Wszystko, poszło nie tak z perspektywy czasu jest ni po prostu przykro rozumiem błąd w nadaniu towaru problemy z przekierowaniem przesyłki. Największy zawód to brak kontaktu z Państwa strony zaznaczę... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Panowie, dali z siebie 200% Usługa wykonana bardzo sprawnie i profesjonalnie. Dodatkowo udzielono mi odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Młodzi chłopacy godni naśladowania. Bravo !!! Oby wszędzi... Ver más
Nie poważna firma, zatrudniająca nie poważnych ludzi do dostawy towarów. Przyjeżdżają kiedy chcą, potem umawiają się na godzinę, a na końcu i tak nie przyjeżdżają, a dostawca nawet nie raczy odebrać t... Ver más
La empresa ha respondido
Ekspresowa przesyłka wszystko zgodnie z opisem i zamówieniem. Polecam Jak by co nie polecam Media Expert. Zamówiłem ten sam zegarek ale z outletu i okazało się że w pudełku był model wcześniejszy cz... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
OleOle! SKLEP INTERNETOWY AGD, RTV, IT Smartfony. Tanie telewizory LED, lodówki, pralki, zmywarki. Najlepsza i darmowa dostawa. Marki Samsung, LG, Whirlpool
Información de contacto
Polonia
- oleole.pl
Ha contestado el 93% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Nie było żadnych problemów z…
Nie było żadnych problemów z zamówieniem i dostawą.
NIE POLECAM i Uważajcie na REKLAMACJE
Kupiłem u nich Razer BlackShark V2 Pro i jest tam wada fabryczna – słuchawki pękają po krótkim użytkowaniu. Jest to problem opisywany na forach i powszechnie znany. Reklamuję bez naklejki, ponieważ się odkleiła.
Udają, że problem jest z mojej strony. Najlepsze, co powiedzą, to że nie ma naklejek, więc nie ma gwarancji, bo nie ma jak zidentyfikować produktu. Tyle że te słuchawki mają trzy proste sposoby na identyfikację, które nawet ja potrafię w domu wykonać, żeby potwierdzić, że są oryginalne.
Urząd Ochrony Praw Konsumenta staje po mojej stronie.
Radzę wam i wszystkim unikać [tego sklepu] z powodu moich doświadczeń, a także mojego kolegi, który swego czasu borykał się również z reklamacją po zakupie u nich najdroższego laptopa.

Brak zabezpieczenia pudelka
Z plusów szybka wysyłka i cena
Dużym minusem fakt pakowania. Na oryginalne pudełko naklejono etykietę i wysłano. Niestety odkurzacz jest na prezent, a pudełko będzie miało etykietę (lub zdarte po etykiecie) i dużo otarć i kopniaków po kurierach 💁♀️ wiem ze nie jest to super istotne ale można było chociaż streczem zabezpieczyć :(

Sklep na wysokim poziomie
Sklep na wysokim poziomie. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona i na czas. Przystępne ceny co sprawia że sklep OleOle wyróżnia się z pośród innych sklepów. Pozdrawiam serdecznie i zachęcam wszystkich na zakupy w sklepie. Pozdrawiam serdecznie Grzegorz.
Przesłano inny towar niż zamówiony
Przesłano inny towar niż zamówiony. Obsługa sklepu nie nawiązuje kontaktu, nie odpowiada nie przesyłane drogą mailową wiadomości i reklamacje. Urządzenia miało być prezentem, a okazało się, że nie mogę go wręczyć. Nie polecam

Respuesta de OleOle!
Spodobal mi sie ekspres oraz kubek…
Spodobal mi sie ekspres oraz kubek termiczny, ale za to 2 szklanki otrzymałem stłuczone

100% satysfakcji
Wszystko OK kontakt przed dostawą szybko sprawnie miło
Przedłużające się postępowanie w zakresie odbioru wadliwego towaru
Od dnia zakupu towaru, który okazał się wadliwy minęło 35 dni i mimo natychmiastowego zgłoszenia reklamacji (następny dzień po dostawie) nadal nie został on odebrany, a pieniądze nie zostały zwrócone. Osoby na infolinii są uprzejme i tu nie mam zastrzeżeń, jednak czas trwania całej procedury zwrotu jest nieuczciwy i zaskakujący - nie spodziewałem się że polski sklep może tak działać! Jestem cierpliwy, ale czuję, że granice zostały przekroczone. Jedyne gorzkie pocieszenie, że brak lodówki (faktycznie do poniedziałku będzie 33 dni) (bo wraz z dostawą zakupionej nastąpił odbiór starego sprzętu) wypadł w chłodnym okresie roku ;/

Respuesta de OleOle!
Z usług Olo Ole korzystam już po raz trzeci. Wszystko ok.
Z usług Olo Ole korzystam już po raz trzeci i jestem zadowolona z obsługi. Transport gratis.Panowie dowieźli towar na umówiony czas dostawy, wnieśli i ustawili w wyznaczonym miejscu.
10/10
Szybka wysyłka, produkt w idealnym stanie, dosłownie najnizsze ceny na rynku
Miła obsługa na najwyższym poziomie.
Miła obsługa na najwyższym poziomie. Towar dostarczony w idealnym stanie. Obsługa online świetna
Super zmywarka kompaktowa
Zmywarka jest bardzo intuicyjna w obsłudze, świetnie zmywa, zero problemów. Na plus funkcja automatycznego otwierania drzwi po zmywaniu oraz uchwyty na kieliszki. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, polecam każdemu, szczególnie jak się ma mało miejsca w kuchni. #opiniamotywowanapromocją
Godne polecenia
Świetne ceny, szybka dostawa. Wysoki poziom usługi.
Odmowa reklamacji Ekspresu do kawy
Odmowa reklamacji Ekspresu do kawy. Przyczyna odmowy reklamacji: brak akcesoriów i sita.
Ekspres PHILIPS Baristina BAR300
Ten ekspres nie ma akcesoriów na wyposażeniu jak i sita.
Nie polecam tego sklepu

Respuesta de OleOle!
Miał być wysyłka w ciągu 4 dni dzwonię…
Miał być wysyłka w ciągu 4 dni dzwonię przedstawiciel że nie mają tego komponentu zapłaciłem 400 zł kolejny dzień to 700 zł i anulowali przesyłkę

Respuesta de OleOle!
Szybka wysyłka,towar zgodny z…
Szybka wysyłka,towar zgodny z opisem.Polecam !!!!
kupiony towar z ouletu
kupiony towar z ouletu - ekspres nie miał styropianów w opakowaniu ani innego zabezpieczenia przed stłuczeniem, a wiadomo jak kurierzy traktują paczki...
jest dodatkowo utrącony przedni panel...
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.