Onlinekids Opiniones 122

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Adventskalenderen vi kjøpte er helt nydelig, kan brukes som juledekorasjon hele julen. Det eneste minus er størrelsen på skuffene, de var svært små. Men det er mange løsninger på det, så jeg anbefaler... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

For det første; jeg spurte når en utsolgt vare kom inn igjen, fikk svar at varmen kom iløpet av en uke, men så fikk jeg en ny Mail litt senere om at baren var forsinket til dere! Og bare her så jeg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leveringen av varen jeg hadde bestilt var helt strålende. Leveranse helt frem til døren hjemme er jo rene luksusen. Så tusen takk for fantastisk service. Ønsker dere alle en Geldelig Jul og et God... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bredt sortiment, og god kvalitet kjennetegner produktene! Jeg bestilte lekedyr, og de er veldig naturtro og fine. I tillegg var det superrask levering direkte til huset - uten ekstra kostnader en... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda para bebés
  2. Tienda de ropa para bebés
  3. Tienda de ropa infantil
  4. Tienda infantil
  5. Tienda de juguetes para niños
  6. Juguetería

Escrito por la empresa

Onlinekids er en dansk barneutstyrsforretning. Vi selger barne- og babyutstyr samt leker, møbler og tøy til barn mellom 0 og 8 år.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

God kommunikasjon med kundeservice

God kommunikasjon med kundeservice, raske og effektive. Eneste negative er at de bruker UPS- de er ubrukelige og gjorde at leveringen tok lengre tid enn nødvendig.

16 de abril de 2023

Hei Julie 🤗

Vi er glade for å høre at du hadde en god opplevelse å handle hos Onlinekids.

Vi er også veldig lei oss for å høre at leveringen med UPS ikke gikk som forventet 🙁
Vi vurderer hele tiden samarbeid med fraktselskaper, deres behandling av våre forsendelser, levering og priser. Og hvis vi opplever for mange feil, som i ditt tilfelle, vil vi vurdere andre alternativer.
Vi beklager din opplevelse, men vi er glade for at vi hadde god kommunikasjon 😍

Mette 🌻 Onlinekids

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg fikk aldri de bestilte varene.

Jeg fikk aldri de bestilte varene.
Er det konstruktiv feedback?

10 de abril de 2023

Hej Tomasz

Vi tar alle klager på alvor og jeg har derfor undersøkt saken.
Du bestilte boksene dine fredag ​​7. april i påsken, og de er sendt fra Onlinekids tirsdag 11. april, første virkedag etter påske.

UPS har kontaktet Onlinekids og annonsert at de har forsøkt å levere pakken din 3 ganger uten hell.
Onlinekids har gitt dem all informasjonen vi har om deg og UPS har sagt at de vil prøve å levere pakken til deg igjen.

Vi beklager at din første kontakt med oss ​​er denne dårlige anmeldelsen, og vi skulle ønske at du i stedet hadde kontaktet oss på telefon eller e-post som angitt på ordrebekreftelsen din, slik at vi sammen kunne ha funnet en løsning for leveransen.

Vi håper du har mottatt varene dine, ellers ber vi deg ringe oss umiddelbart.

Rask og ryddig opplevelse

Rask og ryddig opplevelse, god informasjon underveis.

28 de febrero de 2023

Hej Inger

Takk for hyggelig anmeldelse av Onlinekids 😊
Vi er glade for at du hadde en god opplevelse med å handle hos oss, og vi setter stor pris på at du ønsker å dele opplevelsen med andre. Tusen takk 😍

fornøyd!!svært

Rask respons, rask levering og god oppdatering!!!

2 de febrero de 2023

Hei Janne 🤗

Tusen takk for den gode omtale av Onlinekids og de fine ⭐⭐⭐⭐⭐
Det setter vi stor pris på. 😍

God info, rask levering

Gode produkter, god informasjon og rask levering. Eneste minus er at man ikke kan velge andre fraktmetoder enn den på 149kr for levering på døren.

1 de febrero de 2023

Hej Linn

Tusen takk for din fine omtale og alle ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi er glade for at du er fornøyd med produktet, beskrivelsen og rask levering 🚚
Vi jobber for tiden med å legge til andre fraktmetoder til Onlinekids.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig raskt levering og produktene som…

Veldig raskt levering og produktene som forventet.

4 de diciembre de 2022

Hej Rene

Vi er glade for at du er fornøyd med produkt og at leveringen var rask 🚚
Takk for din positive anmeldelse av Onlinekids.
Ønsker deg en god jul 🎄 og et godt nytt år ✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fikk god hjelp av kundeservice da…

Fikk god hjelp av kundeservice da pakken min ikke kom dit den skulle. Veldig bra service

1 de diciembre de 2022
Opinión espontánea

Hei Martine

Fint at vi løste oppgaven på beste måte. Og takk for hyggelig anmeldelse.
Ønsker deg og din familie en god jul 🎄 og et godt Nytt år ✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fikk veldig god oppfølging og beskjed…

Fikk veldig god oppfølging og beskjed om at varen var forsinket.

