ONLINEPRINTERS Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prisvärd och snabb lösning för att ta fram roll-ups och annan utrustning till mässor och liknande. Jag valde den billigaste varianten av roll-up. Tryck och duk mycket bra. Kassetten lite vek kring hål... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har använt mig av Print Carrier i många år. Tryckt allt från t-shirts till banners och flyern. Och nu när det blev Onlineprinters så är jag minst lika nöjd. Bra kundservice, enkel beställning, bra... Ver más

1. Imprenta
  2. Impresora digital
  3. Servicio de impresión digital
  4. Tienda de artículos promocionales
  5. Tienda de grabados y letreros

Escrito por la empresa

ONLINEPRINTERS-gruppen hör till de marknadsledande onlinetryckerierna i Europa. Vi tillverkar i egen regi individuella trycksaker från flyers till kompletta mässmontrar för våra mer än 1 000 000 kunder i 30 länder i Europa.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

69 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smidig beställning och snabb leverans

Supernöjd med etiketterna och leveransen

21 de marzo de 2025

Respuesta de ONLINEPRINTERS

Tack så mycket för din fantastiska feedback! Vi är mycket glada över att du är nöjd med etiketterna och leveransen. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga service och det är roligt att höra att vi har kunnat uppfylla dina förväntningar. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden!

Bästa hälsningar,
Ditt team från Onlineprinters - dina tryckexperter med hjärta

Slow Fashion District

Vi beställer våra kartor över Slow Fashion District härifrån. Fin produkt och snabb leverans!

24 de marzo de 2025

Respuesta de ONLINEPRINTERS

Hej! Tack så mycket för din positiva feedback. Det glädjer oss att du är nöjd med våra tryckprodukter. På återseende. Många hälsningar från Onlineprinters, dina tryckexperter med hjärta!

Riktigt bra

Bra kvalitet, bra pris. Snabba leveranser. Med andra riktigt bra!

25 de febrero de 2025

Respuesta de ONLINEPRINTERS

Tack så mycket för din positiva feedback. Vi är väldigt glada, att du är nöjd med våra tryckprodukter. På återseende. Många hälsningar från Onlineprinters, dina tryckexperter med känsla

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, toppen kvalitet!

11 de febrero de 2025

Respuesta de ONLINEPRINTERS

Tack så mycket för din positiva feedback. Vi är väldigt glada, att du är nöjd med våra tryckprodukter. Vi ser fram emot din nästa beställning. Hjärtliga hälsningar från Onlineprinters, dina tryckexperter med känsla

Super verktyg för beställning

Super verktyg för beställning. Säker leverans enligt beställning. Hade fått fem stjärnor om trogna kunder erbjudits någon kostnadsfri beställning:)

28 de enero de 2025

Respuesta de ONLINEPRINTERS

Tack för att du tog dig tid, ge oss ditt omdöme. Vad kul att du är nöjd med dina tryckprodukter och att vi kunde tillfredsställa dig med vår kvalitet och passion för tryck. Vi ser fram emot din nästa beställning. Hjärtliga hälsningar från Onlineprinters, dina tryckexperter med känsla

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Recommended! Order with time!

FINAL UPDATE: Hello! I finally received the order today december 11. Onlineprinters responded and gave me a discount on the product. It is in perfect condition.

I recommend it! Order with time!

Update history:

I ordered the 13 of november, the delivery was supposed to be done the 27-29 of november, yet I still have not received.

I have been trying to contact customer service, but no reply via email or phone. I am afraid my order will not arrive on time...
----
They finally pick up and my delivery is delayed until the 5th. Will update with more info.
----
Update: It is the 6th of december and I just received an email saying they dont know when it will be delievered. Ordered with anticipation so could have it before 15th of december, but now I dont know. Will keep updating.

2 de diciembre de 2024

Respuesta de ONLINEPRINTERS

Thank you for taking the time to write a review. We are sorry that we failed to meet your expectations. We will get in touch with you as soon as possible to find a solution together. Your friendly team of Onlineprinters experts
--------------------------
Thank you for taking the time to write a new review. We are happy that you are satisfied with your print and that we could find a good solution for you. Your friendly team of Onlineprinters experts

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fick aldrig min beställning!

Min beställning skulle vara på plats för 2 dagar sedan, jag betalade t.o.m. för expressleverans. Har mejlat och ringt flera gånger men får inget svar vettigt svar av företaget. Dom säger att paketet är skickat men att dom ska återkomma mer info. Men dom ringer aldrig tillbaka eller svarar på mejl. Enligt DHL har företaget inte ens lämnat in något paketet. Verkar vara bluff alltihop!

