Wszystko, poszło nie tak z perspektywy czasu jest ni po prostu przykro rozumiem błąd w nadaniu towaru problemy z przekierowaniem przesyłki. Największy zawód to brak kontaktu z Państwa strony zaznaczę... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Panowie, dali z siebie 200% Usługa wykonana bardzo sprawnie i profesjonalnie. Dodatkowo udzielono mi odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Młodzi chłopacy godni naśladowania. Bravo !!! Oby wszędzi... Ver más
Nie poważna firma, zatrudniająca nie poważnych ludzi do dostawy towarów. Przyjeżdżają kiedy chcą, potem umawiają się na godzinę, a na końcu i tak nie przyjeżdżają, a dostawca nawet nie raczy odebrać t... Ver más
La empresa ha respondido
Ekspresowa przesyłka wszystko zgodnie z opisem i zamówieniem. Polecam Jak by co nie polecam Media Expert. Zamówiłem ten sam zegarek ale z outletu i okazało się że w pudełku był model wcześniejszy cz... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
OleOle! SKLEP INTERNETOWY AGD, RTV, IT Smartfony. Tanie telewizory LED, lodówki, pralki, zmywarki. Najlepsza i darmowa dostawa. Marki Samsung, LG, Whirlpool
Información de contacto
Polonia
- oleole.pl
Ha contestado el 93% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Kupuję na tej platformie x lat sprzęt…
Kupuję na tej platformie x lat sprzęt do domu i jak dla mnie? No ful opcja szybka realizacja komfort i luźni kurierzy polecam i polecać będę 🤙🤙🤙🤙🙂
super obsluga
Polecam zakup i dostawców
Zakupiłam lodówkę z outletu z drobną wadą wizualną w niższej cenie. Dostawa na czas, mili panowie wnieśli, rozpakowali i zabrali opakowania oraz zepsuty sprzęt zgodnie z zamówionymi usługami. Polecam. Miesiąc wcześniej kupiłam na oleole też pralkę. Sprzęty działają, są ciche, sprawne. Polecam
Witam,z taką firmą jak ta OleOle to…
Witam,z taką firmą jak ta OleOle to przez 40 lat nie miałem doczynienia, zakupiłem odkurzacz od tej firmy w 2013 roku faktury nie otrzymałem a odkurzacz się popsuł w trakcie gwarancji i prosiłem o nr faktury po kontakcie telefonicznym nie chcą udzielić informacji twierdzą że jeżeli chodzi o zakupy przez allegro to nie mają wglądu,absolutnie nie polecam tej firmy

Respuesta de OleOle!
Wadliwy iRobot, nieskuteczny serwis, brak kontaktu
Zamówiłem robota sprzątającego iRobot, który okazał się wadliwy. Sklep nie zgodził się na wymianę, więc oddałem urządzenie do naprawy. Po serwisie otrzymałem robota, który nadal był zepsuty. Odesłałem go ponownie minęły już 2 tygodnie i wciąż nie mam żadnej informacji o tym, co dzieje się z urządzeniem. Brak kontaktu i nieskuteczna obsługa posprzedażowa. To były moje ostatnie zakupy w tym sklepie.

Respuesta de OleOle!
Zapłaciłem za dostarczenie ekspresu w…
Zapłaciłem za dostarczenie ekspresu w sobotę. Niestety towar nie dotarł. Pomimo telefonu do firmy OleOle oraz reklamacji napisanej e-mailem nie usłyszałem nawet słowa przepraszam ...

Wysyłka dno totalne
Jeśli z samym produktem nie mam problemu, z ceną także, to nad stanem paczki - jeśli można ją tak nazwać - ręce opadają.
Zamówiłem płytę główną za nie bagatela 1500zł - płyta dotarła do mnie bez pudełka ochronnego, bez folii papierowej czy plastikowej. Po prostu NA ORYGINALNE PUDEŁKO PŁYTY GŁÓWNEJ - przykleili etykietkę DPD. A samo pudełko, żeby się nie otworzyło sklejone przezroczystą taśmą klejącą...
Czy tam na magazynie macie jakieś mózgi w ogóle?? Ja rozumiem, że są produkty które można tak wysłać, ale tak czuły towar, żeby tak wysłać, bez żadnej ochrony?
P.S Chciałem im wystawić opinię na ceneo, ale cwaniaki zablokowali taką możliwość, no to już wiemy dlaczego, w takiej sytuacji Ceneo powinno wszystkie opinie skasować, żeby score był 0.

