Consulta las opiniones de los clientes

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Opdatering: Tak for kompensationen og for at handle hurtigt da jeg gjorde jer opmærksom på det. Min kæreste blev meget glad for gaven og kvaliteten er rigtig lækker. Tidligere: Ikke modtaget min... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Modtog et billede i glas og ramme som var ødelagt af dao😌skrev straks hvad der var sket med billedet og de sendte straks et nyt billede som var helt perfekt. Så en helt perfekt service og så venlig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service! For det første er det nogle super fine produkter, der bliver sendt virkeligt hurtigt. Der var en lille plet på min poster, skrev en mail og vupti, så var der er ny på vej. Det e... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de pósters

Escrito por la empresa

Vi skaber fodboldkunst til den moderne fodboldfan. Kan du huske de fodboldplakater du havde hængende på værelset? Dem har vi taget tilbage og givet nyt liv med fokus på design og kvalitet.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales. Fede plakater i god kvalitet. Levering gik hurtigt og god service da vi havde nogle spørgsmål efterfølgende 😊

10 de julio de 2024
Opinión espontánea

Respuesta de Olé Olé

Hej CS, mange tak for din anmeldelse - det sætter vi stor pris på. Bh Mathis fra Olé Olé

Fede Fodboldplakater

Olé Olé har et stort udvalg af fodboldplakater. Også nogle mere diskrete og kunstneriske så selv jeg (kone) vil have dem hængende i stuen ;-)

13 de mayo de 2024

Respuesta de Olé Olé

Hej Simone. Mange tak for din flotte anmeldelse - det sætter vi stor pris på og er glade for at du har haft en god oplevelse. Bh Mathis fra Olé Olé

Emballagen lidt bøjet

Emballagen (med de to små plakater) var lidt bøjet i hjørnerne, da jeg modtog pakken.

23 de mayo de 2024

Respuesta de Olé Olé

Hej Gertrud. Tak for din anmeldelse. Beklager hvis du har modtaget nogle beskadiget plakater. Du er meget velkommen til at sende billeder af skaderne til support@oleole.art. Så sender vi nogle nye. Bh Mathis fra Olé Olé

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God oplevelse, hurtig levering og varerne er fin kvalitet ;)

18 de marzo de 2024

Respuesta de Olé Olé

Hej Louise. Mange tak for dine 5-stjerner, vi er glade for at du har haft en god oplevelse. Bh Mathis fra Olé Olé

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fede motiver i god kvalitet og…

Fede motiver i god kvalitet og lynhurtig levering

26 de febrero de 2024

Respuesta de Olé Olé

Hej Karina. Mange tak for din anmeldelse - det betyder meget for os at du har haft en god oplevelse. Bh Mathis fra Olé Olé

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The OleOle team was super helpful

The OleOle team was super helpful! I had an issue with the order and they responded very quickly and helped to solve the matter within a day.

8 de enero de 2024

Hi Timea, thank you for the review. Glad to help. Best regards Mathis

Fantastisk god service

Fantastisk god service. Vi ønskede at lave en ændring til vores bestilling, sendte en mail og fik hurtigt det mest venlige svar retur. Modtog præcis de plakater vi ønskede få dage efter at have lavet bestillingen. Uden tvivl 5 ud af 5 stjerner.

11 de enero de 2024

Respuesta de Olé Olé

Hej Sarah. Mange tak for din fine anmeldelse - vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse. Bh Mathis fra Olé Olé

Valorada con 2 estrellas sobre 5

beskadet under transport

Kedeligt at modtage to A4 plakater som var bøjet i det ene hjørne! De burde da have været pakket bedre og mere omhyggeligt ind! Specielt til den høje pris, var det bestemt ikke jeg havde forventet. Desværre....

6 de diciembre de 2023

Respuesta de Olé Olé

Hej Maria. Vi beklager hvis du har modtaget nogle bøjet plakater. Vi plejer ikke at have problemer med vores forsendelser, men der sker nogle gange uheld. Du er velkommen til at sende os et billede på support@oleole.art af skaderne og så sender vi et par nye til dig. Bh Mathis fra Olé Olé

Super fin service

Der var super fin service, og da pakken blev væk var de hurtige til at sende en ny og give en kompensation for den længere leveringstid!

Plakaterne og rammerne var mega fede, dog var noget af træet på rammen flækket lidt af - jeg kunne forstille mig at det var under levering af pakken, så det var bare lidt ærgerligt.

5 de noviembre de 2023

Nem og hurtigt

Nem og hurtigt. Flotte ting

21 de octubre de 2023

Respuesta de Olé Olé

Hej Viviana, tak for din pæne anmeldelse - den er vi rigtig glade for. Bh Mathis fra Olé Olé

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.