Online de draai fauteuil Teddy gekocht. 1 week later al bezorgd. Je wordt keurig op de hoogte gehouden per mail over het bezorgmoment.En ook netjes 30 min voor aanvang door de bezorgers persoonlijk... Ver más
La empresa ha respondido
De tafel zelf is prachtig en ik ben daar erg tevreden over. Helaas ontbrak het montagemateriaal, waardoor ik inmiddels al weken wacht om de tafel goed te kunnen monteren. En dus ook niet kan gebruiken... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb een hele goeie ervaring met Old Inn Wonen. Ik had meerdere meubels besteld en op 1 van de meubels zat een langere levertijd. Normaal gesproken wordt dan alles later bezorgd. Nadat ik contact... Ver más
La empresa ha respondido
Uiterst professioneel bedrijf. Prijs/kwaliteit die tegenwoordig moeilijk te evenaren is. Vlotte en levering met goede transporteur en bovendien ook nog goede klantenservice. Wij bestelden een tafe... Ver más
La empresa ha respondido
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 95% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
RAS LE BOL
2 mois que j attends ma table maintenant !!! On se retrouve sans table avec mes enfants depuis 2 mois. Site mensonger !!!
Incompetent !!!!

Respuesta de oldinn.nl
Hele mooie en leuke meubels besteld bij Oldinn! Toevallig wonen wij in de buurt van de showroom en zijn we even langs gegaan. Super vriendelijke mannen met hart voor de zaak, dat merk je meteen. Al onze vragen en twijfels werden serieus genomen, en na een nachtje denken een nieuwe tafel + stoelen besteld. Levering top en klantenservice perfect!

Respuesta de oldinn.nl
Onverwachts heel erg blij. Was een beetje sceptisch door de lage prijs en snelle leveren maar wat een verassing ! Top kwaliteit én top bezorging . Super snel en goed contact. Tafel is geweldig !

Respuesta de oldinn.nl
Had eerst een minder goede review geplaatst omdat reactie lang uitbleef. Maar moet zeggen het is heel netjes en snel opgelost. Nu een prachtige tafel staan.

Respuesta de oldinn.nl
Ik kwam door toeval op deze site terecht. Maar wat een super gave spullen, en ze betaalbaar.
Ennnnn ook nog mijn droom tafel. Dus besteld en binnen een week geleverd. Prima service, duidelijke communicatie gedurende het proces.
Kortom ik ben super tevreden, en gelukkig met mijn nieuwe tafel!

Respuesta de oldinn.nl
Snelle levering en heldere communicatie. Vriendelijke mannen van het transport en heldere instructies qua montage. Sowieso was het product (tafel) zeer degelijk verpakt.

Respuesta de oldinn.nl
Goede kwaliteit van de producten. Bezorgers waren heel erg vriendelijk en alles is zoals gehoopt

Respuesta de oldinn.nl
Ik ben ontzettend tevreden over dit bedrijf. Ze denken echt met je mee en doen er alles aan om je goed te helpen. De service is top en alles wordt netjes en professioneel geregeld. Zeker een aanrader!

Respuesta de oldinn.nl
Super mooie gave salon tafel! Van ten voren kreeg ik info via de telefoon werd netjes gebeld en foto’s toegestuurd waardoor ik goed kon beslissen of deze tafel wat voor mij was.
De tafel kwam prachtig aan en helaas zaten er wat krasjes op maar dat werd opgelost door een nieuw blad te sturen. Vandaag kwam het blad en de medewerker keek helemaal mee of het nieuwe blad wel paste bij de stam. Anders had ik ook een nieuwe stam gekregen. Super netjes!
Blij met de tafel en we gaan kijken voor een dressoir die erbij past :)

Respuesta de oldinn.nl
Prima bedrijf, contact gehad via de app, mail en telefonisch, keurige bezorging . Geen opmerkingen alleen positief. Tafel op de afgesproken tijd bezorgd en goed verpakt.

Respuesta de oldinn.nl
Hele snelle levering, communicatie omtrent de bezorging was ook heel prettig en een prachtige tafel.

Respuesta de oldinn.nl
We zijn ontzettend blij met de nieuwe Eettafel Luca Deens Ovaal Bruin 240cm. Ook zeer vriendelijk en professioneel geholpen in de showroom en als kerst op de taart was de bezorging vandaag echt top. Zeer vriendelijke mensen, kan niet anders dan 5/5 sterren geven! Jullie zien ons gauw weer terug! :)

Respuesta de oldinn.nl
Wat een fijn bedrijf. Uitermate vriendelijk en zeer klant gericht. Ook de bezorging prima verlopen en ik ben een prachtige tafel rijker.

Respuesta de oldinn.nl
Zeer tevreden! De tafels werden sneller geleverd dan verwacht en zien er super uit. Ook de service was top. Zeker een aanrader!

Respuesta de oldinn.nl
Product (tafel) goed ontvangen. Goed ingepakt en keurig bezorgd. Mooi product. Prijs/kwaliteit is fantastisch. Het enige wat beter kan is dat ze je sneller een status update mogen geven. Je hebt besteld, je krijgt een bevestigingsmail, maar daarna blijft het lang stil.

Respuesta de oldinn.nl
Kan niet anders zeggen dat wij zeer tevreden zijn met de levering en kwaliteit en met communicatie ook zelf een foutje gemaakt met bestellen maar werd allemaal keurig opgelost nu lekker genieten van de meubels bedankt Oldinn

Respuesta de oldinn.nl
Bestelling optijd en keurig geleverd