Online de draai fauteuil Teddy gekocht. 1 week later al bezorgd. Je wordt keurig op de hoogte gehouden per mail over het bezorgmoment.En ook netjes 30 min voor aanvang door de bezorgers persoonlijk... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ik heb een hele goeie ervaring met Old Inn Wonen. Ik had meerdere meubels besteld en op 1 van de meubels zat een langere levertijd. Normaal gesproken wordt dan alles later bezorgd. Nadat ik contact... Ver más
Uiterst professioneel bedrijf. Prijs/kwaliteit die tegenwoordig moeilijk te evenaren is. Vlotte en levering met goede transporteur en bovendien ook nog goede klantenservice. Wij bestelden een tafe... Ver más
Seit 15 Wochen (bestellt am 26.04.2026) Warte ich auf Bestellung von zwei Esstischen und drei Beistelltischen. Und es ist noch unklar, ob und wann ich meine Ware überhaupt erhalte. Auf die mehrfache... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 95% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Heerlijk zacht teddy fauteuil!
Vandaag binnen gekregen.
Goede contact gehad via de mail.
Beantwoorden je vragen.
En goede service gratis geleverd!
Erg blij met de teddy fauteuil, heerlijk zacht, en zitdiepte ook erg fijn!
Bedankt!

Respuesta de oldinn.nl
Na een bezoek in de winkel hebben wij…
Na een bezoek in de winkel hebben wij onze tafel binnen een week geleverd gekregen. De communicatie verliep soepel en we zijn op tijd. ingelicht over de lever data. Hele fijne ervaring.

Met 30% korting en sneller geleverd dan gedacht
Met 30% korting een tv-meubel gekocht. Aangenaam verrast door de mooie kwaliteit voor een goede prijs.
Tijdens de online bestelling was de levertijd 16 weken, maar dat werden er uiteindelijk 13. Meevallertje. Ook relaxed: bezorging kon al om 7.00 uur in de ochtend. Hoefde ik dus niks met werk te regelen 😀

Respuesta de oldinn.nl
Heel blij met dit bedrijf
Heel blij met dit bedrijf! Buiten dat onze eettafel en bijpassende salontafels heen mooi zijn, zijn we ook zeer tevreden met de goede service die ze verlenen. Reageren snel en zijn erg vriendelijk.

Prachtige tafel
Prachtige tafel, geweldig verpakt en een keurig transport bedrijf, dat een belletje gaf, dat ze er aan kwamen en er keurig werd afgeleverd. Top

Goede service.
Goede service.. bijzonder mooie tafel ontvangen.
Aanrader!!!

Goede service!
Bij het bestellen van een eettafel was de genoteerde levertijd 2-12 werkdagen. Ik zette vaart achter het verkopen van de huidige eettafel en was deze gauw kwijt. Echter veranderde een paar dagen later op de site de genoteerde levertijd naar een aantal maanden, dus zouden we een aantal maanden zonder eettafel zitten. Ik heb contact gehad met de klantenservice en wij mochten gratis gebruik maken van een leentafel! Dit was erg fijn, er werd een model uitgekozen die leek op de bestelde tafel en een week later werd deze bezorgd. Uiteindelijk is de bestelde tafel na 4 maanden bezorgd, dus het was erg fijn dat we een mooie leentafel in de tussentijd hadden. Wij zijn nu erg blij met de huidige eettafel en dankbaar voor de service.

Prima communicatie sales support
Prima communicatie met sales support na een dubbele bestelling.
Daarna opgepakt en 1 bestelling geannuleerd. Verzending ging soepel en vlot.
Mooie tafel, erg blij mee

Respuesta de oldinn.nl
Aardig personeel en mooie producten
Aardig personeel en hele mooie producten. Snel geleverd en goede communicatie. Heel blij met onze nieuwe tv meubel in ons nieuwe huis!

Respuesta de oldinn.nl
Erg tevreden over de eet- en salontafel
Onlangs een eettafel in de Sample Dale gekocht. Dit was super snel geregeld. Deze beviel zo goed dat we nu ook een salontafel besteld hadden. Communicatie was goed, vriendelijk en snel. Levering kon heel snel, helaas konden wij zelf die dag niet. Ook dit werd netjes opgelost en naar onze wensen geluisterd. Op de dag van levering netjes 30 minuten vooraf gebeld. Alles netjes verpakt. Erg tevreden dus.

Mooie nieuwe eettafelset
We hebben 6 stoelen (Ruvo) en een eettafel hamburg besteld bij OldInn. Het duurde wat lang met de levering, de tafels moesten van ver komen. Na een mailtje werden we goed op de hoogte gehouden en zodra de spullen binnen waren werd er direct een levering gepland. De levering verliep prettig en met goede communicatie. Ook het aan de deur kunnen betalen was fijn! De tafel en stoelen staan prachtig, zijn van goede prijs-kwaliteitverhouding en we zijn er blij mee!

Respuesta de oldinn.nl
J'ai passé commande le 22 mars et…
J'ai passé commande le 22 mars et depuis aucune nouvelle ...
Je ne recommande pas

Prachtig meubel
Prachtig meubel, heldere bezorgafspraak. Ik kon helaas het bezorgmoment niet wijzigen maar uiteindelijk is het goed gekomen. Levering was efficient en vriendelijk!

Respuesta de oldinn.nl
De teddy fauteuil had ik 28 december…
De teddy fauteuil had ik 28 december besteld. ‘t was er een voor de lange adem ;). En is vandaag keurig afgeleverd met goede info wat betreft de bezorging.
Het was lang wachten maar de fauteuil is keurig en net als op de afbeelding. Tot op de plaats waar die nu staat geleverd!
👍

Meubels goed ontvangen
Meubels goed ontvangen. Kon op laatste moment nog adres wijzigen van werk naar huis. Duurde wel erg lang voordat ik het binnen had. Was een pre order maar datum was veranderd. Verder moet ik het nog uitpakken! :)

Geweldig product
Geweldig product, boven onze verwachting 🥰🥰
Met een top service van levering!!
Zou deze site zeker aanraden bij vrienden en kennissen

Respuesta de oldinn.nl
Telefonisch niet bereikbaar, maar snelle reactie per mail!
Ze zijn niet telefonisch bereikbaar, ook in hun e-mails wordt onderaan bij de contactgegevens geen telefoonnummer vermeld. Tafel besteld, krijg ik een e-mail: uw produkt wordt morgen om geleverd om 10:15. Middenin een schoolvakantie week waarin veel mensen ook nog eens weg zijn!. Geen telefoontje dus om de leverdatum en -tijd van grote objecten gezamenlijk af te stemmen. Gelukkig zijn ze wel per mail bereikbaar en hebben ze snel gereageerd, binnen een uur kreeg ik bericht met excuses en dat ze de levering op 1 van de door mij aangegeven data zullen plaatsen. Heel fijn. Dank Debby!! Gelukkig reageert men dus wel snel per mail maar dat weet je natuurlijk nooit en met dit soort korte termijn problemen zou het toch fijn zijn om te kunnen bellen.

Super snelle levering
Super snelle levering, aardige bezorgers. En goed kwaliteit voor een leuke prijs! Helaas enkele krassen op m’n tafel terwijl die uiteraard goed beschermt was, maar word snel gereageerd door de klantenservice dus dat moet goedkomen!