Ik heb S2 ring besteld. Ik kreeg eerst ring sizing kit en die kwam al volgende dag aan. Meteen meeting doorgegeven en die dag daarna kreeg ik de ring al binnen. Wat een snelle levering zeg! De ring wa... Ver más
Na aankoop van de ring werd deze vlot geleverd. Helaas voerde de ring geen enkele meting uit en deze daarom weer retour gestuurd. Er werd een vervangende ring opgestuurd die wederom geen enkele meting... Ver más
La empresa ha respondido
Had contact opgenomen omdat men ring niet meer werkte naar behoren. Snelle reactie en heel vriendelijk en hebben me goed geholpen met een stappenplan te volgen maar was niet de oplossing. Heb onmidd... Ver más
Ik gebruik nu de Focus S1 Ring en ben er ontzettend tevreden mee. De ring houdt veel verschillende gegevens bij, zoals mijn beweging, slaap, stress en meer. Hierdoor ben ik veel bewuster bezig m... Ver más
La empresa ha respondido
Ha contestado el 58% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Maat niet beschikbaar
Maat niet beschikbaar, na goed contact pasringen retour gestuurd. Nu afwachten of het teruggestort word. Volgens Rowan wel!! Rowan is een topper.

Respuesta de Wijvindenproducten.nl
De Focus Smart Ring is een innovatieve…
De Focus Smart Ring is een innovatieve en handige gadget voor mensen die hun concentratie en algehele gezondheid willen verbeteren. Het biedt een unieke manier om focus te monitoren en waardevolle gegevens over je welzijn te verzamelen. als je geïnteresseerd bent in het verbeteren van je productiviteit en gezondheid, is de Focus Smart Ring een waardevolle investering. Het stijlvolle ontwerp en de lange batterijduur maken het een praktische en draagbare oplossing voor je dagelijkse routine.
Fijne ring, snel contact
Nadat ik de ring had besteld en de volgende dag al de sizing kit had ontvangen, ging ik er eigenlijk ook vanuit dat ik de ring ook zo snel zou ontvangen. Niets was minder waar. Dit duurde ruim een week. Inmiddels had ik al een aantal keer per email contact opgenomen. En mijn vragen omtrent levering en mogelijk ruilen werden snel beantwoord. Eindelijk kwam de ring binnen. Na ruim 1,5 week dragen had ik toch nog vragen over het gebruik hiervan, ook hier kreeg ik heel snel een reactie op. Ik ben blij met mijn ring en het contact wat ik heb ervaren.
Slechte service
Slechte service. Heb een ring besteld die na een dag leeg is. Wilde de ring weer terugsturen moest een garantiepapier invullen maar dat ging niet. Meerdere keren de klantenservice gemaild maar nogsteeds geen duidelijk antwoord…

Respuesta de Wijvindenproducten.nl
Had het product dubbel ontvangen ivm…
Had het product dubbel ontvangen ivm een onverwacht verjaardagscadeau, dus na het reeds ontvangen van een sizingkit begon ik met het maken van een motie tot terugbetaling. Dit is goed geregeld door de klantenservice. Het product bevalt me erg goed!
Prima maar beter iets meer geld uitgeven en een betere kopen
Ring ziet er mooi uit en werkte in het begin prima. Maar is erg inaccuraat met slaap en sporten. Meet geen hartslag gedurende dag. De stappenteller functie doet het wel. Maar je kan beter een ander merk smart ring halen.
Mooi product
Ontzettend fijne service en oprecht blij met de ring. Kan er van alles op bijhouden, zo fijn!
De ring is totaal niet nauwkeurig
De ring is totaal niet nauwkeurig. Slaap registratie is slecht en de stappenteller ook. Als ik smorgens wakker ben en ik kijk naar de stappenteller terwijl ik in bed lig zie ik hem gewoon oplopen. Slechte meetingen en slechte kwaliteit.

Respuesta de Wijvindenproducten.nl
Met veel enthousiasme de ring besteld
Met veel enthousiasme de ring besteld. Na 1,5 tot 2 weken kon ik niet alle gegevens meer zien. Melding van gemaakt en na advies de ding half februari teruggestuurd. Na 2-3 weken niks gehoord te hebben weer gemaild. Of ik aan kon tonen dat ik de ring retour had gestuurd. Tuurlijk kon ik dat. Ik had immers mijn verzendbewijs. Na nog 2 weken niks te hebben gehoord, weer contact gezocht. Ik moest ik aantonen wat de route was geweest met het terugsturen. Gelukkig kon ik dit via de PostNL app terugvinden. De ring was bij t bedrijf bezorgd. Dit naar hen gestuurd. Ik dacht nu moet t goed komen. Daarna is het stil geworden. Ook meerdere malen geprobeerd contact op te nemen via telefoon en mail. Het lijkt wel of ze met de noorderzon zijn vertrokken.
Wat een waardeloos bedrijf is dit!!! Zeker weer iemand die snel geld wil verdienen over de rug van eerlijke mensen. Dit is typisch zo’n bedrijf die je terug ziet bij Radar of Alberto Stegeman. En dan weten ze opeens van niks en beloven ze de mensen hun geld terug te geven.
Als ik de reviews mag geloven zijn er meerdere mensen hun geld en de ring kwijt.
18 april 2025
We hebben zoals gevraagd contact opgenomen met het bedrijf. Moesten weer dezelfde gegevens aanleveren wat we eerder ook al hebben gedaan. Ze gaven aan te gaan zoeken naar de ring. Again!!!!!!
We zijn 2 weken verder en weer is het stil.
Je zou toch denken dat ze ervoor zouden kiezen om een nieuwe ring te sturen of het geld terug te geven. Maar nee hoor, niks van dat.
Wat een waardeloos bedrijf! Met een nog waardelozere service. Er is niet eens service!
Mensen koop niks bij dit bedrijf. Laat je niet oplichten. Hou je centjes in je zak! En anders ga naar een winkel die wel service verleend.

