oldinn.nl Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Online de draai fauteuil Teddy gekocht. 1 week later al bezorgd. Je wordt keurig op de hoogte gehouden per mail over het bezorgmoment.En ook netjes 30 min voor aanvang door de bezorgers persoonlijk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb een hele goeie ervaring met Old Inn Wonen. Ik had meerdere meubels besteld en op 1 van de meubels zat een langere levertijd. Normaal gesproken wordt dan alles later bezorgd. Nadat ik contact... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uiterst professioneel bedrijf. Prijs/kwaliteit die tegenwoordig moeilijk te evenaren is. Vlotte en levering met goede transporteur en bovendien ook nog goede klantenservice. Wij bestelden een tafe... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Seit 15 Wochen (bestellt am 26.04.2026) Warte ich auf Bestellung von zwei Esstischen und drei Beistelltischen. Und es ist noch unklar, ob und wann ich meine Ware überhaupt erhalte. Auf die mehrfache... Ver más

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

874 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 95% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

622 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heerlijk zacht teddy fauteuil!

Vandaag binnen gekregen.
Goede contact gehad via de mail.
Beantwoorden je vragen.
En goede service gratis geleverd!
Erg blij met de teddy fauteuil, heerlijk zacht, en zitdiepte ook erg fijn!
Bedankt!

9 de mayo de 2026

Beste Renata,

Hartelijk dank voor uw prachtige review en de mooie foto’s! 😊

Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met de teddy fauteuil en dat deze heerlijk zacht zit. Ook erg leuk om te lezen dat het contact via de mail prettig verliep en dat u tevreden bent over onze service.

Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe fauteuil en willen u nogmaals bedanken voor uw vertrouwen in Old Inn Wonen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na een bezoek in de winkel hebben wij…

Na een bezoek in de winkel hebben wij onze tafel binnen een week geleverd gekregen. De communicatie verliep soepel en we zijn op tijd. ingelicht over de lever data. Hele fijne ervaring.

25 de abril de 2026

Beste Janssen,

Hartelijk dank voor uw mooie review en fijne woorden! 😊

Wat geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u uw tafel al binnen een week geleverd heeft gekregen. Fijn dat de communicatie soepel verliep en dat u tevreden bent over de updates rondom de levering.

Wij wensen u ontzettend veel plezier met uw nieuwe tafel en hopen u in de toekomst nog eens terug te mogen zien bij Old Inn Wonen!

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en de mooie bestelling dat waarderen wij enorm.

Met 30% korting en sneller geleverd dan gedacht

Met 30% korting een tv-meubel gekocht. Aangenaam verrast door de mooie kwaliteit voor een goede prijs.
Tijdens de online bestelling was de levertijd 16 weken, maar dat werden er uiteindelijk 13. Meevallertje. Ook relaxed: bezorging kon al om 7.00 uur in de ochtend. Hoefde ik dus niks met werk te regelen 😀

7 de mayo de 2026

Beste Michiel,

Hartelijk dank voor uw geweldige review en mooie woorden! 😊

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van het tv-meubel én dat de levering uiteindelijk sneller was dan verwacht. Altijd mooi meegenomen natuurlijk! En helemaal ideaal dat de levering vroeg in de ochtend kon plaatsvinden zodat u niets hoefde te regelen met werk 😀

Wij wensen u ontzettend veel plezier met uw nieuwe meubel en willen u nogmaals bedanken voor het vertrouwen in Old Inn Wonen en uw mooie bestelling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel blij met dit bedrijf

Heel blij met dit bedrijf! Buiten dat onze eettafel en bijpassende salontafels heen mooi zijn, zijn we ook zeer tevreden met de goede service die ze verlenen. Reageren snel en zijn erg vriendelijk.

16 de abril de 2026

Beste Cindy,

Wat ontzettend fijn om te lezen hartelijk dank voor uw mooie review en lieve woorden! 😊

Geweldig om te horen dat u zo blij bent met de eettafel en de bijpassende salontafels. Nog mooier vinden wij het dat u ook tevreden bent over onze service en communicatie. Daar doen we het met het hele team voor!

