oldinn.nl Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Online de draai fauteuil Teddy gekocht. 1 week later al bezorgd. Je wordt keurig op de hoogte gehouden per mail over het bezorgmoment.En ook netjes 30 min voor aanvang door de bezorgers persoonlijk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb een hele goeie ervaring met Old Inn Wonen. Ik had meerdere meubels besteld en op 1 van de meubels zat een langere levertijd. Normaal gesproken wordt dan alles later bezorgd. Nadat ik contact... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uiterst professioneel bedrijf. Prijs/kwaliteit die tegenwoordig moeilijk te evenaren is. Vlotte en levering met goede transporteur en bovendien ook nog goede klantenservice. Wij bestelden een tafe... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Seit 15 Wochen (bestellt am 26.04.2026) Warte ich auf Bestellung von zwei Esstischen und drei Beistelltischen. Und es ist noch unklar, ob und wann ich meine Ware überhaupt erhalte. Auf die mehrfache... Ver más

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

874 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 95% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

622 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Spoedservice

Ik heb een tafel bestelt maar die was beschadigd dat kan gebeuren. Gelukkig hebben ze snel een nieuwe gestuurd maar die heeft ook beschadiging. Maar het spoed hebben ze het snel geregeld dat ik een nieuwe kreeg. Ik zelf werk ook zo bedrijf met service voor klanten maar zo snel regelt ze niet. Maar bij hun echt snel ik ben zeker tevreden 👍🏼

30 de abril de 2026

Beste Mohamed,

Bedankt voor uw review!

Jammer om te horen dat er tot twee keer toe schade was dat is natuurlijk niet de bedoeling. Fijn dat u onze snelle service hierin waardeert en dat we het snel voor u hebben kunnen oplossen.

Dat is precies waar we voor staan 😊

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier gewenst met uw aankoop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede en nette service! Zeer mooie stoel

Een prachtige teddy stoel besteld en geleverd gekregen. Communicatie verliep duidelijk, soepel en makkelijk, gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen. Werd zelfs sneller dan de aangegeven levertijd geleverd. Goede service en super blij met de mooie stoel.

28 de abril de 2026

Beste Denise,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat alles soepel is verlopen en dat de stoel zelfs sneller geleverd werd dan verwacht 😊 Daar doen we het voor!

Heel veel plezier gewenst met uw prachtige teddy stoel en bedankt voor uw vertrouwen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nous avons commandé une table

Nous avons commandé une table, nous étions un peu méfiants en lisant certains avis, mais la livraison a été incroyable ! Nous sommes en France et pourtant ça a mis 10 jours, la table est super bien emballée et elle est magnifique, tout est très qualitatif, pour le prix c’est imbattable !! Merci beaucoup

30 de abril de 2026

Beste,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen, ook met de levering naar Frankrijk 😊 We begrijpen dat het spannend kan zijn, dus des te mooier dat u zo tevreden bent!

Heel veel plezier gewenst met uw tafel en bedankt voor uw vertrouwen.

Eettafel nog niet ontvangen

Ik heb in Januari 2026 een eettafel gekocht. Levertijd was 8-10 weken. Inmiddels nog niet ontvangen, maar wel afbetaald. Update is 2 keren dat de eettafel nog bij de haven moet komen en vanaf dan 2 weken erbij gerekend mag worden tot het in hun magazijn aankomt. Pas dan kan de eettafel bezorgd worden. Wij zijn al bijna 2 maanden verder en het lijkt alsof de bestelling maar niet geleverd wordt.

Echt een teleurstelling.

29 de abril de 2026

Beste,

Bedankt voor uw review.

Wij begrijpen dat het vervelend is dat uw eettafel langer op zich laat wachten dan vooraf verwacht. Inmiddels is er al contact met onze klantenservice over deze order en wordt uw situatie actief gevolgd.

Goed om aan te geven: dit speelt gelukkig niet bij al onze producten. Het gaat hier om een specifiek item waarbij de container vertraging heeft opgelopen. Door de huidige situatie in de wereldwijde scheepvaart varen veel containers om via Kaap de Goede Hoop, wat zorgt voor langere en minder voorspelbare transittijden.

De meeste van onze leveringen lopen gewoon volgens planning, maar in enkele gevallen zoals deze kan er helaas vertraging ontstaan.

Wij houden uw bestelling nauwlettend in de gaten en zorgen dat deze zo snel mogelijk wordt ingepland zodra deze binnen is.

Bedankt voor uw geduld en begrip.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service erg tevreden.prachtige…

Goede service erg tevreden.prachtige stoel ontvangen, lekker ruim en groot, precies is de stoel als filmpje mijn complimenten 😍😍

29 de abril de 2026

Beste Annenarie,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat de stoel helemaal naar wens is en precies is zoals op het filmpje 😊 Daar doen we het voor!

