Had a minor issue with a delivery which was delt with by Chris without hesitation. Have bought a few things for our ebikes from them always great service.
Erg slechte organisatie. Fiets werd defect afgeleverd. We moesten zelf maar de fiets uit elkaar slopen en kijken of we dit zelf konden repareren. Anders moesten we 40 euro aan retourkosten betalen. Kl... Ver más
Zoals velen hier zeggen. Omafiets-online.nl, fiets.nl. Allemaal dezelfde winkel. Niet leveren wat beloofd word. Alternatief moeten uitkiezen die later geleverd word. Vervolgens schade en geen fatsoenl... Ver más
Waardeloze klantenservice en totaal geen garantie voor niks. De geleverde fiets was qua kleuren niet wat ik bestelde en beschadigd! Werd afgedaan als nieuwe collectie. Zelf naar Zaandam geweest om t... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
omafiets
Holanda
- omafiets-online.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Zeer snelle levering en goede…
Zeer snelle levering en goede kwaliteit! Ik ben zeer tevreden!
Very bad Client Support
Very disappointed with the services post sales. I bought my first bike in Omafiets, before to buy it I asked about the best size for me and they suggested one that is small for me. I wrote an e-mail as soon as I received the bike to change it for a bigger size and I´m still waiting an answer. Also I tried by the chat but they are all the time busy. The product is good but the client services is very bad.
de Spirit Cargo N3
We hebben de Spirit Cargo N3 24 inch in de kleur zalmroze voor onze dochter gekocht. Het is een stevige degelijke fiets, en ook heel mooi om te zien. We zagen er tegen op om de fiets zelf thuis te monteren, maar dit is ons meegevallen en we vonden het zelfs leuk om te doen!
Bestelling geplaatst geen bevestiging…
Bestelling geplaatst geen bevestiging niks,twee dagen achtereen contact gehad over levering zou vandaag geleverd worden tussen16.00 en 17.00 nog niks ontvangen en zie het ook niet meer gebeuren zeer vervelend dit!!!
Super goede service!
We hadden een probleempje bij aflevering van de fiets. En dat is super goed opgelost. Snelle en goede service! Echt een aanrader
Betaalbare fiets van hoge kwaliteit
Fiets gekocht voor een betaalbare prijs. De fiets is van goede kwaliteit en hem een paar dagen na de bestelling al binnen. Top! 😀👍
2 de bestelling en weer top
Na een paar maanden geleden een fiets voor mijn dochter gekocht te hebben naar grote te vredeheid. Dit maal 3 fietsen besteld voor mijn zoon, dochtertje en mezelf. Ondanks de lockdown de volgende dag keurig bezorgd. Eenvoudige gemonteerd ( geen handleiding maar wijst zichzelf goed word al deels gemonteerd geleverd) 3 prachtige fietsen waar we veilig kilometers op kunnen maken.
Als mijn dochtertje uit deze fiets gegroeid is zal ik zeker weer een fiets bestellen bij omafiets-online.nl
Snelle levering en netjes verpakt
Snelle levering en netjes verpakt, tevens makkelijk te monteren. Onze dochter is er super blij mee.
Prima service
Prima service, ik kon eenvoudig iets omruilen en mijn dochter heeft een fraaie oma-fiets!
Goede service! We mailden dat het achterlicht het niet deed, en er word een nieuwe opgestuurd!
Super service
Super service ik had een vraagje en die kan je snel stellen via de online chat heb meteen daarna de fiets voor me dochter besteld en wat ideaal is volgende dag meteen in huis
Wij zijn er blij mee en mijn dochter helemaal die zal veel kilometer fietsen
Een echte aanrader !!!
Een echte aanrader !!!
Super snelle levering en makkelijk in elkaar te zetten.
Bedankt omafiets online
Nu nog een service afdeling....
Twee sterren omdat ze snel hebben geleverd. Wel zelf de fiets in elkaar zetten, dus gereedschap moet je beschikbaar hebben. Als de fiets dan maar geen gebreken vertoond, want dan merk je niets van het ware karakter van dit bedrijf. Een gevoel voor service heeft omafiets-online helaas niet.
Direct bij de eerste rit kreeg ik problemen met de achteras. Ik moest de fiets naar een service center brengen, 100km van waar ik woon. Of anders naar een fietsenzaak in de buurt, offerte aanvragen, goedkeuring vragen en bij fietsenzaak laten uitvoeren. Kosten zelf maar betaald want een offerte geeft de fietsenmaker niet, want hij moet daarvoor eerst de fiets demonteren. Toen bleef de ketting van de fiets lopen en twee keer laten maken bij de fietsenmaker (2x10 euro zelf betaald). Toen toch maar offerte laten maken bij de fietsenmaker die meteen de ketting heeft vervangen want de originele ketting was al versleten. Vriendenprijsje van 25 euro en ingediend bij de service afdeling. "Aangezien ik geen offerte had gegeven, kunnen we 15 euro overmaken", was de reactie. Ongelooflijk dat ze onderhandelen over de gemaakte kosten, terwijl de klant steeds de dupe is. Ik raad aan om eens goed na te denken over "customer experience" want die van mij is in ieder geval niet al te best. Ik raad iedereen aan om een fiets te kopen bij de fietsenmaker, ook al betaal je misschien 10 euro meer. Service van een fiets is namelijk belangrijker dan je denkt.
Leuke kinderfiets besteld
Leuke kinderfiets besteld, goede prijs en de volgende dag al in huis.
Een mooie fiets
Een mooie fiets. Mijn zoon is er hartstikke blij mee. Op tijd geleverd. Ga zo door.
Mooie fiets! Wel zelf deels in elkaar gezet
Bij het bestellen had ik niet helemaal in de gaten dat de fiets nog in elkaar gezet moest worden na aflevering. Dit was niet heel moeilijk maar een beschrijving/stappenplan had niet verkeerd geweest.
Erg blij met de fiets!
Twee fietsen besteld voor de tweeling
Twee fietsen besteld voor de tweeling. Jammer was dat de voorspatborden bij allebei de fietsen iets beschadigd waren, waarschijnlijk niet goed verpakt tijdens het vervoer. Snelle levering (1 dag). Bij de levering geen werkbeschrijving. Deze kan wel opgezocht worden op internet.