oldinn.nl Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Online de draai fauteuil Teddy gekocht. 1 week later al bezorgd. Je wordt keurig op de hoogte gehouden per mail over het bezorgmoment.En ook netjes 30 min voor aanvang door de bezorgers persoonlijk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uiterst professioneel bedrijf. Prijs/kwaliteit die tegenwoordig moeilijk te evenaren is. Vlotte en levering met goede transporteur en bovendien ook nog goede klantenservice. Wij bestelden een tafe... Ver más

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

874 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 95% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

621 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Online de draai fauteuil Teddy gekocht

Online de draai fauteuil Teddy gekocht. 1 week later al bezorgd.
Je wordt keurig op de hoogte gehouden per mail over het bezorgmoment.En ook netjes 30 min voor aanvang door de bezorgers persoonlijk gebeld De levering /bezorgers verdienen echt een compliment.En de fauteuil voldoet geheel aan de beschrijving op de site.
Kortom een zeer tevreden klant

13 de agosto de 2026

Top service + meubels!!

Ik heb een hele goeie ervaring met Old Inn Wonen. Ik had meerdere meubels besteld en op 1 van de meubels zat een langere levertijd. Normaal gesproken wordt dan alles later bezorgd. Nadat ik contact had opgenomen kwamen de eettafel en stoelen al eerder, wat al hee fijn was. Toen hadden 2 stoelen vlekken en die zijn omgeruild super snel voor 2 nieuwe. Daarna kwamen de salontafels en het tv-meubel ook sneller dan verwacht.

Alles is nu compleet en ik ben super blij met de meubels, de service via zowel de mail de mail als de vrolijke bezorgers!

7 de agosto de 2026

Uiterst professioneel bedrijf

Wij bestelden een tafel en 8 stoelen (waarvan 2 reserve voor als we volk hebben). 2 van de 8 stoelen waren licht beschadigd, maar werden na contact onmiddelijk vervangen door 2 nieuwe exemplaren.

Wij bestellen hier zeker nog eens!

12 de agosto de 2026

Prachtige tafel geleverd

Prachtige tafel geleverd. Fijne communicatie over de status van onze bestelling. Deze kwam iets later dan verwacht maar we zijn hiervan netjes op de hoogte gehouden. Bezorging idem, netjes en op afgesproken tijd afgeleverd.

11 de agosto de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Mooie tafel slechte klanten service

De tafel zelf is prachtig en ik ben daar erg tevreden over. Helaas ontbrak het montagemateriaal, waardoor ik inmiddels al weken wacht om de tafel goed te kunnen monteren. En dus ook niet kan gebruiken. De klantenservice is helaas erg slecht bereikbaar en reacties laten lang op zich wachten. Inmiddels zijn de schroeven eindelijk opgestuurd, maar het pakket lijkt bij PostNL kwijtgeraakt te zijn. Erg jammer, want de tafel is mooi, maar de service valt ontzettend tegen.

1 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Seit 15 Wochen keine Ware, keine Infos.

Seit 15 Wochen (bestellt am 26.04.2026) Warte ich auf Bestellung von zwei Esstischen und drei Beistelltischen. Und es ist noch unklar, ob und wann ich meine Ware überhaupt erhalte. Auf die mehrfache Nachfragen antwortet nur KI Agent mit standartesierten Antworten und verspricht es weiterzuleiten. Es nützt gar und garnichts. Seit dem Tag der Bestellung habe ich keinerlei Informationen erhalten. Nicht mal den voraussichtlichen Liefertermin: ob zwei, sechs, zehn oder vielleicht 20 Wochen Lieferzeit - völlig unklar. Jetzt werde ich einen anderen Weg gehen und den Fall über Paypal eskalieren lassen. Rechtliche Schritte behalte ich mir selbstverständlich auch vor.
Meine Bestellnummer 67449 (26. April 2026).

10 de agosto de 2026

Super bedrijf

Super bedrijf. Mooie spullen tegen een fijne prijs. Alles werd volgens levertijd geleverd en er werd goed over gecommuniceerd via de mail. De bezorgdienst heeft alles netjes afgeleverd. De producten zien er super uit, wij zijn er heel blij mee!

8 de agosto de 2026

Respuesta de oldinn.nl

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze meubels, de prijs, communicatie én de bezorging. Daar worden wij natuurlijk erg blij van!

We wensen u ontzettend veel plezier met uw nieuwe meubels en bedanken u voor het vertrouwen in Old Inn Wonen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dramatische afhandeling en slechte…

Dramatische afhandeling en slechte kwaliteit: hier nooit meer bestellen

Een aankoop doen bij deze zaak is één grote blunder gebleken. Tijdens de paasactie kochten we een eettafel, een salontafel en een tv-dressoir. Dat hier een langere levertijd op zat namen we op de koop toe, maar wat er daarna gebeurde slaat alles.

Het begon al bij de eerste bezorging in juli. Niet alleen kwam deze onvolledig binnen — de salontafel ontbrak en niemand kon ons vertellen wanneer die wel zou komen — maar het geleverde spul zat vol defecten. Bij het tv-dressoir draaide een bout door door een flinke beschadiging aan het hout en het ijzerwerk. Klantenservice reageerde laconiek dat het kastje toch wel stevig genoeg was. De eettafel bleek bovendien compleet scheef te staan omdat de gemonteerde poten niet even lang waren. Onbruikbaar, dus we konden alles meteen weer afbreken.

