Wijvindenproducten.nl Opiniones 208

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,4

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik heb S2 ring besteld. Ik kreeg eerst ring sizing kit en die kwam al volgende dag aan. Meteen meeting doorgegeven en die dag daarna kreeg ik de ring al binnen. Wat een snelle levering zeg! De ring wa... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na aankoop van de ring werd deze vlot geleverd. Helaas voerde de ring geen enkele meting uit en deze daarom weer retour gestuurd. Er werd een vervangende ring opgestuurd die wederom geen enkele meting... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Had contact opgenomen omdat men ring niet meer werkte naar behoren. Snelle reactie en heel vriendelijk en hebben me goed geholpen met een stappenplan te volgen maar was niet de oplossing. Heb onmidd... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik gebruik nu de Focus S1 Ring en ben er ontzettend tevreden mee. De ring houdt veel verschillende gegevens bij, zoals mijn beweging, slaap, stress en meer. Hierdoor ben ik veel bewuster bezig m... Ver más

La empresa ha respondido

1 estrella

Ha contestado el 58% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ring al 1.5 weken in verwerking maar…

Ring al 1.5 weken in verwerking maar krijg maar geen gehoord op de mail.

24 de marzo de 2025

Respuesta de Wijvindenproducten.nl

Hi Elien, zoals aangegeven via de telefoon ligt het laatste gedeelte van de bezorging volledig buiten onze macht.

Voor verdere vragen horen wij graag van u.

Hmmm bijzonder

4-7 werkdagen levering, zegt al genoeg.
Ali express of Temu, precies dezelfde ring.. €10-15 euro.
Ring gaat aardig over de kop dus ;-)

21 de marzo de 2025

Respuesta de Wijvindenproducten.nl

Beste Sel, bedankt voor je reactie.

Wij doen je wel het verzoek je review te baseren op feiten. En niet op ononderbouwde aannames en onwaarheden ;-)

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Veel te duur voor geleverde kwaliteit!

Influenced door de vele reclame en eigenlijk te gierig om meer geld uit geven voor een ring die van alles kan meten, besloot ik de focus ring te bestellen en meteen te betalen. De sizing kit ontving ik binnen 2 dagen en al vrij snel wist ik welke ringmaat ik nodig had. De QR-code die in het doosje zat gaf een foutmelding en via de site heb ik de ring besteld en maat doorgegeven. Ik koos voor de zilveren versie. Van DHL kreeg ik al snel de melding dat de zending was aangemeld en elke dag keek ik of er al een update was. Maar de app gaf geen teken van leven en heb toen geprobeerd om telefonisch contact te zoeken maar kreeg een bandje te horen dat wegens drukte je alleen via e-mail contact op kon nemen. Dit gedaan en ik moet zeggen dat de klantenservice vrij snel was in het beantwoorden. Vandaar 2 sterren ipv 1! Al met al heb ik meer dan 2 weken op de ring moeten wachten totdat deze eindelijk binnen kwam. Wat een deceptie! Ik vind deze ring een slap aftreksel van de duurdere ringen maar daar is dan ook wel de prijs naar! De app die erbij hoort is gewoon van een Chinees bedrijf en heb deze op AliExpress gevonden waar de ringen voor €25 worden aangeboden. De app was ook nog eens slecht vertaald. Voor mij het sein om deze te retourneren. Dit kost je ook nog eens €8,45 om terug te sturen. Inmiddels heb ik een mail ontvangen dat het aankoopbedrag zal worden teruggestort. Dank hiervoor! Ik ben toch maar voor de duurdere variant gegaan.

18 de marzo de 2025

Hi Sylvie,

Wij balen van uw negatieve ervaring met ons bedrijf.

We komen graag met u in contact om naar een oplossing te kijken.

Wilt u mailen naar:
hello@officialfocus.com

Dan kijken we naar een oplossing.

ENORME TELEURSTELLING!!!

Mijn oorspronkelijke bestelling (#3486) kon ik niet afronden omdat de link die ze gaven om de maat te kiezen niet werkte. Uiteindelijk stuurden ze me een ring met een ander ordernummer (#3707).

Het duurde twee weken voordat de ring eindelijk aankwam. Op hun website wekken ze de indruk dat het een Nederlands bedrijf is en dat ze vanuit Nederland verzenden. Toch duurde de levering veel langer dan de normale 1-3 dagen voor verzending binnen Nederland / Belgie. Bovendien bevatte de verzendinformatie Chinese tekens, wat duidelijk aantoont dat het product uit China komt. Dit bewijst dat ze een dropshipping-model hanteren, wat nergens op hun website wordt vermeld. Ook zag ik dat hun webshop via Shopify draait, een platform dat vaak voor dropshipping wordt gebruikt. Dit bevestigt mijn vermoeden dat ze klanten misleiden over de herkomst van hun producten.

Naast de misleidende verzending ben ik ook zeer ontevreden over de kwaliteit van de smart ring. Het product voldoet niet aan mijn verwachtingen en komt totaal niet overeen met de beschrijving op hun website.

