Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virklige super service, og hurtig med processen der gik, intet mere end få timer efter ansøgning var blevet lavet færdig til jeg blevet kontaktet af en af deres virklige søde rådgivere som hjalp og fo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse med OneMoneyWay! Jeg har haft en virkelig god oplevelse med OneMoneyWay. Alt fra oprettelse til daglig brug har været nemt, hurtigt og super overskueligt. Platformen er int... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde spørgsmål i forbindelse med oprettelse af en erhvervskonto, men de blev hurtigt besvaret af en dansktalende medarbejder. Meget hjælpsom og effektiv - og han fulgte selv op dagen efter på om... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kære læser Jeg blev kontaktet af OneMoneyWay da jeg oprettede mit CVR. Jeg har aldrig haft erhverskonto eller virksomhed før, - her har OneMoneyWay især Cecilie fra OneMoneyWay været kæmpe hjælp und... Ver más

Información sobre la empresa

1. Institución financiera
  2. Proveedor de equipos EFTPOS
  3. Servicio de transferencia de dinero
  4. Servicio de pago

Escrito por la empresa

OneMoneyWay is a payments platform for SMEs in Europe, focusing on local payment solutions.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 27% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Service og god kommunikation

Virkelig god oplevelse jeg har haft. De samarbejder og gøre det hele meget nemmer for en. Egentlig meget nemt og hurtigt. Fik rådgivning af Rasmus og kan ikke sætte en finger på noget!!!

16 de julio de 2025

Super service,

Super service,
Cecilie som var min kontakt person har været på under hele forløbet stort ros til hende her fra, hun svaret hurtig på mine henvendelser var hjælpe som 5 stjerner til hende her fra

7 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende oplevelse – to gange i træk

Det er anden gang, jeg opretter en konto hos OneMoneyWay – og begge gange har jeg haft forskellige rådgivere, som begge var helt fantastiske.
De giver ikke op, selv hvis der opstår problemer undervejs. De gør deres bedste for at finde en løsning og sikre, at kontoen bliver oprettet.

Hjemmesiden bliver ofte opdateret og er meget nem at finde rundt i. De få gange, jeg har haft problemer (f.eks. med at sende penge), har deres support reageret hurtigt og hjulpet mig effektivt.

OneMoneyWay kan klart anbefales.

23 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det har været en fornøjelse at have…

Det har været en fornøjelse at have Cecilie som kontaktperson. Hun har udvist en sjælden kombination af professionalisme, empati og oprigtig hjælpsomhed. Uanset hvornår jeg havde spørgsmål eller behov for støtte, svarede hun hurtigt, klart og med en venlighed, man ikke møder hver dag. Hun fulgte op på alle detaljer og sørgede for, at jeg følte mig tryg og godt guidet hele vejen.
Cecilie er virkelig et eksempel på, hvordan god kundeservice skal være.
Tusind tak for en uovertruffen indsats!

— Mehran

21 de mayo de 2025
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.