Respuesta de OleOle!
Sprzęt zakupiony jest ok lecz firma dostawcza DHL nie bardzo
Sprzęt zakupiony jest ok
Natomiast firma DHL obsługująca nie badzi ponieważ moje zamówienie mialo być dostarczone pod adres a zostało zostawione przez kuriera w punkcie Zabka zamowienie bylo ciężkie bo ważyło 13 kg i misialam to przynieść do domu

Respuesta de OleOle!
Jeśli chodzono pralkę i suszarkę ok
Jeśli chodzono pralkę i suszarkę ok . Wizualnie świetnie zobaczymy jak w użytkowaniu . Nie miałam okazji przetestowaćbo okazało się że urządzenia złe zostały przyłączone przez monterów i zalało mi łazienkę , więc mąż musiał sam wszystko zrobić ( choć ja zapłaciłam dodatkowo za montaż całości )
Polecam przesyłka dostarczona w…
Polecam przesyłka dostarczona w terminie dobry kontakt mailowy produkt zapakowany dokładnie
Ekspresowa przesyłka wszystko zgodnie z…
Ekspresowa przesyłka wszystko zgodnie z opisem i zamówieniem. Polecam
Jak by co nie polecam Media Expert. Zamówiłem ten sam zegarek ale z outletu i okazało się że w pudełku był model wcześniejszy czyli niezgodny z pudełkiem i zamówieniem. Ktoś pewnie zamawia zwraca z towarem tańszym a wygląda tak samo tylko różni się oprogramowaniem. Nikt takich zwrotów rzetelnie nie sprawdza.
Zawsze sprawnie i na czas
Pan monter nie chciał podłączyćć…
Pan monter nie chciał podłączyć zmywarki twierdząc że otwór gdzie są zawory jest za mały a ja twierdzę że monter był za duży i miał problem,że się nie zmieści pod szafkę.Był jak niedźwiedź i dlatego nie podłączył.Czekam na podłączenie już powiękrzyłam otwór.co teraz wymyśli?Jestem zawiedziona.Straciłam zaufanie.

śWIETNY KONTAKT Z KONSULTANTAMI
śWIETNY KONTAKT Z KONSULTANTAMI. POMOCNI, ŻYCZLIWI, SYMPATYCZNI. TOWAR W SUPER CENIE. PRZESYŁKA BŁYSKAWICZNA.
W opisie produktu na stronie podano złe…
W opisie produktu na stronie podano złe wymiary (wysokość 15 cm, w rzeczywistości było 16), odesłałem produkt na własny koszt. Reklamacja nie jest uwzględniona, bo cyt:" Przeprowadzona weryfikacja podanej w zgłoszeniu reklamacyjnym wady towaru nie potwierdziła jej występowania, wymiary są zgodne ze specyfikacją producenta. Reklamowany towar jest zgodny z umową, wolny od wad, za które Sprzedawca ponosi odpowiedzialność. W zaistniałych okolicznościach nie jest możliwe zakończenie reklamacji w oczekiwany sposób.", tylko sami opisali wysokość jako 15 cm. Teraz odwołują się do danych producenta, których w ogłoszeniu nie było.

Respuesta de OleOle!
Ta pseudo firma to dno jak ich mało
Szczerze odradzam zakupy w tym sklepie internetowym. Zamówiłem od nich zasilacz oraz płytę główną. Rzeczy dotarły fo mnie luzem w kartonie bez żadnego wypełnienia (roku bąbelkowej czy nawet pianki); przez co płyta główna uległa uszkodzeniu i nie wstawała (o uszkodzeniu dowiedziałem się, bo byłem z komputerem w serwisie w własnym zakresie). Złożyłem reklamację, po czym sklep powiedział, że nie wymienią mi płyty na nową, jedynie co to mogą ją naprawić. Zgodziłem się na ich propozycję. Po naprawie w "autoryzowanym serwisie producenta" płyta główna trafiła do mnie w owiniętym w folię pudełku po innej płycie głównej, bez kabli, akcesoriów, śrubek etc. oraz bez kartonowego stelaża bez co płyta główna latała sobie w pudełku góra - dół. Nie miałem ani chęci sprawdIx, czy wgl płyta działa. Napisałem do nich, że mają ją sobie zabrać oraz że żądam zwrotu pieniędzy. Nie odpisali dotychczas. Jeden wielki cyrk. Klient płaci nie małe pieniądze za towar, a ta pseudo firma oszczędza na folii bąbelkowej xD

Rzetelna firma
Rzetelna firma, sprawnie realizującą zamówienia
Dostawca bardzo kompetentny
Dostawca bardzo kompetentny, uśmiechnięty i rzetelny.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.