Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virklige super service, og hurtig med processen der gik, intet mere end få timer efter ansøgning var blevet lavet færdig til jeg blevet kontaktet af en af deres virklige søde rådgivere som hjalp og fo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse med OneMoneyWay! Jeg har haft en virkelig god oplevelse med OneMoneyWay. Alt fra oprettelse til daglig brug har været nemt, hurtigt og super overskueligt. Platformen er int... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde spørgsmål i forbindelse med oprettelse af en erhvervskonto, men de blev hurtigt besvaret af en dansktalende medarbejder. Meget hjælpsom og effektiv - og han fulgte selv op dagen efter på om... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kære læser Jeg blev kontaktet af OneMoneyWay da jeg oprettede mit CVR. Jeg har aldrig haft erhverskonto eller virksomhed før, - her har OneMoneyWay især Cecilie fra OneMoneyWay været kæmpe hjælp und... Ver más

Información sobre la empresa

1. Institución financiera
  2. Proveedor de equipos EFTPOS
  3. Servicio de transferencia de dinero
  4. Servicio de pago

Escrito por la empresa

OneMoneyWay is a payments platform for SMEs in Europe, focusing on local payment solutions.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 27% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik hjælp af Rasmus til opsætningen…

Jeg fik hjælp af Rasmus til opsætningen af min erhvervskonto, og det var en rigtig god oplevelse. Han var både professionel og tålmodig, og han sørgede for, at alt blev sat korrekt op, så jeg kunne komme godt i gang. Det hele blev gjort på en måde, der var nem at forstå, og jeg følte mig tryg gennem hele processen. Jeg kan varmt anbefale Rasmus til andre, der har brug for hjælp og støtte til deres virksomhed.

25 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Locked my account with money inside

I got caught in a weird clarical limbo with them so now my money is locked with them. I want to stress that the problem is with them and I dont have this issue with my other business banks. Support did not help at all in finding a solution. Why would they, they have my money.

I do not know how many times I have to repeat myself. I have 2 business banks. I have no problem with my other bank, only with OneMoneyWay.

Reporting my review for "being defamatory" and talking about liquidators when there are none, because the company is not actually being closed, just proves you have no idea what you are doing tbh

18 de septiembre de 2025
Opinión espontánea
Logotipo de OneMoneyWay

Respuesta de OneMoneyWay

Dear Petar,
Thank you for reaching out.

Please note that OneMoneyWay doesn't withhold funds from clients accounts.
Your company is under compulsory dissolution - meaning that you no longer have the right to access the business account. Only a liquidator appointed by the court has that right.

Please contact support@onemoneyway.com or your dedicated account manager, for further questions.

Best Regards,
OneMoneyWay

Mange tak for din hjælp!

Jeg vil gerne udtrykke min oprigtige taknemmelighed til medarbejderen i banken Sisilia for hans professionalisme og venlighed. Han udviste utrolig tålmodighed og opmærksomhed ved at hjælpe mig med at oprette en konto. Selvom jeg ikke taler sproget særlig godt, forklarede medarbejderen hvert trin for mig i detaljer flere gange, indtil alt blev klart.

Takket være hans tålmodighed og støtte var processen nem og stressfri. Det er meget dejligt at se en så respektfuld og menneskelig holdning til kunderne.

Mange tak for din hjælp!

5 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og professionel oprettelse af erhvervskonto

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med One Money Way i forbindelse med oprettelsen af min erhvervskonto. Hele processen tog under en uge og forløb hurtigt og smertefrit. Der har været tydelig kommunikation om alle trin, og mine spørgsmål blev altid besvaret hurtigt.

En særlig tak til Cecilie, som har været yderst professionel, hurtig til at svare og god til at følge op. Og tak til Mads for hurtigt at kontakte mig i forbindelse med en ændring i min kontrakt. Samlet set: effektivt, klart og lige til. Kan varmt anbefales.

28 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Cecilie sørgede for at vi fik en…

Cecilie sørgede for at vi fik en erhverkonto og havde virkeklig virkelig meget tålmodighed med os. Vi troede aldrig vi ville få en erhverkonto men takket være Cecilie er det lykkes os. Hun hjalp os hele vejen igennem og vi fik en viiirkelig god service. Vi kan 100% anbefale hende.

26 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg synes rigtig godt om kontakten der…

Jeg synes rigtig godt om kontakten der har været, der gik lidt længere men det var minegen skyld da jeg ikke havde udfyldt korrekt, men i dag fik jeg udfyldt korrekt, og fik hurtigt svar på at erhverskontoen bliver oprettet inden for 48 timer. Jeg giver 100 score ud af 100.

22 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I 3 måneder har de ikke kunne finde…

I 3 måneder har de ikke kunne finde mine penge som er bare blevet væk!!! Supporten er elendig og det utroligt at de vælger at undgå at tag mine opkald når det mit nummer men ligeså snart jeg ringer med et nyt nummer så tager de den med det samme… elendigt!!!

16 de mayo de 2025
Opinión espontánea

Det var helt fantastisk

Det var helt fantastisk , takket være Rasmus , for han var virkelig dedikeret og hjælpsom . Han var positiv og meget professionel , thumbs up Rasmus 🥰

11 de agosto de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.