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Old Inn Wonen en voor uw mooie bestelling. Wij wensen u ontzettend veel plezier met uw meubels en veel gezellige momenten in huis.

Prachtige tafel

Prachtige tafel, geweldig verpakt en een keurig transport bedrijf, dat een belletje gaf, dat ze er aan kwamen en er keurig werd afgeleverd. Top

Beste Cor,

Hartelijk dank voor uw prachtige review en mooie woorden! 😊

Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over de tafel, de verpakking én de levering. Fijn dat alles netjes en zorgvuldig is verlopen en dat het transportbedrijf u goed op de hoogte heeft gehouden.

Wij wensen u ontzettend veel plezier met uw nieuwe tafel en willen u nogmaals bedanken voor het vertrouwen in Old Inn Wonen en uw mooie bestelling.

Goede service.

Goede service.. bijzonder mooie tafel ontvangen.
Aanrader!!!

Beste Sureya,

Hartelijk dank voor uw mooie review en enthousiaste woorden! 😊

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service én de prachtige tafel. Daar doen we het met veel plezier voor!

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Old Inn Wonen en voor het aanraden van ons bedrijf dat waarderen wij enorm.

Wij wensen u ontzettend veel plezier met uw nieuwe tafel!

Goede service!

Bij het bestellen van een eettafel was de genoteerde levertijd 2-12 werkdagen. Ik zette vaart achter het verkopen van de huidige eettafel en was deze gauw kwijt. Echter veranderde een paar dagen later op de site de genoteerde levertijd naar een aantal maanden, dus zouden we een aantal maanden zonder eettafel zitten. Ik heb contact gehad met de klantenservice en wij mochten gratis gebruik maken van een leentafel! Dit was erg fijn, er werd een model uitgekozen die leek op de bestelde tafel en een week later werd deze bezorgd. Uiteindelijk is de bestelde tafel na 4 maanden bezorgd, dus het was erg fijn dat we een mooie leentafel in de tussentijd hadden. Wij zijn nu erg blij met de huidige eettafel en dankbaar voor de service.

Beste Naomi,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review! 😊

Wij begrijpen heel goed dat het schrikken was toen de levertijd veranderde terwijl uw vorige eettafel al verkocht was. Daarom vinden wij het extra fijn om te lezen dat de tijdelijke leentafel voor u een goede oplossing is geweest in de tussentijd.

Geweldig om te horen dat u uiteindelijk blij bent met de geleverde eettafel én tevreden bent over onze service. Daar doen we het met het hele team voor!

Nogmaals hartelijk dank voor uw geduld, vertrouwen en mooie bestelling. Wij wensen u ontzettend veel plezier en gezellige momenten aan uw nieuwe eettafel.

Snelle levering!

Snelle levering!

5 de mayo de 2026

Respuesta de oldinn.nl

Bedankt voor uw review, Taco!

Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen daar doen we het voor 🚚

Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens bij Old Inn Wonen!

Prima communicatie sales support

Prima communicatie met sales support na een dubbele bestelling.
Daarna opgepakt en 1 bestelling geannuleerd. Verzending ging soepel en vlot.
Mooie tafel, erg blij mee

4 de mayo de 2026

Respuesta de oldinn.nl

Bedankt voor uw mooie review, Ivo!

Fijn om te horen dat het contact goed is verlopen en dat alles netjes is opgelost. Mooi dat de levering soepel ging en dat u blij bent met de tafel daar doen we het voor!

Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens bij Old Inn Wonen!

Ik ben zeer tevreden.

Respuesta de oldinn.nl

Bedankt voor uw review, Özlem!

Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent daar doen we het voor!

Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens bij Old Inn Wonen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aardig personeel en mooie producten

Aardig personeel en hele mooie producten. Snel geleverd en goede communicatie. Heel blij met onze nieuwe tv meubel in ons nieuwe huis!

2 de mayo de 2026

Respuesta de oldinn.nl

Bedankt voor uw mooie review, Noa!

Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent en dat alles naar wens is verlopen. Geweldig dat u blij bent met uw nieuwe tv-meubel daar doen we het voor!

Veel woonplezier gewenst in uw nieuwe huis en graag tot ziens bij Old Inn Wonen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg tevreden over de eet- en salontafel

Onlangs een eettafel in de Sample Dale gekocht. Dit was super snel geregeld. Deze beviel zo goed dat we nu ook een salontafel besteld hadden. Communicatie was goed, vriendelijk en snel. Levering kon heel snel, helaas konden wij zelf die dag niet. Ook dit werd netjes opgelost en naar onze wensen geluisterd. Op de dag van levering netjes 30 minuten vooraf gebeld. Alles netjes verpakt. Erg tevreden dus.

2 de mayo de 2026

Respuesta de oldinn.nl

Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review, Kirsten!

Wat fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen van de aankoop tot de levering. Mooi dat de eettafel zo goed beviel dat u ook een salontafel heeft besteld, dat waarderen wij enorm!

Goed om te horen dat de communicatie en levering naar wens zijn verlopen en dat er netjes met u is meegedacht. Daar doen we het voor.

Heel veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens bij Old Inn Wonen!

Mooie nieuwe eettafelset

We hebben 6 stoelen (Ruvo) en een eettafel hamburg besteld bij OldInn. Het duurde wat lang met de levering, de tafels moesten van ver komen. Na een mailtje werden we goed op de hoogte gehouden en zodra de spullen binnen waren werd er direct een levering gepland. De levering verliep prettig en met goede communicatie. Ook het aan de deur kunnen betalen was fijn! De tafel en stoelen staan prachtig, zijn van goede prijs-kwaliteitverhouding en we zijn er blij mee!

4 de mayo de 2026

Respuesta de oldinn.nl

Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review, Doortje!

Fijn om te horen dat u goed op de hoogte bent gehouden en dat de levering prettig is verlopen. Soms moeten producten inderdaad van verder komen, maar mooi dat alles daarna snel is opgepakt.

Geweldig dat u zo blij bent met uw eettafel en stoelen daar doen we het voor!

Heel veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens bij Old Inn Wonen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

J'ai passé commande le 22 mars et…

J'ai passé commande le 22 mars et depuis aucune nouvelle ...
Je ne recommande pas

22 de marzo de 2026

Bonjour,

Merci pour votre message.
Malheureusement, nous ne pouvons pas identifier votre commande sur la base de ces informations. Nous vous invitons à nous envoyer un e-mail à info@oldinn.nl avec votre numéro de commande, afin que nous puissions vérifier cela pour vous.
Nous tenons à préciser que nous ne communiquons pas de mises à jour individuelles pour chaque commande. Les délais de livraison sont toujours indiqués clairement sur chaque article de notre site. Pour la France, le délai de livraison est généralement de 1 à 2 semaines, avec une livraison assurée par Geodis.
Nous vous conseillons donc de patienter encore un peu. Vous pouvez également obtenir un statut via notre chatbot ou nous contacter par e-mail.
Nous trouvons dommage qu’un avis négatif soit déjà publié sans que nous ayons eu l’occasion de vous aider.
Cordialement,

Prachtig meubel

Prachtig meubel, heldere bezorgafspraak. Ik kon helaas het bezorgmoment niet wijzigen maar uiteindelijk is het goed gekomen. Levering was efficient en vriendelijk!

30 de abril de 2026

Respuesta de oldinn.nl

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent met het meubel en dat de levering uiteindelijk goed is verlopen. Goed dat alles efficiënt en vriendelijk is afgehandeld daar doen we het voor!

Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens bij Old Inn Wonen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De teddy fauteuil had ik 28 december…

De teddy fauteuil had ik 28 december besteld. ‘t was er een voor de lange adem ;). En is vandaag keurig afgeleverd met goede info wat betreft de bezorging.
Het was lang wachten maar de fauteuil is keurig en net als op de afbeelding. Tot op de plaats waar die nu staat geleverd!
👍

Beste Ellen,

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat de fauteuil uiteindelijk naar wens is geleverd en dat alles netjes is verlopen met de bezorging. We begrijpen dat het even wachten was, maar des te mooier dat hij precies is zoals verwacht 😊

Heel veel plezier gewenst met uw aankoop!

Meubels goed ontvangen

Meubels goed ontvangen. Kon op laatste moment nog adres wijzigen van werk naar huis. Duurde wel erg lang voordat ik het binnen had. Was een pre order maar datum was veranderd. Verder moet ik het nog uitpakken! :)

Beste Esmee,

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat de meubels goed zijn ontvangen en dat we het adres nog last minute konden aanpassen. We begrijpen dat de levertijd langer was dan verwacht door de pre-order en de gewijzigde datum bedankt voor uw geduld hierin.

We hopen dat alles naar wens is zodra u het uitpakt 😊

Veel plezier gewenst met uw aankoop!

Geweldig product

Geweldig product, boven onze verwachting 🥰🥰
Met een top service van levering!!
Zou deze site zeker aanraden bij vrienden en kennissen

Beste Marie-Louise,

Bedankt voor uw geweldige review!

Wat fijn om te horen dat het product boven verwachting is en dat u zo tevreden bent over de levering 😊 Dat is precies waar we het voor doen!

Dank ook voor het aanbevelen dat waarderen wij enorm.

Heel veel plezier gewenst met uw aankoop!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Telefonisch niet bereikbaar, maar snelle reactie per mail!

Ze zijn niet telefonisch bereikbaar, ook in hun e-mails wordt onderaan bij de contactgegevens geen telefoonnummer vermeld. Tafel besteld, krijg ik een e-mail: uw produkt wordt morgen om geleverd om 10:15. Middenin een schoolvakantie week waarin veel mensen ook nog eens weg zijn!. Geen telefoontje dus om de leverdatum en -tijd van grote objecten gezamenlijk af te stemmen. Gelukkig zijn ze wel per mail bereikbaar en hebben ze snel gereageerd, binnen een uur kreeg ik bericht met excuses en dat ze de levering op 1 van de door mij aangegeven data zullen plaatsen. Heel fijn. Dank Debby!! Gelukkig reageert men dus wel snel per mail maar dat weet je natuurlijk nooit en met dit soort korte termijn problemen zou het toch fijn zijn om te kunnen bellen.

Beste,

Bedankt voor uw uitgebreide review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle reactie per e-mail en dat we het samen snel hebben kunnen oplossen. Onze excuses voor de onverwachte levermelding we begrijpen goed dat dit niet altijd uitkomt, zeker in een vakantieperiode.

Uw feedback over telefonisch contact nemen we zeker mee. We kiezen er bewust voor om veel via mail te doen zodat alles duidelijk en vastgelegd is, maar we begrijpen uw punt hierin.

Bedankt voor uw geduld en het meedenken!

Super snelle levering

Super snelle levering, aardige bezorgers. En goed kwaliteit voor een leuke prijs! Helaas enkele krassen op m’n tafel terwijl die uiteraard goed beschermt was, maar word snel gereageerd door de klantenservice dus dat moet goedkomen!

24 de abril de 2026

Beste,

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering, de bezorgers en de kwaliteit dat waarderen wij enorm 😊

Jammer om te horen van de krassen, maar goed dat u dit heeft gemeld. We pakken dit uiteraard netjes voor u op en zorgen dat dit goed wordt opgelost.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier gewenst met uw aankoop!

Old Inn Wonen

8 consejos para escribir buenas reseñas.