Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wszystko, poszło nie tak z perspektywy czasu jest ni po prostu przykro rozumiem błąd w nadaniu towaru problemy z przekierowaniem przesyłki. Największy zawód to brak kontaktu z Państwa strony zaznaczę... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Panowie, dali z siebie 200% Usługa wykonana bardzo sprawnie i profesjonalnie. Dodatkowo udzielono mi odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Młodzi chłopacy godni naśladowania. Bravo !!! Oby wszędzi... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie poważna firma, zatrudniająca nie poważnych ludzi do dostawy towarów. Przyjeżdżają kiedy chcą, potem umawiają się na godzinę, a na końcu i tak nie przyjeżdżają, a dostawca nawet nie raczy odebrać t... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ekspresowa przesyłka wszystko zgodnie z opisem i zamówieniem. Polecam Jak by co nie polecam Media Expert. Zamówiłem ten sam zegarek ale z outletu i okazało się że w pudełku był model wcześniejszy cz... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrodomésticos
  2. Tienda de electrónica
  3. Tienda de TV

Escrito por la empresa

OleOle! SKLEP INTERNETOWY AGD, RTV, IT Smartfony. Tanie telewizory LED, lodówki, pralki, zmywarki. Najlepsza i darmowa dostawa. Marki Samsung, LG, Whirlpool

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 93% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nikomu nie polecam zakupów w tym…

Nikomu nie polecam zakupów w tym sklepie... Bylem ich stalym klientem do czasu gdy zepsuł mi sie robot sprzatajacy Dreame. Zgłosiłem reklamacje z tytułu niezgodności towaru z umową w dniu 30.12.2025r. Czekałem ustawowe 14dni I nie bylo żadnej odpowiedzi więc z mocy prawa moje żądanie zostało uznane... Niestety nie w sklepie oleole. Tam niejaka Pani Aneta usilnie próbuje interpretować polskie prawo po swojemu i wg niej odpowiedz która przyszla 6 dni (!!!) po czasie jest wiążąca... Z patologicznymi i lekceważącymi zachowaniami należy walczyć więc pewnie na sądzie się skończy, a wczesniej rzecznik i UOKiK bo z tego co czytam na forach nie jestem pierwszym klientem, którego próbują oszukać. Uważajcie na nich, zalecam robić zakupy w pewnych sklepach typu MM czy ME, tam nigdy nie miałem najmniejszych problemow z reklamacja i miłą obsługą, która dba o klienta.

27 de enero de 2026

Respuesta de OleOle!

Dzień Dobry, prosimy o wiadomość pod adres mailowy TrustpilotOpinie@oleole.pl Przeanalizujemy sprawę oraz wyjaśnimy wątpliwości co do procesu reklamacji w naszym sklepie.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

5 stycznia złożona reklamacja na 2…

5 stycznia złożona reklamacja na 2 miesięczny ekspres minęły 3 tygodnie nawet się nie zabrali za naprawę doradcy na infolinii ze strachu nie rejestrują reklamacji zostaje tylko omijać ten sklep kiedyś tu kupowaliśmy całe rtv agd ale przy media expert tu to komuna jakby się weszło do społem

5 de enero de 2026

Omijać szerokim łukiem

Omijać szerokim łukiem!
Najgorsze doświadczenie jakie miałem z zakupem towarów w Internecie.
Obsługa klienta żadna.
Przysłali uszkodzony przedmiot, złożyłem reklamację.
Czekałem 2 tygodnie na rozpatrzenie, potem przez tydzień rejestrowali paczkę w magazynie i przysłali nie dosyć, że zły kolor to jeszcze bardziej uszkodzony.
Ekspres zamówiony w grudniu, jest końcówka stycznia, a ja znowu zaczynam cały proces.
Jak do wakacji odzyskam pieniądze to będzie dobrze…

22 de enero de 2026

Respuesta de OleOle!

Dzień dobry, prosimy o wiadomość pod adres mailowy TrustpilotOpinie@oleole.pl. Przeanalizujemy otrzymane informacje oraz wyjaśnimy wątpliwości związane z procesem reklamacyjnym w naszym sklepie.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ten sklep OleOle.pl to totalna porażka…

Ten sklep OleOle.pl to totalna porażka dlatego że sprzedaje towar bierze za niego pieniądze ale nie ma zamiaru go wysłać ani zwrócić pieniędzy.
Zakupiłem Blender 25 grudnia. Gdy już był 4 stycznia a paczka dalej do mnie nie dotarła napisałem wiadomość do sklepu z pytaniem o zakup. Otrzymałem taką wiadomość: (Szanowny Kliencie, Uprzejmie informujemy, iż na dzień dzisiejszy zamówienie nie może zostać przekazane do realizacji z uwagi na brak towaru w naszym magazynie. Prosimy o informacje czy zamówienie ma zostać anulowane. Zespół OleOle!!)
Mimo iż zgłosiłem chęć anulowania zamówienia to nie wiem do końca czy sklep je anulował,więc sam je anulowałem a mimo to do tej pory walczę o zwrot pieniędzy i mimo iż samo Allegro stara mi się w tym pomóc ze wszystkich dostępnych sił nie udało się odzyskać pieniędzy do tej pory.
Ciągle tylko słyszę od sklepu zbywalne wiadomości w stylu (uprzejmie informujemy, iż prośba o weryfikację statusu zwrotu skierowana została do działu rozliczeń. Prosimy oczekiwać na dalszy kontakt ze strony sprzedawcy)
Proszę nie kupujcie w tym sklepie OleOle.pl ani RtvEuro bo stracicie czas pieniądze i nerwy.
Pozdrawiam.

15 de enero de 2026

Respuesta de OleOle!