Heel veel plezier gewenst met uw aankoop en bedankt voor uw vertrouwen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fijne ervaring gehad met het…

Super fijne ervaring gehad met het bestellen van mijn eettafel, zowel contact als levering verliepen heel soepel en gemakkelijk. Zeker ee aanrader en 100% betrouwbaar

28 de abril de 2026

Beste Melike,
Bedankt voor uw mooie review!
Wat fijn om te horen dat alles soepel is verlopen, zowel het contact als de levering 😊 Dat is precies waar we voor staan!
Dank u wel voor uw vertrouwen en het aanbevelen — dat waarderen wij enorm.
Heel veel plezier gewenst met uw eettafel!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, snelle levering en mooie producten. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

20 de abril de 2026

Beste Dahnee,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de service, de snelle levering en de producten 😊

Dank u wel voor het aanbevelen dat waarderen wij enorm!

Heel veel plezier gewenst met uw aankoop!

Nie erfolgte Rückerstattung des Kaufpreises nach Stornierung

Old inn Wonen scheint auf den ersten Blick zwar schöne Möbel anzubieten aber ich habe noch nie so schlechte Erfahrungen mit einem Unternehmen mach müssen.
Nach dem die angegebene Lieferzeit sich erst nach wiederholtem nachfragen von 8 Wochen auf 14 verlängert hat, musste ich die Bestellung am 24.03.2026 leider stornieren. Seit dem 27.03.2026 und wiederholter Kontaktaufnahme per E-Mail ist eine Rückerstattung des Kaufpreises in Höhe von 412.60€ zwar angekündigt worden aber nie erfolgt. Der Kundensupport antwortete (wenn sie antworten) freundlich aber wirklich eine Lösung kommt dabei nicht. Es wird lediglich um Geduld gebeten und angegeben dass eine interne Prüfung erfolgt. Danach kommt keine Reaktion mehr. Auf Telefonate wurde leider nicht reagiert.
Was ist das für ein Umgang!
Ein weiterer Versuch seitens Old inn wonen war die Schuld auf den Zahlungsanbieter zu schieben ... bei Paypal liegt das Problem jedoch nicht, dass konnte mit dem Kundenservice in einem Telefonat ausgeschlossen werden.
Die Stornierung einer angekündigten Rückzahlung muss bewusst seitens des Verkäufers erfolgen ... ich bin einfach nur noch genervt und würde von einer Bestellung bei diesem Verkäufer dringenstens abraten selbst 1 Stern ist zu viel nach dieser Erfahrung!

27 de abril de 2026

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw review.
Wij vinden het vervelend dat u het zo heeft ervaren. Graag lichten wij dit toe voor de duidelijkheid.
Terugbetalingen verlopen bij ons altijd via de oorspronkelijke betaalmethode, in dit geval PayPal. Deze betalingen worden eerst intern door ons verwerkt en vervolgens via PayPal teruggestort. Dit proces kan enige tijd in beslag nemen.
Wij begrijpen dat wachten vervelend is en het spijt ons dat dit langer heeft geduurd dan u had verwacht.
Desondanks willen wij u bedanken voor het contact en heten wij u in de toekomst van harte welkom. De koffie staat bij ons klaar.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisch, stelt niet teleur!

De bestelling gedaan nadat ik in de showroom ben geweest.
Fijne mensen die hier aanwezig waren, waren bereid je met alles te helpen!

Levering was exact zoals op de website was aangegeven en via de track and trace kon je hem exact bijhouden qua locatie, heel fijn!

De stoel is prachtig, ben er heel blij mee!
Super goedkoop voor zo'n grote draaibare Teddy stoel!

Al met al een 10/10

25 de abril de 2026

Respuesta de oldinn.nl

Es tut uns leid, dass Sie diese Erfahrung gemacht haben. Gerne möchten wir dies kurz erläutern.

Rückerstattungen erfolgen bei uns immer über die ursprünglich verwendete Zahlungsmethode in Ihrem Fall PayPal. Diese werden zunächst intern von uns verarbeitet und anschließend über PayPal zurückerstattet. Dieser Prozess kann etwas Zeit in Anspruch nehmen.

Wir verstehen, dass das Warten unangenehm ist, und bedauern, dass es länger gedauert hat als erwartet.

Trotzdem möchten wir uns für den Kontakt bedanken und heißen Sie in Zukunft herzlich bei uns willkommen der Kaffee steht bei uns bereit.

