Online de draai fauteuil Teddy gekocht. 1 week later al bezorgd. Je wordt keurig op de hoogte gehouden per mail over het bezorgmoment.En ook netjes 30 min voor aanvang door de bezorgers persoonlijk... Ver más
Ik heb een hele goeie ervaring met Old Inn Wonen. Ik had meerdere meubels besteld en op 1 van de meubels zat een langere levertijd. Normaal gesproken wordt dan alles later bezorgd. Nadat ik contact... Ver más
Uiterst professioneel bedrijf. Prijs/kwaliteit die tegenwoordig moeilijk te evenaren is. Vlotte en levering met goede transporteur en bovendien ook nog goede klantenservice. Wij bestelden een tafe... Ver más
Seit 15 Wochen (bestellt am 26.04.2026) Warte ich auf Bestellung von zwei Esstischen und drei Beistelltischen. Und es ist noch unklar, ob und wann ich meine Ware überhaupt erhalte. Auf die mehrfache... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 95% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Na het plaatsen van mijn bestelling…
Na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik n bevestiging en de mededeling dat de tafel binnen 2 tot 4 weken geleverd zou worden. Tot mijn verbazing kreeg ik al snel nog n mailtje met daarin de aankondiging dat de tafel al met 3 dagen geleverd zou worden. Nou hoe leuk was dat. En inderdaad werd deze geleverd. 2 aardige mannen leverde de tafel netjes af tot in de hal. Na het zetten van mijn handtekening hebben we natuurlijk meteen de tafel in elkaar gezet. Echt helemaal wat we ervan hadden verwacht. Heel mooi. Superblij mee.

Quality product
Good communication, delivery on time as promised, quality product

Respuesta de oldinn.nl
J'ai passé commande d'une table et…
J'ai passé commande d'une table et depuis ce jour aucune nouvelle, (Commande n°63024 le mars 12, 2026) cependant l'argent a bien été encaissé. Aucune réponse de leur part. Au vu des nombreux commentaires négatifs, je crains fort de m'être fait escroquer, c'est vraiment rageant.

Alles netjes verlopen!
Vandaag onze prachtige ronde eettafel (Madrid) ontvangen. Aangegeven levertijd was 4-6 weken, en werd netjes binnen deze tijd geleverd. Goed op de hoogte gehouden via mail. Op de bezorgdag, ongeveer een halfuur van tevoren, gebeld door de chauffeur. Alles netjes verlopen!

Topservice
De salontafel werd heel snel geleverd zonder enige vertraging. De aangegeven datum en tijd klopt ook. De salontafel is heel mooi en voldoet aan de omschrijving op de website.n

Respuesta de oldinn.nl
Commande et produit parfaits…
Au vu de tous les avis négatifs récents , je suis plutôt très satisfaite de ma commande … j’ai acheté une table ronde 150 cm , livraison prévue avec plusieurs semaines d attente . Or je l ai eue 15 jours après !
Livraison par geodis sérieuse , table très bien emballée , et surtout plus que conforme à mes attentes !
La table est superbe , bien finie , très bon rapport qualité prix au vu de certains sites qui sont très cher comme luberon et où la qualité n y est vraiment pas malgré le prix .
Je recommande et référai sûrement une commande à l’avenir

Respuesta de oldinn.nl
Goede service, fijn geholpen en een snelle levering

Respuesta de oldinn.nl
Mooi aanbod en goede service
Mooi aanbod, duidelijke communicatie en hele schappelijke prijzen. We zijn erg tevreden met onze eettafel.

Respuesta de oldinn.nl
Wat een prachtige tafel is er vandaag…
Wat een prachtige tafel is er vandaag bij ons bezorgd, heel blij mee.
Was ook zeer goed beschermd ingepakt👍
Communicatie was ook zeer zeker goed, altijd antwoord op mijn vragen. De levering werd ook op tijd doorgeven, zodat wij aanwezig waren bij levering.
De jongeman die de tafel kwam afleveren heeft ons een handje geholpen met naar binnen brengen.
Als 70+ ben je niet meer zo goed met tillen etc.
Min puntje... hij straalde geen vriendelijkheid uit en dat is jammer... anders kreeg hij een 10 van ons!!

Goede ervaring!
Na bestelling is de communicatie goed verlopen en werd de tafel snel geleverd.
De bezorgers waren zeer vriendelijk.
Al met al een goede service.

Respuesta de oldinn.nl
Exact zoals ik had gehoopt
Via de site besteld, dat ging al heel gemakkelijk.
Kleur komt goed overeen met de site, exact zoals ik had gehoopt, zo blij met deze tafel, we kunnen nu gezellig met onze (extra op donderdag) kinderen lekker lang tafelen.
De bezorgers waren zeer vriendelijk en de tafel was zeer goed beschermd verpakt, kan niet anders zeggen dan top in alles kan ze zeker aanbevelen.

Super blij👍👍
Tv meubel besteld. Vlotte levering en een aardige jongen die het bracht. Je kan volgen wanneer het bezorgd wordt. En de prijs? Nou super. Oldinn staat bij mij als favoriet 👌👌

Respuesta de oldinn.nl
Erg vriendelijke klantenservice die…
Erg vriendelijke klantenservice die adequaat reageren op vragen over leveringen.
Waanzinnige prijzen dus topbedrijf.

Respuesta de oldinn.nl
Prachtige tafel ( de Lissabon) en een…
Prachtige tafel ( de Lissabon) en een snelle levering! Alles wat top! Wat mij betreft wel 10 sterren!

Respuesta de oldinn.nl
Prachtige deens ovale tafel in de…
Prachtige deens ovale tafel in de sample sale gekocht! Precies zoals gehoopt!

Respuesta de oldinn.nl
Er was een oktober maand actie
Er was een oktober maand actie. Mooi eettafel besteld met een leuke korting! Bezorgers waren stipt op tijd, erg vriendelijk alles netjes op de plaats gezet en snel weer weg. Fijne ervaring zal vaker hier bestellen!

Respuesta de oldinn.nl
Nous avons passé une commande le 6 mars…
Nous avons passé une commande le 6 mars pour une table, Commande n°62432 (6 mars 2026), depuis aucune nouvelle ni de réponse aux mails: nous sommes en 6ème semaine!
Apparemment c'est monnaie courante, à lire les mécontentements des avis.
Quand serons nous livrés? le serons nous un jour?
Dans l'attente de votre réponse. merci.

Respuesta de oldinn.nl
Top kwaliteit en fijne service!
Ten eerste een leuke kortingsactie bij het bestellen. Altijd welkom. Daarna geduldig wachten tot de leverdatum. Keurig en proffesioneel geïnformeerd per mail. Ook bezorging liep geweldig! Vooraf ook duidelijk geïnformeerd en bezorger was erg vriendelijk. Heeft zelfs zonder te vragen even geholpen met uitpakken. Na een bakkie koffie ging hij weer weg. Tafel is van topkwaliteit en makkelijk te bevestigen. Al met al, super tevreden en zeker aanbevolen voor een volgende bestelling!

Respuesta de oldinn.nl
Werd fantastisch geholpen bij Oldinn in…
Werd fantastisch geholpen bij Oldinn in Waarland.
Goede service en kregen koffie bij het ophalen van den tafel! Goede kwaliteit tafel!