Focus ring
Ring stopte ermee na 1,5 week en ben nu al 4 maanden contact aan het zoeken! Hoor niks en zit wel met een stuken ring. Waardeloos dit bedrijf!

Top service
Super service mijn bestelling was niet doorgekomen na een Messenger bericht en daarna via whatsapp alles toch super goed geregeld💪 kan niet wachten tot me ring binnen is!! Top service
Goede smartring
Ik ben sinds 2 weken de focus s1 smartring. Ben er heel blij mee. Je krijgt van te voren een sizingkit zodat je de juiste maat kunt testen.
De ring is mooi en licht van gewicht.
Je kunt oa je hartslag, zuurstof, stress en activiteiten tracken. Af te lezen in simpele app.
Het bedrijf is goed bereikbaar voor vragen.
Aanrader!
Product werkt niet meer na 1,5 week en…
Product werkt niet meer na 1,5 week en…
Product werkt niet meer na 1,5 week en nu heb ik gemaild dat ik het product wil retourneren, maar blijft een reactie uit… Terwijl er op de website gesproken word over niet goed geld terug en een garantie van 1 jaar. Slechte service!!!! Een reactie als; er is contact met u opgenomen om een oplossing te zoeken is een standaard mail om problemen te verhelpen en daarna hoor je niets meer…
Enorm slechte service en omgang met consumenten
Opgelost door Focus, na het plaatsen van deze review!
Op 30 januari heb ik een bestelling geplaatst, na het ontvangen van de sizing kit kwam ik erachter dat er geen juiste maat bij zat. Ik heb op 3 februari gemaild mijn bestelling te willen annuleren.
Tot op de dag van vandaag geen reactie en niet in orde gemaakt. Nu krijg ik meldingen van Klarna dat ik alsnog moet betalen. Inmiddels afgelopen weken meermaals gemaild naar Focus en geen reactie, contact formulier op de website ingevuld en geen reactie.
Bellen kan niet want ze hebben het te druk.
Oftewel waardeloos!

Miskoop
De eerste maand was ik enorm tevreden over de ring.
Echter stopte deze met tracken na de eerste maand. Meermaals contact opgenomen met de klantenservice maar er komt geen reactie.
Ring is na 1 maand dus onbruikbaar.

Super accuraat
Deze ring is vele malen goedkoper maar doet hetzelfde en is super accuraat. Blij mee!
Waardeloze klantenservice!
Waardeloze klantenservice!! De size kit die je opgestuurd krijgt komt niet overeen met de echte ring. De ring zit veel strakker dan dezelfde maat van de size kit. Allebei de ringen na elkaar aangepast dus ook geen verschil door warmte in de vingers zoals word beweerd door de klanteservice! De ring word niet retour genomen wanneer je dit aangeeft. Ik zit nu met een ring waar ik niks aan heb omdat hij te strak zit om de vinger waar ik hem voor heb besteld en voor de andere vinger is hij te los dus daar kan ik hem ook niet op dragen. De kleur klopt ook voor geen meter want de ring is niet goud maar rose goud. Gewoon oplichters als je het aan mij vraagt!

Respuesta de Wijvindenproducten.nl
Ring kapot en slechte service,uiteindelijk wel opgelost
De ring meette niks meer na ongeveer 2 weken. Ik heb dit aangegeven en ze zeiden dat ik mijn geld terug kon krijgen aangezien het binnen 21 dagen gemeld was. Helaas stuurde ze toen een niet werkende link waardoor ik het garantieformulier niet in kon vullen en daardoor niet binnen 21 dagen het defect kon melden. Ik heb heel vaak geprobeerd alsnog contact te krijgen maar ondertussen reageren ze al 3 weken niet meer.
Telefonisch zijn ze niet te bereiken en via de mail dus ook niet.
Na deze review hebben ze contact opgenomen en heb ik eindelijk mijn geld terug. Jammer dat daar eerst een slechte review voor nodig is, maar ik ben blij dat het is opgelost.

Respuesta de Wijvindenproducten.nl
De ring is mooi/classy qua uitstraling
De ring is mooi/classy qua uitstraling, de batterij gaat een week mee, zoals beloofd.
Persoonlijk vind ik de functie: stappenteller, slaap en stress level het meest interessant (en accuraat).
De sport functie werkt niet optimaal naar mijn ervaring, ik heb verschillende instellingen gebruikt voor mijn HIIT boks training en Hyrox training, die 600-800kcal per les zouden moeten verbranden en de ring geeft aan 100 kcal. (Soms minder soms iets meer). Dat vind ik wel jammer, als hier een verbetering in gemaakt kan worden zou dat een winst zijn. Ook de menstruatie cyclus is niet geschikt als je niet altijd precies het zelfde aantal dagen ongesteld bent, het zou fijn zijn als je handmatig een start dag kunt invullen. Momenteel heeft dit gedeelte niet echt een toegevoegde waarde.
Aanrader!
De ring werd snel geleverd en ik ben er erg blij mee! De batterij gaat lang mee en de bijbehorende app is fijn en overzichtelijk.
Más información sobre otros tipos de reseñas.