Kaffemaskinen har siden jeg fikk den ikke gitt tilstrekkelig med kaffe den største lungo funksjonen gir bare en bunnslamp med kaffe i selv en liten kopp og når jeg holder inne for å styre hvor mye kaf... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Jeg er så fornøyd! Kjøpte en kaffemaskin med 3 adapter, kom med posten etter få dager, det ene adapteret hadde en feil med pakningen og de sendte ny samme dag! Hadde litt problemer med det nye også,... Ver más
Takker for rask levering. Og gode produkter. Har bare gode opplevelser med mine produkter og god service. Med sånt blir man værende på nettsiden deres
Tenkte at dette var for godt til å være sant med hensyn til den lave prisen og kvalitet. Men jeg tok feil. Den er helt fantastisk! På sekunder får jeg ferdig kaffe og også ulike varianter av rett-i-ko... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Købte en kaffemaskine hvor man kan bruge kapsler fra Nespresso, Dolce gusto og senseo, samt finmalet kaffepulver. Den laver virkelig dejlig kaffe og er nem at bruge. De sendte hurtigt og alt var i orden ved modtagelsen. Har brugt den i fem dage nu og er så glad.
Elendig produkter

Respuesta de ONYX Cookware
Jeg får det jeg bestiller til forventet tid og opplever at produktene holder den kvaliteten dere lover.
Rask levering, men ved første gangs bruk stekte jeg koteletter som brente seg litt fast. Jeg har fulgt alle prosedyrer før jeg la maten i panna.

Respuesta de ONYX Cookware
Lett å finne frem på hjemmesiden. Veldig gode priser.
Fra bestilling til levering gikk alt greit
Elendig kvalitet på pannene. Styr unna. Nettsiden lover høy kvalitet, gode stekeegenskaper og non-stick. Pannene lever ikke opp til noe. Alt brenner seg fast. Bunnen er tynn. Vanskelig å rengjøre. Varmer ujevnt.
Kjøpte sett med tre panner, og alle er kastet.

Respuesta de ONYX Cookware
De absolutt beste stekepannene æ har brukt.👍🥰👍
Kjapp levering!! 👍👍👍
Kaffe kapsel maskinen virker bra sålangt. God smak på kaffen.
Onyx pannene er det beste du kan få.
Super i bruk å fin og se på, anbefales👍
Southepanne 32cm.
Dårlig den brente seg fast maten hele tiden som jeg prøvde og steke
Synes den ikke er noe bra

Respuesta de ONYX Cookware
Til tross for at jeg fikk en defekt kaffemaskin får de 5 stjerner ene og alene pga kundeservicen. Der kan mange lære noe av. Kjapp å svare og fikk pengene tilbake kjapt uten noe om og men. Synd med maskina da, mulig jeg fikk et mandagsprodukt.
Worst pan I’ve ever had! EVERYTHING sticks all the time! Egg, sausages you name it! Even with oil in the pan! Got a new one, because they thought it was something wrong with the first one! But same shit!

Respuesta de ONYX Cookware
Más información sobre otros tipos de reseñas.