Uppdatering: företaget erbjöd att endast återbetala beloppet för expressfrakt men jag har, 2 veckor efter lagd beställning, fortfarande inte fått min order eller en återbetalning för den. Återbetalning gällande avgiften för expressfrakt har heller inte skett.

14 de junio de 2024

Respuesta de ONLINEPRINTERS

Hej! Tack för att du tog dig tid, att skriva en bedömning. Vi beklagar, att du inte är nöjd. Vi har kontaktat dig, för att gemensamt hitta en lösning. Hjärtliga hälsningar från Onlineprinters, dina tryckexperter med hjärta

Snabbt tryck och leverans

Snabbt tryck och leverans. Bra kvalitet.

22 de abril de 2024

Respuesta de ONLINEPRINTERS

Hej! Tack så mycket för din positiva feedback. Vi är väldigt glada att du är nöjd med våra tryckprodukter. Många hälsningar från Onlineprinters, dina tryckexperter med hjärta

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Excellent value and fast production

Excellent value - stumbled upon a fantastic deal for A6 flyers, and the production and shipping were remarkably swift! I will certainly be ordering more from this company. Their production time is outstanding, and tracking the order is very convenient. Highly recommended!

28 de marzo de 2024

Respuesta de ONLINEPRINTERS

Thank you for taking the time to review us. We are happy that you are satisfied with your print products, and that our quality and passion for printing met your expectations. We are looking forward to your next order. Your friendly team of Onlineprinters experts

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabb leverans och bra kvalité

14 de febrero de 2024

Respuesta de ONLINEPRINTERS

Hej! Tack så mycket för din positiva feedback. Vi är väldigt glada, att du är nöjd med våra tryckprodukter och vår service. På återseende. Många hälsningar från Onlineprinters, dina tryckexperter med hjärta

Snabbt, bra och prisvärt

10 de febrero de 2024

Respuesta de ONLINEPRINTERS

Hej! Tack så mycket för din positiva feedback. Vi är väldigt glada, att du är nöjd med våra tryckprodukter. På återseende! Många hälsningar från Onlineprinters, dina tryckexperter med hjärta

Dålig tryckkvalitet

5 de febrero de 2024

Respuesta de ONLINEPRINTERS

Hej! Tack för att du tog dig tid, att skriva en bedömning. Vi beklagar, att du inte är nöjd. Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt, för att gemensamt hitta en lösning. Hjärtliga hälsningar från Onlineprinters, dina tryckexperter med känsla

Respuesta de ONLINEPRINTERS

Tack så mycket för din positiva feedback. Vi är väldigt glada, att du är nöjd med våra tryckprodukter. På återseende! Många hälsningar från Onlineprinters, dina tryckexperter med känsla

Kan klart rekommenderas!

Enkelt att beställa på hemsidan. Du ser priset direkt, inklusive frakt - inga överraskningar efteråt. Rimligt pris och snabb leverans - på det datum som utlovades vid beställningen - mycket bra! Bra till mycket bra tryck-kvalitet på det som beställdes. Kort sagt, förväntningarna uppfylldes helt - med råge dessutom! Kan klart rekommenderas!

13 de octubre de 2023

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra kvalitet, pris och snabbhet

Supersnabb leverans, bra kvalitet och ett väldigt bra pris. Skapade 1000st flyers med hjälp av Onlineprinters

12 de octubre de 2023

Snabbt och bra

Snabbt och bra tryck till pris bättre än lokalt.
Tyvärr lite vekt emballage - annars hade det blivit full pott.

12 de septiembre de 2023

Utmärkt

Trycket var som vanligt förstklassigt och leveransen snabb. Vi är lika nöjda som vi brukar vara.

11 de septiembre de 2023

Respuesta de ONLINEPRINTERS

Hej! Tack för att du tog dig tid, ge oss ditt omdöme. Vad kul att du är nöjd med dina tryckprodukter och att vi kunde tillfredsställa dig med vår kvalitet och passion för tryck. Vi ser fram emot din nästa beställning. Hjärtliga hälsningar från Onlineprinters, dina tryckexperter med hjärta!

Klara färger

Klara färger, snyggt tryck, bra ytbehandling och exakt klippning.

19 de agosto de 2023

Great

good price, fast delivery. strong recommend

17 de agosto de 2023

Respuesta de ONLINEPRINTERS

Thank you for your positive review. We are looking forward to your next order and welcoming you back in our online shop. Your friendly team of Onlineprinters experts

Lätt designverktyg

Lätt designverktyg, snabb leverans och hyfsade priset. Bra att man kan välja mer miljövänligt papper också.
Beställde visitkort.

3 de agosto de 2023

Respuesta de ONLINEPRINTERS

8 consejos para escribir buenas reseñas.