Mit freundlichen Grüßen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel tevreden over de service

Heel tevreden over de service! Snelle reacties via WhatsApp, vlotte en nette levering, en erg prettig dat ik 20 minuutjes van tevoren werd gebeld. Dat vond ik heel netjes en klantvriendelijk. Zeker een aanrader!

14 de abril de 2026

Beste Nadieh,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service, de communicatie en de levering 😊 Het belletje vooraf vinden wij zelf ook belangrijk, dus mooi dat dit zo wordt gewaardeerd!

Dank u wel voor het aanbevelen dat waarderen wij enorm.

Heel veel plezier gewenst met uw aankoop!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Moeilijk bereikbaar helemaal niet al…

Moeilijk bereikbaar helemaal niet al een paar dagen aan het bellen en mailen.

25 de abril de 2026

Beste Monique,

Bedankt voor uw review.

Wij begrijpen dat dit vervelend kan zijn. Wij hebben bewust geen telefoonnummer en werken volledig via e-mail en berichten, zodat alle communicatie duidelijk en overzichtelijk blijft voor zowel u als ons.

Door de drukte kan het soms iets langer duren voordat wij reageren, maar wij doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te helpen.

Bedankt voor uw geduld en begrip.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tafel Oldinn wonen - topservice!

We hebben een prachtige tafel gekocht bij Oldinn wonen.🥰

Contact ging zeer vlot! Ik had problemen met mijn mail en ben via whatsapp zeer vlot en goed verder geholpen. Levering ging ook echt zeer vlot.⭐️

We kunnen niet wachten om de tafel te gebruiken.🍾

24 de abril de 2026

Beste Shana,

Bedankt voor uw geweldige review!

Wat fijn om te horen dat alles zo vlot is verlopen, zowel het contact als de levering 😊 En mooi dat we u via WhatsApp goed hebben kunnen helpen!

Heel veel plezier gewenst met uw prachtige tafel dat wordt vast genieten 🍾

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Betrouwbaar bedrijf en vriendelijk personeel.

Meedenkend personeel, vriendelijk!
Snel geleverd!
De stoel is nog véél mooier dan op de foto's!
Héél blij mee!

24 de abril de 2026

Beste Laura,
Bedankt voor uw mooie review!
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en dat de stoel zelfs nog mooier is dan verwacht 😊 Daar doen we het voor!
Heel veel plezier gewenst met uw aankoop en bedankt voor uw vertrouwen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte ervaring met Oldin Wonen.

Zeer slechte ervaring met Oldin Wonen.

Ik heb een tafel ontvangen met schade aan het blad en probeer dit al geruime tijd opgelost te krijgen. De communicatie vanuit het bedrijf is traag en onduidelijk, waardoor alles onnodig lang duurt. Ik moet meerdere keren dezelfde informatie aanleveren, terwijl dit al eerder is doorgegeven.

Door de lange wachttijd zitten wij inmiddels al een tijd op de bank te eten in plaats van aan onze eettafel. Dit is erg frustrerend en onacceptabel.

Tot op heden is er nog geen concrete oplossing of duidelijke planning gegeven. Ik verwacht dat dit soort problemen sneller en professioneler worden afgehandeld.

Voor mij reden om hier niet nogmaals te bestellen.

Bestelling ontvangen 9 april.
Tot op heden geen concrete hulp.

9 de abril de 2026

Beste Cine,

Bedankt voor uw review.

Wij herkennen ons niet in de omschrijving dat de tafel beschadigd is geleverd. De tafel is door ons zorgvuldig verpakt en gecontroleerd verzonden. De schade die u meldt is ontstaan ná het uitpakken en valt daardoor onder externe invloeden.

Wij zien dat er inmiddels al contact loopt met onze klantenservice en dat uw melding in behandeling is. Ondanks dat dit niet onder transportschade valt, kijken wij uiteraard met u mee naar een passende oplossing.

Wij vinden het jammer dat dit zo wordt ervaren, terwijl wij hierin wel actief met u in gesprek zijn en proberen mee te denken.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Oldinn Wonen doet wat ze beloven.

Wij hebben een goede ervaring met Oldinn Wonen. Er was even wat onduidelijkheid in het mail verkeer maar daar is goed op gereageerd. We hebben een tafel gekocht en dachten stilletjes: dit is te mooi om waar te zijn. Maar het was waar en we zijn er heel blij mee! Het was een snelle levering. Ze doen wat ze beloven.

23 de abril de 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat alles uiteindelijk naar wens is verlopen en dat u zo tevreden bent met uw tafel. Goed dat de onduidelijkheid in het mailverkeer netjes is opgelost en dat de levering snel was.

Mooi om te lezen dat de tafel ook echt aan uw verwachtingen voldoet, daar doen we het voor!

