Onlinekids Opiniones 122

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Adventskalenderen vi kjøpte er helt nydelig, kan brukes som juledekorasjon hele julen. Det eneste minus er størrelsen på skuffene, de var svært små. Men det er mange løsninger på det, så jeg anbefaler... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

For det første; jeg spurte når en utsolgt vare kom inn igjen, fikk svar at varmen kom iløpet av en uke, men så fikk jeg en ny Mail litt senere om at baren var forsinket til dere! Og bare her så jeg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leveringen av varen jeg hadde bestilt var helt strålende. Leveranse helt frem til døren hjemme er jo rene luksusen. Så tusen takk for fantastisk service. Ønsker dere alle en Geldelig Jul og et God... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bredt sortiment, og god kvalitet kjennetegner produktene! Jeg bestilte lekedyr, og de er veldig naturtro og fine. I tillegg var det superrask levering direkte til huset - uten ekstra kostnader en... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda para bebés
  2. Tienda de ropa para bebés
  3. Tienda de ropa infantil
  4. Tienda infantil
  5. Tienda de juguetes para niños
  6. Juguetería

Escrito por la empresa

Onlinekids er en dansk barneutstyrsforretning. Vi selger barne- og babyutstyr samt leker, møbler og tøy til barn mellom 0 og 8 år.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Manglet noe,men dere ordnet opp og…

Manglet noe,men dere ordnet opp og ettersende det som manglet etter innholds listen

16 de marzo de 2026

Hei Bjørn

Tusen takk for tilbakemeldingen! 😊
Vi beklager at noe manglet i leveringen, men er veldig glade for at vi fikk ordnet det raskt for deg. Vi setter stor pris på forståelsen din, og håper å se deg igjen hos os! 💛

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og rask levering

Super service og rask levering! Anbefales🙂

4 de marzo de 2026

Hei Kristine

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😍
Vi setter stor pris på anbefalingen og er glade for at du er fornøyd med både service og levering.
Vi håper å se deg igjen 💛

Valorada con 4 estrellas sobre 5

7 de enero de 2026

Hei Martin,

Så bra du er fornøyd 😊
Tusen takk for god omtale 😍 Det setter vi kjempestor pris på.

Rask og god service

Rask og god service. Grundig innpakket. Rask levering. Godt fornøyd med kjøpet.

8 de diciembre de 2025

Hej Trond

Tusen takk for den flotte anmeldelsen.
Vi gleder oss så mye over å høre, at du er fornøyd med alt 😍 Vi håper å kunne hjelpe deg igjen en annen gang!
Takk også for at du tar deg tid til å dele din opplevelse med oss med andre 🙏

Med vennlig hilsen og ønsker om en god jul 🎄og et godt nytt år ✨

Veldig fornøyd 👍

14 de noviembre de 2025

Hei Rose 🤗

Tusen takk for den gode omtale av Onlinekids og de fine ⭐⭐⭐⭐⭐
Det setter vi stor pris på. 😍

Mette Onlinekids

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig god kvalitet og fine detaljer på…

Veldig god kvalitet og fine detaljer på dyrefigurene fra Mojo.
Rask levering. Anbefales!

29 de octubre de 2025

Hej Anne 🤗

Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med den store nye dyreflokken 🦉🫎🐼🦢 Vi håper dere klarer å holde styr på den! 😉
Mojos dyr er virkelig fine og fulle av små detaljer.
Tusen takk for anbefalingen og anmeldelsen 😍 – det setter vi stor pris på.

De beste hilsener,

Veldig bra produkt

6 de mayo de 2025

Hej 🤗

Tusen takk for den flotte anmeldelsen.
Vi gleder oss mye over å høre, at du er fornøyd med å handle hos Onlinekids 😍 Vi håper å kunne hjelpe deg igjen en annen gang!
Takk også for at du tar deg tid til å dele din opplevelse med oss med andre 🙏

Enkelt og greit!

Kjempeflott pakket og varen var akkurat som avbildet og beskrevet. Kjempe enkel handel!

11 de abril de 2025

Hej Bjørnar

Det gjør oss veldig glade å høre at du er fornøyd med å handle hos Onlinekids. Vi håper dere klarer å holde styr på det "farlige dyret"! 😉

Ryddig

Ryddig. Fornøyd.

14 de marzo de 2025

Hei Svein 🤗

Hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse med å handle hos oss, og tusen takk for den fine omtalen av Onlinekids ⭐⭐⭐⭐⭐
Det setter vi stor pris på! 😍

Mette, Onlinekids

Valorada con 3 estrellas sobre 5

For dyrt

Utrolig høy pris sammenlignet med kvaliteten på produktet og presentasjonen. Skuffet.