Dzień Dobry, prosimy o wiadomość pod adres mailowy TrustpilotOpinie@oleole.pl Przeanalizujemy otrzymane informacje oraz wyjaśnimy wątpliwości związane z realizacją dostawy w naszym sklepie.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Nierzetelni, nie dotrzymują terminu dostawy

Daje tylko 3 gwiazdki z powodu niedotrzymania terminu dostawy. Zakupiony sprzęt miał dotrzeć do godz.16, niestety, dopiero o 20.30 dostałam sms , ze dostawa będzie kolejnego dnia. Zakres czasowy 9-21. Na kolejny dzień miałam już inne plany, z których część musiałam zmienić. Info o godzinie dostawy dostałam około południa następnego dnia. Kurier nie pofatygował się, żeby poinformować mnie, ze umówionego dnia jednak nie dojedzie, a ja z mojej strony nie miałam możliwości kontaktu. Kontakt z hurtownią tylko mailowy i też zero odpowiedzi. Także więcej nic tu nie kupię.

13 de enero de 2026

Respuesta de OleOle!

Dzień Dobry, prosimy o wiadomość pod adres mailowy TrustpilotOpinie@oleole.pl Przeanalizujemy otrzymane informacje oraz wyjaśnimy wątpliwości związane z realizacją zamówienia w naszym sklepie.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Duży minus

Jestem rozczarowana jeśli chodzi o czas realizacji zamówienia. Sprzęt miał być u mnie 2,finalnie dotarł 12

13 de enero de 2026

Nie polecam!!!

Nie polecam. Jeżeli masz dopłacić niewielką różnice w cenie w stosunku do konkurencji zrób to, NIE KUPUJ u tego sprzedawcy. Obsluga gwarancyjna to jakaś kpina. Mają czas na zastanowienie się co do zasadności reklamacji 14dni NIE NA NAPRAWĘ. CZAS NA NAPRAWĘ jest niemal NIEOGRANICZONY. Po zgłoszeniu reklamacji drobnej usterki odkurzacz roborock czekałem (14dni na weryfikację +29dni naprawa) towar dotarł niekompletny kolejne 14DNI WERYFIKACJA nadal czekam ciekawe jeszcze ile na odesłanie brakującej części. W RAMACH PRZEPROSIN mamy tekst wysłany przez automat PRZEPRASZAMY ZA DŁUGI CZAS OCZEKIWANIA.
PROPONUJĘ ZAPŁACIĆ TROCHĘ WIĘCEJ I DAROWAĆ SOBIE OleOle

24 de noviembre de 2025

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Od prawie miesiąca czekam na wysłanie…

Od prawie miesiąca czekam na wysłanie dysku SSD, który został opłacony w dniu złożenia zamówienia.
Mimo wielokrotnych prób kontaktu mailowego nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Jedyną informacją, jaką dostałem, był mail z początku realizacji zamówienia z informacją, że sklep nie zna terminu dostawy z hurtowni.

W czasie oczekiwania zamówiony dysk wielokrotnie pojawiał się na stronie jako dostępny, jednak już w znacznie wyższej cenie, co budzi poważne wątpliwości co do sposobu realizacji zamówień

Brak kontaktu ze strony sklepu i przeciąganie realizacji opłaconego zamówienia oceniam bardzo negatywnie.

10 de enero de 2026

Respuesta de OleOle!

Dzień Dobry, prosimy o wiadomość pod adres mailowy TrustpilotOpinie@oleole.pl Przeanalizujemy sprawę oraz wyjaśnimy wątpliwości co do procesu realizacji zamówienia w naszym sklepie.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

NIE POLECAM zakupów w tym sklepie

NIE POLECAM zakupów w tym sklepie.
Zakupione rzeczy wysłane a następczo informacja, że paczka wraca do nadawcy!!! Potem informacja, że anulowano zsmówienie. Przyczyny NIE PODANO!!!
Dlaczego??? BO SKOŃCZYŁA SIĘ PROMOCJA!!!!??? Pomimo że zakup dokonany przed jej końcem!?!?
Omijajcie ten sklep szerokim łukiem!!!

10 de enero de 2026

Respuesta de OleOle!

Dzień Dobry, prosimy o wiadomość pod adres mailowy TrustpilotOpinie@oleole.pl Przeanalizujemy sprawę oraz wyjaśnimy wątpliwości co do procesu realizacji zamówienia.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

ZERO gwiazdek (sorry jedna musi być)

ZERO gwiazdek (sorry jedna musi być) Oszuści jakich mało, na Allegro u nich kupiłem słuchawki, doszły niesprawne, na infolinii powiedzieli że wymienia na nowe. Po 2 tygodniach napisali że sprzęt naprawią. Jak można naprawiać nowy nieużyty sprzęt? Jak można zmienić decyzję wymiana/naprawa? Sprzedali mi bubel i teraz kilka tygodni mam czekać na serwisowany sprzęt. Nawet nie ma pewności że to wogóle nowe było. Chcecie uniknąć stresu omijajcie szerokim łukiem OleOle na wszystkich portalach.

24 de diciembre de 2025

Respuesta de OleOle!

Dzień Dobry, prosimy o wiadomość pod adres mailowy TrustpilotOpinie@oleole.pl Przeanalizujemy otrzymane informacje oraz wyjaśnimy wątpliwości związane z obsługą klienta w naszym sklepie.

Towar nie został dostarczony

Towar nie został dostarczony

6 de enero de 2026

Respuesta de OleOle!

Dzień Dobry, prosimy o wiadomość pod adres mailowy TrustpilotOpinie@oleole.pl Przeanalizujemy sprawę oraz wyjaśnimy wątpliwości co do procesu dostawy w naszym sklepie.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.