Veel plezier met uw aankoop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service was van begin tot eind top

Service was van begin tot eind top! Heel goed geholpen in de winkel. Verkopers hebben veel geduld en leggen alles duidelijk uit. Verder zijn de meubels eerder geleverd dan aangeven, zo fijn! En de aflevering was ook vlekkeloos. Hele aardige mannen. Je wordt ook nog van te voren gebeld, zodat je niet de hele dag voor niks zit te wachten. En dan de tafels en stoelen; die zijn prachtig!

Respuesta de oldinn.nl

Bedankt voor uw geweldige review!
Wat fijn om te horen dat u van begin tot eind zo tevreden bent over onze service. Mooi dat u goed geholpen bent in de winkel en dat alles duidelijk is uitgelegd, daar nemen we graag de tijd voor.
Ook prettig dat de levering eerder plaatsvond dan verwacht en dat de bezorging vlekkeloos is verlopen. Dat u daarnaast zo blij bent met de tafels en stoelen maakt het helemaal compleet!
Veel plezier met uw aankoop!

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Duidelijk bestelproces en goede levering. Ze bellen voor aankomst zodat je precies weet wanneer ze komen en ik ben blij met de mooie eettafel!

21 de abril de 2026

Bedankt voor uw review!
Fijn dat de levering goed is verlopen en dat alles naar wens is.

Veel plezier met uw nieuwe aankoop!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I am extremely disappointed with my…

I am extremely disappointed with my experience.

Not only was the delivery poorly handled with a complete lack of communication and follow-up, but the product I received is also defective. The table leg arrived broken, making the table unusable.

After several days without any clear updates, I am left with a damaged item and no prompt or concrete solution offered. This is unacceptable, especially considering the price paid.

I do not recommend this company at all. Inefficient customer service, missed deadlines, and very poor product quality.

Avoid at all costs.

Respuesta de oldinn.nl

Thank you for your review.

We are very sorry to hear about your experience and sincerely apologize for the inconvenience caused. This is absolutely not the level of service or quality we aim to provide.

To resolve this properly for you, we kindly ask you to send us an email at dirkshorn@oldinn.nl with your order details and photos of the damage. We will then immediately arrange a suitable solution, such as a replacement of the defective part or the entire table if necessary.

Due to current high demand, our response time via email may unfortunately be slightly longer than usual. However, please be assured that we will handle your case as quickly as possible once received.

Thank you for your understanding, and we look forward to resolving this for you.

Kind regards,

Customer Service

Wat een prachtige tafel

Wat een prachtige tafel, echt een geweldige aankoop! Vanaf het eerste moment dat ik hem zag, was ik al onder de indruk van het design. De tafel heeft een hele stijlvolle en moderne uitstraling, maar voelt tegelijkertijd ook warm en gezellig aan. Dat maakt hem perfect voor eigenlijk elk interieur, of je nu een strak modern huis hebt of juist een wat klassiekere inrichting.

De kwaliteit is ook echt top. Je merkt meteen dat er aandacht is besteed aan de afwerking en de materialen. Alles voelt stevig en duurzaam aan, alsof de tafel jarenlang mee zal gaan zonder zijn charme te verliezen. De details zijn mooi afgewerkt en geven het geheel net dat beetje extra luxe.

Wat ik vooral fijn vind, is hoe praktisch de tafel is. Hij is ruim genoeg om met meerdere mensen gezellig aan te zitten, of om hem te gebruiken voor werk, eten of zelfs decoratie. Tegelijk neemt hij niet overdreven veel ruimte in beslag, waardoor hij ook geschikt is voor kleinere ruimtes.

Daarnaast wil ik jullie echt bedanken voor de service. Alles verliep soepel en prettig, van het bestellen tot de levering. Jullie zijn echt professioneel en vriendelijk, en dat maakt de hele ervaring nog beter.

Kortom: ik ben super tevreden! Een prachtige tafel, geweldige kwaliteit en een fijne service. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar iets moois en duurzaams. Nogmaals dankjewel, jullie zijn echt geweldig!

Respuesta de oldinn.nl

Bedankt voor uw geweldige en uitgebreide review!
Wat ontzettend leuk om te lezen hoe enthousiast u bent over de tafel. Fijn dat het design, de kwaliteit en het gebruiksgemak zo goed bevallen en dat de tafel perfect in uw interieur past.
Ook uw mooie woorden over onze service waarderen we enorm. Goed om te horen dat alles van bestelling tot levering soepel en prettig is verlopen.
Heel veel plezier gewenst met uw prachtige tafel en bedankt voor de aanbeveling!
Team Old Inn

8 consejos para escribir buenas reseñas.