ONYX Cookware Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kaffemaskinen har siden jeg fikk den ikke gitt tilstrekkelig med kaffe den største lungo funksjonen gir bare en bunnslamp med kaffe i selv en liten kopp og når jeg holder inne for å styre hvor mye kaf... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er så fornøyd! Kjøpte en kaffemaskin med 3 adapter, kom med posten etter få dager, det ene adapteret hadde en feil med pakningen og de sendte ny samme dag! Hadde litt problemer med det nye også,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Takker for rask levering. Og gode produkter. Har bare gode opplevelser med mine produkter og god service. Med sånt blir man værende på nettsiden deres

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tenkte at dette var for godt til å være sant med hensyn til den lave prisen og kvalitet. Men jeg tok feil. Den er helt fantastisk! På sekunder får jeg ferdig kaffe og også ulike varianter av rett-i-ko... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

202 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg fikk mikseren med et sett boller.

Jeg fikk mikseren med et sett boller.
Det var greit nok for kundeservice er veldig god,men produktet stod ikke til forventningene i det hele tatt var så vidt den klarte å røre smør og sukker hvitt.
Gjerne bra hvis man baker veldig lite men ikke noe for meg.
Kjøpte en grønnsak kutter er veldig fornøyd med den.

29 de abril de 2026

Hei Margit,

Takk for anmeldelsen din.

Vi er glade for å høre at du har vært fornøyd med kundeservicen vår og grønnsakskutteren din 😊
Samtidig er vi selvfølgelig lei oss for å høre at mikseren ikke helt levde opp til forventningene og behovene dine.

Vi vet at behovene kan variere mye avhengig av hvor mye og hva man baker, og derfor setter vi også stor pris på din ærlige tilbakemelding.

Vi vil samtidig minne om at vi tilbyr opptil 100 dagers fornøydgaranti med gratis returetikett. Hvis du derfor føler at produktet ikke passer til dine behov, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.no, så hjelper vi deg gjerne videre med retur eller en annen løsning.

ONYX Cookware 😊

Kjøpte onyx kaffekapselmaskin

Kjøpte onyx kaffekapselmaskin, og ble positivt overrasket over hvor enkel den var i bruk. Kaffen ble veldig god, så har ingenting å utsette på handelen.

28 de abril de 2026

Bakestålet var heilt topp

Bakestålet var heilt topp, har nu bakt surdeigs rundstykker og det ble topp. Å så fikk jeg en silikonbasert til utbaking og et brett muffinsformer på kjøpet. Jeg er 100% fornøyd.

30 de abril de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kjempefornøyd

Ble sendt og kom frem kjempefort.
Veldig fornøyd med isbitmaskinen. Skulle ønske den laget litt større og holdt isbitene litt kaldere, men den jobber så fort at det går bra.
Eneste vi angrer på er at vi ikke bestilte før!

28 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

1 Stjerne for svar 5 Stjerne for handling.

Utrolig raske med å sende erstattningsprodukt for vare som ikke fungerer. Men etter 2 forsøk, forsøker jeg å få svar på om det er mye reklamasjoner på produktet. Etter 4 mailer uten svar men med ny vare på vei, gir jeg 5 stjerner til kundeservice. Men savner et ærlig svar.

10 de abril de 2026

Sender til feil adresse☹️

26 de marzo de 2026

Hei,

Takk for din anmeldelse.

Vi er lei for å høre om opplevelsen din med leveringen – dette er selvfølgelig ikke den opplevelsen vi ønsker for kundene våre.

Vi har vært i kontakt med deg for å finne en god løsning, og sørger for at det blir sendt en ny pakke direkte til adressen din, slik at du mottar bestillingen din som forventet.
Hvis du ikke har mottatt en e-post fra oss, må du gjerne kontakte oss på service@onyxcookware.no eller sjekke søppelposten din, da e-poster i noen tilfeller kan havne der.

Takk for din tålmodighet – vi setter stor pris på det og håper at du blir fornøyd med produktet når det ankommer.

ONYX Cookware 😊

God kjøpsopplevelse.

Jeg fikk anbefalt dette produktet og fant det på nett. Stor fordel at det var gratis frakt. Det var angitt leveringstid på 4-6 dager, og det ble innfridd. Jeg har brukt steikepanna mi flere ganger allerede, og er godt fornøyd. Anbefales!

1 de abril de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Litt mye støy og isbitene smelter…

Litt mye støy og isbitene smelter veldig fort. Skjøre deler, trappen for å tømme maskin knakk første gang den skulle tømmes.

27 de marzo de 2026

Hei Charlotte,

Vi er veldig lei for å lese at isbitmaskinen din har blitt skadet – dette er selvfølgelig ikke den opplevelsen vi ønsker at kundene våre skal ha.

Vi vil gjerne hjelpe deg videre, slik at du får en god løsning så raskt som mulig. Vi anbefaler derfor at du kontakter vår kundeservice på service@onyxcookware.no, hvor vårt team står klare til å hjelpe deg.

Hvis du allerede har vært i kontakt med oss, må du gjerne svare på den samme e-posten og henvise til denne anmeldelsen.

Husk også at vi alltid tilbyr opptil 100 dagers full returrett – også selv om produktet har vært pakket ut og testet. 😊
Ønsker du å benytte deg av returretten, trenger du bare å kontakte kundeservice, som vil veilede deg i hvordan du sender varen i retur, samt sørge for en gratis returetikett.

Nok en gang beklager vi ulempene du har opplevd, og vi vil gjøre vårt aller beste for å finne en god løsning for deg! 😊

ONYX Cookware

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.