ONYX Cookware Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kaffemaskinen har siden jeg fikk den ikke gitt tilstrekkelig med kaffe den største lungo funksjonen gir bare en bunnslamp med kaffe i selv en liten kopp og når jeg holder inne for å styre hvor mye kaf... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er så fornøyd! Kjøpte en kaffemaskin med 3 adapter, kom med posten etter få dager, det ene adapteret hadde en feil med pakningen og de sendte ny samme dag! Hadde litt problemer med det nye også,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Takker for rask levering. Og gode produkter. Har bare gode opplevelser med mine produkter og god service. Med sånt blir man værende på nettsiden deres

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tenkte at dette var for godt til å være sant med hensyn til den lave prisen og kvalitet. Men jeg tok feil. Den er helt fantastisk! På sekunder får jeg ferdig kaffe og også ulike varianter av rett-i-ko... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

202 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

3-i-1 kaffemaskine, godt køb

Købte en kaffemaskine hvor man kan bruge kapsler fra Nespresso, Dolce gusto og senseo, samt finmalet kaffepulver. Den laver virkelig dejlig kaffe og er nem at bruge. De sendte hurtigt og alt var i orden ved modtagelsen. Har brugt den i fem dage nu og er så glad.

30 de noviembre de 2025

Hei Tom,

Jeg er lei for å høre at du opplever problemer med at maten brenner seg fast. :(

Vi har noen tips og triks som i mange tilfeller kan hjelpe deg godt på vei til hvordan du får det beste ut av stekepannen din. Du finner våre tips og triks her:

Skulle du fortsatt oppleve problemer med at maten brenner seg fast, må du ikke nøle med å kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.no.
Der sitter vårt kundeserviceteam klart til å hjelpe deg gjennom det hele.

Men! Hvis du fortsatt ikke er fornøyd med resultatet, eller bare ikke ønsker å beholde varen, så husk at vi tilbyr opptil 100 dagers returrett. Dette gjelder også selv om varen har vært brukt. Du trenger bare å kontakte vår kundeservice og be om å returnere varen. :)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Rask levering

Rask levering, men ved første gangs bruk stekte jeg koteletter som brente seg litt fast. Jeg har fulgt alle prosedyrer før jeg la maten i panna.

19 de noviembre de 2025

Hei Liv,

Skulle du fortsatt oppleve problemer med at maten brenner seg fast, må du ikke nøle med å kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.dk

Elendig kvalitet på pannene

Elendig kvalitet på pannene. Styr unna. Nettsiden lover høy kvalitet, gode stekeegenskaper og non-stick. Pannene lever ikke opp til noe. Alt brenner seg fast. Bunnen er tynn. Vanskelig å rengjøre. Varmer ujevnt.
Kjøpte sett med tre panner, og alle er kastet.

1 de agosto de 2025

Hei Randi,

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlig den brente seg fast maten hele…

Dårlig den brente seg fast maten hele tiden som jeg prøvde og steke
Synes den ikke er noe bra

7 de noviembre de 2025

Hei Emilia,

Det er leit å høre at du opplever problemer med at maten brenner seg fast. :(

Vi har noen tips og triks som i mange tilfeller kan hjelpe deg med å få det beste ut av stekepannen din. Du finner våre tips og triks her:

Skulle du fortsatt oppleve at maten brenner seg fast, må du ikke nøle med å kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.no.
Der sitter vårt kundeserviceteam klare til å hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Men! Hvis du fortsatt ikke er fornøyd med resultatet, eller rett og slett ikke ønsker å beholde varen, så husk at vi tilbyr opptil 100 dagers returrett – også selv om varen har vært brukt.
Du trenger bare å kontakte vår kundeservice for å be om retur, så hjelper de deg med alt du trenger. :)

Med vennlig hilsen,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Til tross for at jeg fikk en defekt…

Til tross for at jeg fikk en defekt kaffemaskin får de 5 stjerner ene og alene pga kundeservicen. Der kan mange lære noe av. Kjapp å svare og fikk pengene tilbake kjapt uten noe om og men. Synd med maskina da, mulig jeg fikk et mandagsprodukt.

3 de noviembre de 2025

Worst pan I’ve ever had

Worst pan I’ve ever had! EVERYTHING sticks all the time! Egg, sausages you name it! Even with oil in the pan! Got a new one, because they thought it was something wrong with the first one! But same shit!

29 de octubre de 2025

Hi Rune,

I’m sorry to hear that you’re experiencing issues with food getting stuck. :(

We have some tips and tricks that can often help you get the best out of your pan. You can find our tips and tricks here:

If you continue to experience problems with food burning, please don’t hesitate to contact our customer service at service@onyxcookware.no.
Our customer service team will be ready to guide you through everything.

But! If you’re still not satisfied with the result, or simply don’t wish to keep the product, remember that we offer up to 100 days return policy — even if the product has been used.
You just need to contact our customer service and request to return the item. :)

Kind regards,

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.