Toen ik contact opnam voor een terugbetaling, werd ik volledig genegeerd. Na meerdere e-mails kreeg ik geen enkele reactie meer. Dit bedrijf is absoluut niet te vertrouwen. Ze misleiden klanten over hun verzending en laten je in de steek zodra je een probleem hebt. Koop hier niet, want je krijgt geen service en blijft achter met een waardeloos product!

Beste Fanny

Bedankt voor uw reactie en uw uitgebreide onderzoek. U heeft ons zelfs dingen geleerd die we zelf nog niet wisten over ons bedrijf! ;)

Dropship model...?
Chinese tekens...?
Shopify voor dropshippers...?
Misleiden over herkomst...?
....

Met betrekking tot uw levering en ervaring met het gebruik van het product willen we graag met u tot een oplossing komen.

We hebben u gemaild via: hello@officialfocus.com

We kijken uit naar uw reactie.
Met vriendelijke groet

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Was even wachten, eindelijk ontvangen

Wacht al enige tijd op mijn ring. Tot op heden nog niets ontvangen. Maat doorgegeven en daar gaven ze aan dat er een bevestiging mail van zou komen. Geen mail gezien. Gemaild naar de klantenservice maar geen reactie.

Het eert even geduurd, bleek iets met de mail en mijn adres te zijn. Heb inmiddels wel de ring binnen.
Buitenzijde van de ring voelt erg plastic aan.
Ik ga het meemaken of het echt wat is.
Voor nu ben ik al blij dat het toch geen oplichting is.

Heb de ring enige tijd gehad, zelf reageerde mijn huid zelf niet heel goed op de meetchip, verder prima ring. Monitort alles.

Beste Diana,

We kunnen uw bestelling hieruit niet herleiden. Wilt u AUB contact opnemen met: hello@officialfocus.com

Dan kijken we direct naar een oplossing!

Fijne ring!

Batterij gaat lang mee, overzicht in de app is duidelijk en makkelijk om mee te werken. Erg blij mee

Aanrader

Duidelijke webshop, snelle service, snelle levering, gebruiksvriendelijke app, mooie ring. Echt een aanrader!!

Gave ring

Fijn om je eigen lijf in de gaten te houden,
Wat meer uitleg van de app zou fijn geweest zijn ( over hoe je het kan lezen) de ring zit goed en stoort niet, wel vervelend dat de sensors af en toe niet goed zit om te meten..
Maar al met al heeft het zeker meerwaarde..
Toch wel een aanrader als je je lijf wilt monitoren

Snelle service

Snelle service, fijn dat je eerst een test ring krijgt. Veel mogelijkheden. Batterij gaat lang mee.

Vind dat er in de app veel lange teksten staan, die kunnen korter. Dat maakt het overzichtelijker. Eventueel verwijzen naar het fijne e-book wat je krijgt toe gestuurd.

Fijn en compact in gebruik, ik heb al veel vragen erover gekregen in mijn omgeving. Alleen doorverwezen naar jullie site!!

23 de enero de 2025

2 ringen besteld niet goed geleverd

Na dat bestelling verkeerd was gegaan , aardig wat problemen geweest in de communicatie .
Maar heb hem nu binnen , al met al kon het snel geregeld worden .
En hij doet het benieuwd hoe die functioneert 😊

Bedankt voor je reactie.
Het lijkt een storing in onze mailing te betreffen.

We hebben je gemaild in de zoektocht naar een oplossing.

Meten = Weten

Meten = Weten....ik ben geen horloge persoon dus de Focus is een perfecte uitkomst. Werkt top, lange batterij, redelijk nauwkeurig en gekoppeld met een goede app.
Zeer tevreden klant!!

16 de enero de 2025

Fantastisch

Fantastisch! Is heel accuraat en batterij gaat dagen mee! Fijne gratis app super overzichtelijk, ook voel je de ring niet mee slapen is geen probleem en ook onder de douche gewoon om! Mooie uitstraling en heel blij mee

Goede ervaring

Goede ervaring, het was makkelijk om mijn maat te vinden. Ik had een vraag over een van de ringen en deze werd door de support snel opgelost! Tevreden tot nu toe

11 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik wacht al 2 weken op mijn ring..

Ik wacht al 2 weken op mijn ring... Kreeg een mailtje om een review te schrijven... Belachelijk... Waar is mijn geld en mijn ring????

Respuesta de Wijvindenproducten.nl

Hoi Bram, bedankt voor je reactie.

Jouw ring is is op 13/3 verwerkt. In onze voorwaarden staat duidelijk dat wij een verwerkingstijd van 4-7 werkdagen hanteren...

We hebben je gemaild om tot een oplossing te komen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prachtige ring met handige metingen

Prachtige ring met handige metingen.
Super handig voor je algemen gezondheid net wat beter te monitoren zonder veel gedoe.
Er waren wat technische problemen online met het bestellen van de ring, maar via andere kanalen zo snel hulp gekregen en reactie om de bestelling toch vlotter te laten verlopen. TOP service wat mij betreft.
TIP; zou wel super handig zijn geweest als we ook de lichaamstemperatuur hadden kunnen meten.
Misschien met een volgende versie, dan ben ik een trouwe volger

Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.