24 de noviembre de 2022

Hei Benedikte 🤗

Tusen takk for hyggelig anmeldelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi streber alltid etter og yte god kundeservice.
Og det er ALLTID flott å få positive tilbakemeldinger på at det er vellykket, og at vi har gjort det bra 😍

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Pakken ble levert med flere hull i…

Pakken ble levert med flere hull i pappen, og skruene lå løse rundt i hele pakken.
Spiseplaten var svært oppskrapt på ene siden, og en plastikk knott var knekt.
Ellers var stolen som forventet

9 de noviembre de 2022

Hei Mona

Jeg skyndte meg å kontakte kundeservice da jeg leste anmeldelsen din. De har ikke hørt fra deg, men ber deg sende dem en epost så fort som mulig med bilder av det som er ødelagt, og så tar de grep raskt, for stolen skal selvfølgelig være feilfri.

E-postadressen til kundeservice er: kundeservice@onlinekids.com

Vi beklager veldig og håper å rette opp feilen raskt.
Håper du blir fornøyd med stolen tross alt.

Helt topp

Helt topp, kjapt og greit.

18 de octubre de 2022

Hei Eva 😊

Tusen takk for din fine omtale og alle ⭐⭐⭐⭐⭐

Bra du liker produktene vi har og deler det her inne. Jeg er også glad for at du opplevde rask levering, det er veldig fin tilbakemelding for oss og noe vi bestreber oss på 😊

Med vennlig hilsen,
Mette 💕 Onlinekids

Hei Maria 🤗

Tusen takk for hyggelig anmeldelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi streber alltid etter å sende varene raskt og yte god kundeservice.

Tusen takk, jeg ønsker deg en fin høst 🍂

Rask levering

Rask levering, produkta stod til forventningane

27 de septiembre de 2022

Hei Brita 🌼

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med husken og lekene, og deler opplevelsen med andre. Jeg er også glad for at du opplevde rask levering, det er veldig gode tilbakemeldinger til oss og noe vi streber etter 😊
Tusen takk for alt og for de fine fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rask levering og bra produkter

5 de septiembre de 2022

Hej Victoria

Takk for din positive anmeldelse av Onlinekids og de de fine ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi er glade for, at du er fornøyd med den fine leken fra small foot og at leveringen var rask 🚚
Ønsker deg en fin helg 🍂

God kundeservice

God kundeservice: Jeg fikk tilsendt produkt med feil og fikk dermed nytt produkt tilsendt like etter.

6 de septiembre de 2022

Hei Ingvild

Takk for din hyggelige anmeldelse av vår kundeservice 🤗 Vi er glade for å raskt kunne sende et nytt tog til deg slik at toget kan gå på eventyr 😉

Ønsker deg en flott sensommer 🍂

Rask levering

Rask levering, veldig fin produkt!

9 de agosto de 2022

Hei Tereze

Takk for din positive tilbakemelding. Det setter vi stor pris på.

Vi er glade for, at du synes Mojo capybara er et kvalitetsprodukt. Vi er også stolte over å kunne tilby våre kunder MOJO-dyr, da de alle er vakre og naturtro.
Vi er sikre på at kapybaraen har landet ved en fin elv eller innsjø full av nye venner.

Ønsker deg en fantastisk sensommer ☀️☀️

Med venlig hilsen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The delivery was extremely fast

The delivery was extremely fast! Very good service!

12 de julio de 2022

Hi Jesus

Thank you so much for the five ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
We are happy that you are satisfied with delivery and service 🤩

I wish you a great summer ☀️
Mette 🤗Onlinekids

Rask levering,veldig fornøyd

Rask levering,veldig fornøyd. Kommer til og handle her igjen.

7 de julio de 2022

Hej Gro 🌺

Tusen takk for den fine anmeldelsen og de fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi elsker fornoyde kunder og ser frem til å hilse på deg igjen på Onlinekids.

Jeg ønsker deg en fantastisk sommer☀️☀️

Veldig ryddig og enkel…

Veldig ryddig og enkel bestillingssystem og rask levering 👏

28 de mayo de 2022

Hej Hanne 🤗

Tak for de fine fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg er glad for at du opplevde et ryddlig, enkelt bestillingssystem og rask levering hos Onlinekids 🤩, det er veldig fin tilbakemelding for oss, og noe vi bestreber oss på.
Vi elsker fornøyde kunder 😍

Jeg ønsker deg en fantastisk sommer og håper å se deg igjen☀️☀️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjapt levert og produktet var som…

Kjapt levert og produktet var som beskrevet/god stand

23 de mayo de 2022

Hej Hilde 🌺

Tusen takk for alle de flotte ⭐⭐⭐⭐⭐ Det er vi kjempeglade for. Bra du likte produktene, og fikk levert raskt Vi bestreber oss nemlig på å sende varene samme dag, derfor kan vi leve opp til 1-2 dagers leveringstid 🚚

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.