pas zet binnen. Gemaild kreeg sorry te horen en werd opgelost zeiden ze. Dag later is de order geannuleerd en nieuwe aangemaakt.
Echter tot heden niks meer weer gehoord. En nu elke mail komt met foutmelding terug dat het mailadres niet bestaat. Wat ze op hun website hebben staan.
Hoe dieper je gaat zoeken in het bedrijf/website hoe vager het wordt.
Zeker als je uiteindelijk achter komt dat je via Chinees website de ringen voor nog geen 30 euro kan kopen.
Ben nu via Klarna bezig om het te annuleren.

28 de junio de 2025

Respuesta de Wijvindenproducten.nl

Het spijt ons oprecht voor de verwarring en frustratie die u met uw bestelling hebt ervaren. De situatie die u beschrijft, staat ver af van de service die we willen bieden.

We willen graag verduidelijken dat onze officiële klantenservice-e-mail customerservice@officialfocus.com is. Neem daar contact met ons op met uw bestelgegevens, zodat we u direct kunnen helpen en ervoor kunnen zorgen dat de status van uw bestelling wordt opgelost.

Geen reactie meer

Toen ik mijn ring bestelde moest ik lang wachten, problemen bij de bezorgdienst. Konden zij niets aan doen. Ik wilde toch graag mijn gouden ring ruilen voor n zwarte, dat ging enorm makkelijk en was snel geregeld. De ring trackt niet volledig meer en ik vind de ring ontzettend snel beschadigd waardoor z’n kleur vervaagd. Ik ben er erg zuinig op, heb n kantoorbaan en doe m af wanneer ik bijvoorbeeld klussen ben oid. Ik had n mail gestuurd over mijn klachten en kreeg snel n reactie terug dan ik m mocht retourneren en zou een nieuwere versie ontvangen. Toen ik wilde retourneren kreeg ik een foutmelding. En toen ik dus wilde replyen op hun mail kreeg ik m retour zender. Dus via de website een formulier ingevuld en nu hoor ik niks meer. Ik heb nu dus en een ring die niet meer mooi is (mag eigenlijk niet voor dat geld) en een ring die niet trackt en krijg dus nu ook geen reactie meer. En als ik bel tijdens de openingstijden krijg ik een bericht dat ze niet bereikbaar zijn. Ik had hier zoveel meer van verwacht.

8 de julio de 2025

Beste Mendi,

We willen graag verduidelijken dat ons officiële e-mailadres voor de klantenservice customerservice@officialfocus.com is. Neem daar contact met ons op met uw bestelgegevens, zodat we u direct kunnen helpen, ervoor kunnen zorgen dat uw bestelstatus wordt opgelost of uw annulering en terugbetaling kunnen verwerken, indien gewenst.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.