Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk god service. Vi ønskede at lave en ændring til vores bestilling, sendte en mail og fik hurtigt det mest venlige svar retur. Modtog præcis de plakater vi ønskede få dage efter at have lavet... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Opdatering: Tak for kompensationen og for at handle hurtigt da jeg gjorde jer opmærksom på det. Min kæreste blev meget glad for gaven og kvaliteten er rigtig lækker. Tidligere: Ikke modtaget min... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Modtog et billede i glas og ramme som var ødelagt af dao😌skrev straks hvad der var sket med billedet og de sendte straks et nyt billede som var helt perfekt. Så en helt perfekt service og så venlig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service! For det første er det nogle super fine produkter, der bliver sendt virkeligt hurtigt. Der var en lille plet på min poster, skrev en mail og vupti, så var der er ny på vej. Det e... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de pósters

Escrito por la empresa

Vi skaber fodboldkunst til den moderne fodboldfan. Kan du huske de fodboldplakater du havde hængende på værelset? Dem har vi taget tilbage og givet nyt liv med fokus på design og kvalitet.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Bayern

God service - hurtig ekspedition.
Varen var i god emballage

14 de mayo de 2023

Respuesta de Olé Olé

Hej Anna, mange tak for din anmeldelse - det sætter vi stor pris på. God fornøjelse med plakaten. Bh Team Olé Olé

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ikke modtaget min plakat til 400kr

Tidligere: Ikke modtaget min plakat til 400kr. Bestilte en plakat for 6 dage siden (levering er oplyst som 1-3 dage på hjemmesiden). Beløbet er trukket på kontoen og jeg har modtaget en ordrebekræftelse som siger at jeg vil modtage en mail, når ordren er klar og afsendt. Jeg har hverken modtaget mail fra Ole Ole eller gls.
Det er mange penge som er blevet trukket uden at man får sin varer.

28 de febrero de 2023
Opinión espontánea

Respuesta de Olé Olé

Hej Cleo, vi beklager at du har haft en dårlig oplevelse. Vores trykkeri var ramt af tekniske problemer og sygdom - så vi endte ud med at levere 4 dage over normal leveringstid. Da vi blev opmærksomme på problemet gjorde vi, hvad vi kunne for at rette op på situationen og har også givet en økonomisk kompensation som plaster på såret. Håber du i sidste ende har været tilfreds. Bh Mathis

God oplevelse

Man kan sagtens sætte høje forventninger til dem her.
God kvalitet

26 de febrero de 2023

Mange tak for dine fine ord. Bh Mathis

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Der var en lille plet på min poster, skrev en mail og vupti, så var der er ny på vej. Det er altså super kundeservice :)
Vender helt sikkert tilbage!

28 de junio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kvalitet og hurtig levering

Rigtig god oplevelse at handle hos Olé Olé! Hurtig levering indenfor den anslået leveringstid på hjemmesiden.
Billedet var pænt pakket ind og i god kvalitet
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

9 de agosto de 2021

Respuesta de Olé Olé

Hej Kristian, tak det er vi glade for at høre.

Bh

Fantastic design and print

Fantastic design and print. Arrived in two days. I can't wait to give it to the recipient!

2 de julio de 2021

Hi Andrea,
Thank you, we are so glad that you like our prints and service.

Best regards,

Perfekt service

Fede produkter og levering inden for 48 timer.

24 de abril de 2021

Respuesta de Olé Olé

Tusind tak, det er vi rigtig glade for at høre!

Bh

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.