Olcaygulsen Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De Stardust Elixir brengt ontzettend makkelijk aan en voelt heerlijk licht aan op de huid. De structuur is een beetje serum achtig, waardoor het product mooi versmelt met de huid en helemaal niet zw... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben al jaren fan van OGB en de producten van OGB. Van huidverzorging tot aan de make-up. Steeds ook allemaal nieuwe producten en verbetering in de producten zelf. Zoals laatst is de PDRN eye cream... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik mocht de nieuwste producten van OGB uittesten. Allereerst start je met de elixer.. een geweldige basis voor een mooie glow. Hierna ga je door met de miracle mix tint die zn naam eer aan doet. Je... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Was echt tevreden over producten. Dus meer Iens besteld. Helaas nu onjuist product geleverd gekregen. Verpakking was juist. Inhoud niet. (Mogelijk meer klanten met dezelfde issues?) Probeer al... Ver más

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

111 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 84% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Todas las opiniones

71 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Meer dan prachtig.

Wat een waanzinnige producten alleen de verpakking al .De producten doen wat ze beloven .
Hier is met zorg aan gewerkt dat zie je.
Ik ben fan .

24 de junio de 2025

Verkeerd product/ geen communicatie

Fijne vitamine C en dagcrème.. maar een o zo slechte communciatie!!! Ben inmiddels al twee reviews en twee e-mails verder.. waar ik geen gehoor op krijg(nu al bijna 3 weken). Een verkeerd product in een verkeerd open doosje gekregen.. ik had gehoopt op een (snelle) oplossing. Maar het ziet er naar uit dat iedereen van het team onbereikbaar blijft. Heel jammer!

5 de junio de 2025

Waar zit de 10 🌟

Waar zit de 10 🌟
In 1 woord FANTASTISCH
1 e stuk voor stuk TOP producten van de lipcare tot de miracle blur mijn meest favoriete
Nu de nieuwe nek crème … het is zo fijn
Je voelt je huid het opnemen en krijg zoveel complimenten hoe goed mijn huid eruit ziet
2e Betaalbaar
3e Diervriendelijk en eerlijk product

Love it 🫶🌟🍀❤️

25 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

ik heb altijd hier veel bestellingen…

ik heb altijd hier veel bestellingen gedaan totdat je pakket retour moet doen en mij pakket kwijt is dan zijn ze er niet voor jou klantenservice waardenloos je kan niet bellen ik bestel er niet meer en je betaald zelf je eigen retour

30 de enero de 2025

Aanrader!!

Ik gebruik nu een aantal weken het Miracle Vitamin C Glow Serum en ik ben ontzettend tevreden! Hoewel ik vaak sceptisch ben over dit soort producten heeft mijn huid hiervan echt een egale en gezonde glow gekregen.

25 de enero de 2025

Erg vriendelijke klantenservice

Afgelopen december bestelde ik voor kerst de lash serum. Er bleek iets mis te zijn gegaan met de bestelling, maar na contact te hebben opgenomen met de klantenservice was het gelijk opgelost. Ze waren erg vriendelijk en kwamen gelijk met een oplossing voor de bestelling.

26 de diciembre de 2024

MAKE ME BLUSH

Ik had vorige week de MAKE ME BLUSH gekocht en echt een aanrader. Zoek al heel lang een blush met goede pigment en eindelijk hier gevonden!!!

14 de enero de 2025

Eye make-up

Ik heb de instant eye tightener besteld en heb hem een paar dagen gebruikt. Ik kreeg last van mijn ogen en ben gelijk gestopt. Omdat mijn ogen steeds dikker werden, ben ik vanmorgen, maandag 6 januari, naar de huisarts gegaan. Nu heb ik een allergische reactie en moet ik smeren met een hormoonzalf en nog een andere zalf. Hier ben ik niet blij mee! Mijn dochter heeft precies hetzelfde, zij had een andere oogcrème. Ik gebruik het nooit meer, dat mag wel duidelijk zijn!

6 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De miracle blur 2.0 is niet geschikt…

De miracle blur 2.0 is niet geschikt voor mensen met een getinte of meer getinte
huid. Krijg je een witte waas en het creme is beetje zalm achtig kleur waardoor het een waas op ge gezicht achter laat. Echt heel jammer

15 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klantenservice is super .

Klantenservice is super .
Een chat bericht begonnen over een fles die stuk binnen was gekomen .
Ik kreeg binnen 5 min reactie en er word een nieuwe fles op gestuurd .
Producten zijn ook erg mooi !

5 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen reactie op mijn probleem

Ik heb al heel veel producten van olcay voor kapitalen gekocht en nu heb ik een allergische reactie gekregen of vd hyaluron druppels of de vit c crème, me hele gezicht opgezwollen en rood , heb paar berichten gestuurd op facebook en krijg geen respons, erg jammer

21 de octubre de 2024

Topproducten!

Topproducten!
Ik gebruik alles, van skincare , oogschaduw mascara lippenstift enz.. alles even fijn !
Betaalbaar en goede kwaliteit.
Voor mij geen ander merk meer ..

25 de julio de 2024

Super

Mooie, fijne producten en topservice!
Snel reactie op mijn vraag over wanneer een product weer op voorraad zou komen. Inmiddels weer kunnen bestellen, top! Gebruik ook al een tijdje de Brow Duo, de beste browstyler so far!

2 de mayo de 2024

Super

Erg tevreden over de skincare producten! Levering is supersnel en het spaarpunten systeem is fantastisch! Erg content met alles!

9 de diciembre de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Klantenservice kan echt een stuk beter!

Skincare top!
Levertijd top!
Spaarsysteem top!
Kortingsacties top!
Maar deze klantenservice laat echt te wensen over!
Handelen vragen en klachten ronduit raar af!
Bij een defect mag je bijvoorbeeld de retourkosten zelf betalen. Heb dit echt nog nooit meegemaakt!
Er zijn helaas een paar dingetjes voorgevallen waarvan maar 1x direct een nette en correcte oplossing is aangedragen (hulde aan Marloes), over de andere keren moest ik mijn ongenoegen uiten omdat de oplossing echt niet toereikend was. Dat voelt weg vervelend als je bijna iedere maand wat bestelt en in korte tijd voor honderden euro's uitgeeft!
Dit klantcontact zorgt er helaas echt voor dat ik straks niks meer wil bestellen hier, wat ik erg betreur want heb echt plezier in het gebruik van de artikelen.
Hopelijk wordt dit gelezen en kan er wat aandacht aan de klantenservice gegeven worden,dit is wel de basis van je bedrijf!

14 de agosto de 2023

Nog niks ontvangen

Product wordt niet verzonden volgens de aangegeven levertijden en klantenservice is moeilijk te bereiken. Ik hoef het al niet meer.

1 de mayo de 2023
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.