Na veel gedoe werd beloofd dat het opgelost zou worden met een splinternieuwe levering. Uiteindelijk moesten we maar liefst 9 maanden op de bestelling wachten. En wat denk je? Bij zending nummer twee ontbraken er wéér spullen.

Vervolgens loop je tegen een muur op bij de klantenservice: ze zijn amper te bereiken en op e-mails reageren ze simpelweg weken niet. Pas bij de derde bezorgpoging, ruim een maand later, hadden we eindelijk alles compleet en schadevrij in huis.

Kortom: nul communicatie, beloftes worden niet nagekomen en de spullen kloppen van geen kant. Een absolute afrader.

27 de junio de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tafel en tv-meubel zijn zelfs nog…

Tafel en tv-meubel zijn zelfs nog mooier dan op de foto, daar zeker 5 sterren voor. Bezorging liet te wensen over. Wilde het zelfs buiten afleveren terwijl ik een lift heb die groot genoeg is.

4 de agosto de 2026

Respuesta de oldinn.nl

Bedankt voor uw review en uw complimenten over de tafel en het tv-meubel! ⭐ Wat fijn om te horen dat de meubels in het echt zelfs nog mooier zijn dan op de foto's.

Jammer om te lezen dat de bezorging niet helemaal naar wens is verlopen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij u willen bieden. We nemen uw feedback over de aflevering dan ook zeker mee richting onze bezorging.

We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe tafel en tv-meubel!

I ordered tv meubel madrid 150cm

I ordered tv meubel madrid 150cm
the customer service helped me a lot , they answer very soon , the delivery man was very nice and friendly lifted the big table to third floor , the table was perfectly beautiful
Looks very luxurious and looks very expensive when the price was very average

We are very happy with it and of course we gonna buy the rest needed things from old inn even if we have to wait for months, it worth the wait 👍🏻

Thank you so much for your wonderful review and your 5 stars! ⭐⭐⭐⭐⭐

We’re very happy to hear that you love your Madrid TV cabinet and that you had such a positive experience with both our customer service and delivery.

It’s especially great to hear that the furniture looks even more luxurious in person and that you’re happy with the quality and price.

Thank you for your trust in Old Inn Wonen. We look forward to welcoming you back for your next pieces of furniture! 😊

Kind regards,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige meubels en ook geweldige…

Prachtige meubels en ook geweldige service van de super vriendelijke bezorgers!

Respuesta de oldinn.nl

Wat fijn om te lezen dat u zo blij bent met uw nieuwe meubels én met onze bezorgers. We geven het mooie compliment over hun vriendelijke service natuurlijk graag aan hen door! 😊

Heel veel plezier met uw meubels en bedankt voor uw vertrouwen in Old Inn Wonen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel tevreden over onze mooie tafel en…

Heel tevreden over onze mooie tafel en de snelle levering!

6 de agosto de 2026

Respuesta de oldinn.nl

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe tafel én met de snelle levering.

Wij wensen u heel veel plezier met uw prachtige tafel en bedanken u voor uw vertrouwen in Old Inn Wonen! 😊

Vriendelijke chauffeurs

Vriendelijke chauffeurs, snelle levering en onze prachtige eethoektafel netjes verpakt en afgeleverd. Wij zijn blij 👌

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review! ⭐⭐⭐⭐⭐

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hadden ons eettafel besteld met de…

We hadden ons eettafel besteld met de gedachten 6 weken levertijd. Het is super snel geleverd en de bezorger heeft mij ook half uur van te voren gebeld. Tevens heb eerder contact gehad ze reageren super snel en vriendelijk via de mail. De eettafel moet ik uiteraard nog openen.

Respuesta de oldinn.nl

Wat fijn dat uw eettafel zoveel sneller geleverd kon worden dan verwacht en dat u onze communicatie en bezorgservice als prettig heeft ervaren.

We hopen natuurlijk dat de tafel na het uitpakken helemaal aan uw verwachtingen voldoet! Heel veel plezier ermee en bedankt voor uw vertrouwen in Old Inn Wonen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De tafel was het wachten meer dan waard!

Respuesta de oldinn.nl

Wat ontzettend fijn om te horen dat de tafel het wachten meer dan waard is geweest. Daar doen we het voor! 😊

Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe tafel en bedanken u voor uw vertrouwen en geduld.

Prachtige ronde tafel Madrid besteld

Prachtige ronde tafel Madrid besteld, super blij mee!!
Heel goed verpakt,keurig bezorgd, nog even bakkie gedronken met de aardige bezorger die netjes liet weten wanneer hij er precies aankwam
Al met al aanrader dus!!

31 de julio de 2026

Respuesta de oldinn.nl

Wat geweldig om te lezen dat u zo blij bent met uw prachtige ronde Madrid tafel. Ook heel fijn dat de bezorging goed is verlopen en dat onze bezorger zelfs nog tijd had voor een gezellig bakkie!

We geven het compliment graag aan hem door.

Heel veel plezier met uw nieuwe tafel en bedankt dat u Old Inn Wonen aanbeveelt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

it exceeded our expectations!

it exceeded our expectations!
fast delivery and the TV meubel looks so pretty.
good quality, excellent finish and an incredible design.

Respuesta de oldinn.nl

Thank you so much for your wonderful review!

We’re delighted to hear that your TV cabinet exceeded your expectations and that you’re so happy with the design, quality and finish.

It’s also great to hear that the delivery was nice and fast!

Thank you for choosing Old Inn Wonen, and we hope you enjoy your beautiful new TV cabinet for many years to come!

Kind regards,

Old Inn Wonen

8 consejos para escribir buenas reseñas.