17 de diciembre de 2024

Hei Graciela.

Vi beklager å høre at du ikke er fornøyd med kjøpet fra oss. Det er et produkt, som vi har solgt i flere år og ikke tidligere har hatt klager på.

Du er velkommen til returnere buesettet, hvis det fortsatt er ubrukt og i originalemballasjen. Og du kan bestille returetikett på https://www.onlinekids.no/nettbutikk/342-smaafolk/4182-ups-pakkeshop-returfraktetikett-1-stk-pakke/

Vennlig hilsen
Mette Onlinekids

Rask levering

God service, rask levwring, flott produkt

27 de noviembre de 2024

Hej Lene

Vi er glade for å høre at du har hatt en god opplevelse med å handle hos Onlinekids, og at du liker vårt utvalg. Da har vi oppnådd det, vi ønsker. Tusen takk 🙏

Ønsker deg en god jul 🎄 og et godt nytt år ✨

Vennlig hilsen fra oss alle i Onlinekids,
Mette 🤗

Rask levering, bra priser

15 de noviembre de 2024

Hej Frederic

Vi er glade for, at du er fornøyd med produkt og at leveringen var rask 🚚
Takk for din positive anmeldelse av Onlinekids.

Ønsker deg en god jul 🎄 og et godt nytt år ✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rask levering og alt var fint

Bestilte mange lekedyr der pga det store utvalget. Både bestilling og levering gikk fint

1 de octubre de 2024

Hej Gry

Vi er glade for, at at du er fornøyd med vårt utvalg av leker. Vi synes også de er veldig fine 🐆🐅🦛🐓🐕

Jeg er også glad for, at du opplevde rask levering 🚚, det er veldig fin tilbakemelding for oss, og noe vi bestreber oss på 😊

Vennlig hilsen

Rask levering

Meget rask levering. 1 dag.

1 de julio de 2024

Hei Petter

Takk for din positive tilbakemelding.
Vi er glade for, at du hadde en god opplevelse med å handle hos oss og at leveringen var rask 🚚

Vi setter stor pris på, at du ønsker å dele opplevelsen med andre 😍

Varen kom fort

Varen var som bestillt.

21 de junio de 2024

Hei Gis,

Tusen takk for din fine omtale.
Jeg er glad du var fornøyd med produktet du kjøpte og alt gikk greit.

Flotte produkter

Flotte produkter.

Dyr frakt. Var kun en fraktleverandør tilgjengelig. Burde være mulighet for å velge.

17 de junio de 2024

Hei Malin

Deilig at du er fornøyd med ditt kjøp hos Onlinekids 😊

Jeg skynder meg å gi beskjed angående frakt videre til vårt kundekontor.
Ønsker deg en deilig helg 🍀

Rask levering

Rask levering. Innhold som beskrevet.

27 de mayo de 2024

Hej Anne

Tusen takk for din fine omtale.
Vi er glade for, at du er fornøyd med produktet, beskrivelsen og rask levering 🚚

Navnetog, veldig fint

Bestillte navnetog. Det var fint, kom raskt og var godt innpakket.

26 de febrero de 2024

Hei Sheila 😊

Vi er veldig glade for å høre, at du er fornøyd med kjøpet ditt hos oss.
Vi synes også, at navnetoget er veldig fint og er sikker på, at dere vil få stor glede av det.
Ønsker deg en flott helg 🍀

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lang leveringstid

Leveringen tok betydelig lengre tid enn angitt på siden ved bestilling

Ved bestilling og i ordrebekreftelse var leveringstid angitt til 0-1 dager, men da jeg etterlyste varen ble det endret til 4-15 dager.

26 de enero de 2024

Hej Ingrid,

Vi tar alle klager og dårlige anmeldelser på alvor. Jeg har derfor snakket med kundeservice, da vi selvfølgelig må overholde de tidsfrister, vi lover.

Kundeservice opplyser, at du har bestilt et Babytrold produkt, hvor det er oppgitt en leveringstid på mellom 4-15 arbeidsdager (altså maks 3 uker) fra vi mottar din bestilling til du senest skal motta den.

Kundeservice informerer, at du bestilte regntrekket lørdag 13. januar, det ble sendt fra vårt lager fredag 26. januar, og du mottok det mandag 30. januar. Derfor har vi holdt oss innenfor de 3 ukene som, vi har lovet.

Av denne grunn er vi selvfølgelig ekstra lei for din anmeldelse, men kanskje har du oversett, at du bestilte et produkt med lengre leveringstid?

Vi håper, du blir glad for regntrekket 🙏

Hei Brith 😊

Takk også for at du tok deg tid til å skrive denne anmeldelsen. Det setter vi stor pris på 🙏

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.