Prisvärd och snabb lösning för att ta fram roll-ups och annan utrustning till mässor och liknande. Jag valde den billigaste varianten av roll-up. Tryck och duk mycket bra. Kassetten lite vek kring hål... Ver más
La empresa ha respondido
Jag har använt mig av Print Carrier i många år. Tryckt allt från t-shirts till banners och flyern. Och nu när det blev Onlineprinters så är jag minst lika nöjd. Bra kundservice, enkel beställning, bra... Ver más
La empresa ha respondido
ONLINEPRINTERS-gruppen hör till de marknadsledande onlinetryckerierna i Europa. Vi tillverkar i egen regi individuella trycksaker från flyers till kompletta mässmontrar för våra mer än 1 000 000 kunder i 30 länder i Europa.
Dr.-Mack-Straße 83, 90762, Fürth, Alemania
Invita a los clientes a opinar

Respuesta de ONLINEPRINTERS
Vi beställer våra kartor över Slow Fashion District härifrån. Fin produkt och snabb leverans!

Respuesta de ONLINEPRINTERS
Super verktyg för beställning. Säker leverans enligt beställning. Hade fått fem stjärnor om trogna kunder erbjudits någon kostnadsfri beställning:)

Respuesta de ONLINEPRINTERS
FINAL UPDATE: Hello! I finally received the order today december 11. Onlineprinters responded and gave me a discount on the product. It is in perfect condition.
I recommend it! Order with time!
Update history:
I ordered the 13 of november, the delivery was supposed to be done the 27-29 of november, yet I still have not received.
I have been trying to contact customer service, but no reply via email or phone. I am afraid my order will not arrive on time...
----
They finally pick up and my delivery is delayed until the 5th. Will update with more info.
----
Update: It is the 6th of december and I just received an email saying they dont know when it will be delievered. Ordered with anticipation so could have it before 15th of december, but now I dont know. Will keep updating.

Respuesta de ONLINEPRINTERS
Min beställning skulle vara på plats för 2 dagar sedan, jag betalade t.o.m. för expressleverans. Har mejlat och ringt flera gånger men får inget svar vettigt svar av företaget. Dom säger att paketet är skickat men att dom ska återkomma mer info. Men dom ringer aldrig tillbaka eller svarar på mejl. Enligt DHL har företaget inte ens lämnat in något paketet. Verkar vara bluff alltihop!
Uppdatering: företaget erbjöd att endast återbetala beloppet för expressfrakt men jag har, 2 veckor efter lagd beställning, fortfarande inte fått min order eller en återbetalning för den. Återbetalning gällande avgiften för expressfrakt har heller inte skett.

Respuesta de ONLINEPRINTERS
Excellent value - stumbled upon a fantastic deal for A6 flyers, and the production and shipping were remarkably swift! I will certainly be ordering more from this company. Their production time is outstanding, and tracking the order is very convenient. Highly recommended!

Respuesta de ONLINEPRINTERS
Enkelt att beställa på hemsidan. Du ser priset direkt, inklusive frakt - inga överraskningar efteråt. Rimligt pris och snabb leverans - på det datum som utlovades vid beställningen - mycket bra! Bra till mycket bra tryck-kvalitet på det som beställdes. Kort sagt, förväntningarna uppfylldes helt - med råge dessutom! Kan klart rekommenderas!

Respuesta de ONLINEPRINTERS
Supersnabb leverans, bra kvalitet och ett väldigt bra pris. Skapade 1000st flyers med hjälp av Onlineprinters

Respuesta de ONLINEPRINTERS
Snabbt och bra tryck till pris bättre än lokalt.
Tyvärr lite vekt emballage - annars hade det blivit full pott.

Respuesta de ONLINEPRINTERS
Trycket var som vanligt förstklassigt och leveransen snabb. Vi är lika nöjda som vi brukar vara.

Respuesta de ONLINEPRINTERS
Lätt designverktyg, snabb leverans och hyfsade priset. Bra att man kan välja mer miljövänligt papper också.
Beställde visitkort.