Ich habe zwei paar Ohrringe bestellt. Sollten in 2-3 Werktagen ankommen, dauerte fast 2 Wochen. Die einen waren zwar das Geld nicht wert, ich wollte sie aber behalten. Die anderen wollte ich zurück... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Helaas is de kwaliteit van de oorbellen niet goed. Heel veel klachten van klanten die de oorbellen in onze webwinkel hebben gekocht. Binnen een week na aankoop steentjes uit de oorbellen, hangert... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Precious Jewel is dé zilveren sieraden groothandel. Met meer dan 25 jaar ervaring met het inkopen van sieraden, kunnen we u ook van dienst zijn met onze sieraden groothandel. Bedrijven door heel Europa vertrouwen op de inkopers van Precious Jewel. Sieraden worden uit eigen voorraad geleverd. Bestellen gaat gemakkelijk online.
Información de contacto
Kievitstraat 2 Utrecht, 3514 VB, Utrecht, Holanda
- +31 (0) 20 620 52 14
- info@preciousjewel.nl
- preciousjewel.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Rücksendung nicht möglich, Ware minderwertig
Die einen waren zwar das Geld nicht wert, ich wollte sie aber behalten. Die anderen wollte ich zurückschicken, da es im Kaugummiautomaten bessere Qualität gibt und sie fast 30 € gekostet haben.
Leider ist die angegebene Emailadresse nicht aktiv und meine Emails kommen wieder zurück. Habe es dann über das Formular auf der Webseite versucht, aber auch ohne Erfolg. Dabei steht auf der Webseite, volles Rückgaberecht.
Finger weg von diesem Unternehmen!
Achtung BETRUG keine 🌟
Achtung BETRUG keine 🌟
Finger weg.
Überlege Anzeige!!!!!!
Für mich ein ganz klarer Betrug!!!
Die Ware entspricht nicht den Bildern und der Beschreibung. Selbst für Chinaware ist es sehr schlecht. Angeblich von 104 Euro runtergesetzt aber der Wert des Schmucks ist meiner Meinung nach nicht mal 5 Euro wert. Für mich ist es ein ganz klarer Betrug!!! Nie wieder.
Achtung Betrug
Ich kann mich der Beschreibung von Frau Hübner nur anschließen. Auch ich erhalte auf meine diversen Mails keine Antwort. Die Ware ist äußerst billig und von sehr schlechter Qualität, sieht einfach nur billig aus. Auf meine Mails mit der Bitte um Angabe einer Rücksendeadresse wird nicht reagiert, geschweige denn der Kaufpreis rückerstattet. Es wird einem vorgegaukelt in einem deutschen Shop einzukaufen, die Ware kommt aus den Niederlanden mit einem asiatischen Absender. Ich halte den Shop für extrem unseriös und keinesfalls vertrauenswürdig. Ich rate ausdrücklich davon ab, bei diesem Shop zu bestellen beziehungsweise einzukaufen. Man hat so gut wie keine Möglichkeit sein Geld zurück zu bekommen.
Achtung BETRUG!
Teile wurden defekt geliefert. Keine Reaktion auf E-Mails. Das auf der Webseite angegebene Rückgaberecht ist somit nicht möglich. Das Versprechen, "innerhalb eines Tages Anfragen zu beantworten" gaukelt Seriösität vor.
Meine Bestellung wurde nur teilweise…
Meine Bestellung wurde nur teilweise geliefert. Auf den Rest warte ich seit Anfang Dezember, auf mehrere E-Mails wurde nicht reagiert!
Heel tevreden !
De eerste bestelling lijkt al super. De oorstekers zijn al grondig getest en goed bevonden.
Wij hebben alvast een tweede bestelling geplaatst.
Helaas is de kwaliteit van de oorbellen…
Binnen een week na aankoop steentjes uit de oorbellen, hangertjes breken af, laagjes van de oorbellen slijten er binnen 2 dagen af. Zelf heb ik deze ervaring met de oorbellen ook.
Helaas wordt er geen oplossing aangeboden vanuit Precious Jewel.
Iedere keer is het boven mijn…
Iedere keer is het boven mijn verwachting prachtige sieraden. De Swarovski doet ook zijn eer aan.
I am so glad to have found this…
I am so glad to have found this company.
The jewels are very pretty. My customers will love it!
Leuke en goede kwaliteit sieraden
Leuke en goede kwaliteit sieraden. Ik heb nu al meerdere keren besteld en ben nog steeds tevreden.
Prachtige juwelen
Mooie degelijke sieraden aan mooie prijzen. Vlotte verzending en degelijk verpakt.
Mooie zilveren kinderoorbellen en snel…
Mooie zilveren kinderoorbellen en snel antwoord op vragen per mail. Spulletjes waren netjes verpakt per paar. Al met al zeer tevreden.
Heel tevreden!
Ik bestel als sinds het begin van mijn webshop bij precious jewel. De sieraden zijn betaalbaar en van goede kwaliteit. Levering is ook erg snel. Enige nadeel is dat ik vaak kleinere hoeveelheden bestel, waardoor ik aardig wat verzendkosten moet betalen. Bij klachten word ik erg snel geholpen en ze hebben altijd een fijne oplossing. Ik bestel er graag en blijf dat ook zeker doen!
Betaalbare, kwaliteitsvolle juwelen en goede service
Heel mooie juwelen, groot aanbod en tegen aantrekkelijke prijzen. Ook over de kwaliteit ben ik zeer tevreden. Het contact verloopt altijd zeer vlot en vriendelijk. Mijn bestellingen kwamen steeds enkele dagen sneller dan verwacht binnen. Super! Ik word graag vaste klant.
Guter Service und schnelle Lieferung
Ich bin mit Precious Jewel sehr zufrieden. Die Schmucke sind sehr schön. Guter Service und schnelle Lieferung. Ich kaufe hier gerne ein.
Super service!
Super service, ik wilde de kettingen zsm geleverd hebben ivm een deadline. Gebeld en heel snel kunnen regelen! Kettingen zijn ook erg mooi, bedankt voor de service!
prachtige zilveren opaalsieraadjes
Deze groothandel verkoopt hele mooie (zilveren) sieraden tegen een redelijke prijs. De klant is er ook erg blij mee. Wat zo leuk is dat ze ook opaaltjes gebruiken in de vele zilveren sieraden. Die vinden mensen heel aantrekkelijk. De producten worden snel geleverd.

Respuesta de PreciousJewel
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.