Op 20 november een kinderfiets besteld en betaald via ideal ( mollie payments) In de avond kreeg ik van de een vriendin een link met de reviews van dit bedrijf. En deze waren niet best. De vol... Ver más
Een 20 inch omafiest uitgezocht en besteld. Netjes volgens afspraak geleverd, uitstekend ingepakt. Tijdens het in elkaar zetten bleek een klein onderdeeltje te ontbreken, dit werd super snel toegest... Ver más
wat een mega super slecht bedrijf zijn jullie zeg.....nooit zoiets schandaligst meegemaakt.....koop je een nieuwe fiets tenminste dat denk je komt ie aan wordt in de voortuin geflikkerd doos helemaal... Ver más
Ondanks dat omafiets.nl mij een fiets heeft geleverd met een andere kleur banden dan besteld, waren ze niet bereid deze kleur banden - vanuit eigen initiatief - om te ruilen. De oplossing die ze aanbo... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Ben je op zoek naar een nieuwe omafiets? Dan ben je bij Omafiets.nl aan het juiste adres. Omafiets.nl is de grootste online fietsenwinkel gespecialiseerd in omafietsen. Koop dus eenvoudig jouw nieuwe omafiets online en kies uit een collectie van ruim 300 fietsen. Je vindt ze in alle soorten, maten en kleuren. En wist je dat iedere omafiets gratis wordt verzonden? Dus geen onverwachte kosten. Ook kun je bij ieder model kiezen of je 'm in doos of helemaal rijklaar wilt ontvangen. En heb je per ongeluk toch de verkeerde maat omafiets besteld? Geen probleem, we ruilen 'm gratis om! Dat is de service van Omafiets.nl.
Satellietbaan 20A, 2181MH, Hillegom, Holanda
- 0252-830808
- info@omafiets.nl
- omafiets.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Slechte zaak
Na een fiets te hebben besteld bij omafiets.nl begin 2019 trad er vrij snel een ernstig probleem op, na analyse zei de fietsenmaker dat het lager van de trap as versleten was. De fiets was toen enkele maanden oud.
Ik heb omafiets.nl vervolgens meerdere keren gemaild over dit probleem en wilde garantie claimen, maar geen reactie. Ik heb ze (zes keer) geprobeerd te bellen, maar namen niet op.
Uiteindelijk heb ik het euvel zelf maar laten repareren (voor 72 euro).
Slechte zaak, koop hier niets.
Prima fiets en prima afgeleverd!
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering.
De fiets werd keurig verpakt geleverd.
afgebroken klinknagel standaard
Fiets voor kleindochter gekocht, na drie dagen was de standaard afgebroken. Roest op de klinknagel die was afgebroken.
Verder oke
Verder oke , maar na ontvangst geen na controle en bv invetten , meestens bij fietsenmaker na 6 wkn !!!
Maakt wat onzeker ook , vooral doordat de fiets erg traag is de eerste tijd !!!
Zoals bijstellen zadel en stuur hoogte moet je bij je fietsenmaker aankloppen !!!
Dat is minder prettig zo !!!
Fijne fiets
Goed bevallen! Eventjes niet helemaal duidelijkheid over levering.... maar opgelost! Fijne fiets voor dat geld!
Vlotte en snelle levering
Prima service.
Prima service.
Duidelijk in bezorging.
Fiets was tot mijn verbazing al afgemonteerd bij levering, heel fijn.
Supersnelle service en een mooie…
Supersnelle service en een mooie rijklare fiets!
Heel blij met de fiets!
Heel blij met de fiets!
Op voorhand gemonteerd.
Ook tevreden over de levering. ☺️
Prijs kwaliteitverhouding prima
Prijs kwaliteitverhouding prima. Mijn dochter is zeer tevreden.
Uitmuntende klantservice
Ik heb omafiets.nl in eerste instantie heselecteerd vanwege de uitgebreide collectie en de gunstige prijsstelling. De fiets werd heel snel geleverd en de montage van de trappers, snelbinders en slot was eenvoudig op basis van de instructievideos. Helaas was de klapstandaard vrij snel defect. De aftersales van omafiets.nl is gewoonweg geweldig. Je wordt direct telefonisch te woord gestaan. Geen gezeur en uiterst behiulpzaam in het vinden van een bevredigende oplossing. Service waar je kortom blij van wordt. Ik kan deze leverancier zeker aanbevelen.
versnellingen marcheren niet
mooie fiets, maar is al bij de fietsenmaker want versnellingen marcheerden niet. dat is jammer bij nieuwe aankoop.
Snelle levering en prima kwaliteit
Snelle levering en prima kwaliteit. Eenvoudig zelf in elkaar te zetten
Snelle en goede levering
enige tegenvaller was dat er een …
enige tegenvaller was dat er een schroef miste om het spatbord vast te zetten. Verder prima....
Helemaal blij met de snelle bezorging …
Helemaal blij met de snelle bezorging en afhandeling.
Más información sobre otros tipos de reseñas.