Oplichters! Zogenaamd bevestigen dat mijn opzegging bij SNS is afgerond en er nu bijna een jaar later achter komen dat er nog steeds maandelijks 44 euro naar SNS wordt overgeschreven!
In februari jl. heb ik dmv een betaling van € 11,99 m'n verzekering bij Allianz opgezegd per 4 maart jl. Je reinste geldklopperij!! Toen het bijna 4 maart was kreeg ik van Allianz, zoals maandelijks,... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
De makkelijkste manier om op te zeggen voor consumenten
Gustav Mahlerlaan 1025, 1082 MK, Amsterdam, Holanda
- +31202617021
- support@opzeggen.nl
- opzeggen.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Opzeggen.nl een dikke onvoldoende
gebruik gemaakt van de mogelijkheid via ING, deze opzegdienst te gebruiken voor het opzeggen van mijn auto verzekering, bij ASR. Direct een ronkend bericht van opzeggen.nl met de tekst: Goed nieuws, jouw autoverzekering is zojuist aangetekend afgeleverd bij ASR, verzekeringen-autoverzekeringen. Het unieke ID van jouw opzegging is, hierna volgt een lang nummer bestaande ut letters en cijfers. Dit alles heeft op 16 juli j.l. plaatsgevonden, maar niet het voor mij gewenste resultaat gegeven. De auto is vandaag 30-07-2026 nog steeds verzekerd bij de ASR, blijkt mij bij controle: kortom een buitengewoon slechte service.
Oplichters!
Ze doen helemaal niets
Ze doen helemaal niets, je betaalt 29,95 om iets op te laten zeggen. Je krijgt direct een mail met de brief die ze zogenaamd gaan sturen. Vervolgens niets meer. Hoogst waarschijnlijk sturen ze ook nog wel een incassobureau (ik heb direct betaald via iDeal) omdat dit soort bureaus leven van andermans misère. @annuleren.com bewijs me maar eens dat jullie echt actief iets doen.
Meteen duidelijk dat OPZEGGEN.NL niet…
Meteen duidelijk dat OPZEGGEN.NL niet…
Meteen duidelijk dat OPZEGGEN.NL niet werkt.
Weer zo'n windbuil van een bedrijf.
De ING is zo stom geweest om OPZEGGEN.NL te promoten voor het opzeggen van een oude verzekering.
Mooier kunnen zij het niet maken, want bij mij werkte OPZEGGEN.NL dus niet. Toen ik dat na drie weken in de gaten kreeg, heb ik zelf opgezegd. Ik had binnen 15 minuten een keurige respons van mijn vorige verzekeraar. HET KOSTTE MIJ WEL E 50 EXTRA, omdat ik dus drie weken langer premie moest betalen omdat OPZEGGEN.NL niet werkte en niet controleerde. Fantastisch ING, bedankt.
Antwoord van ING Nederland
19 uur geleden
Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat dit zo is verlopen.
Opzeggen.nl is een externe partij en geen onderdeel van ING. We verwijzen soms naar dit soort diensten om het opzeggen makkelijker te maken, maar we hebben geen invloed op de werking of afhandeling ervan. Voor vragen of klachten hierover kun je daarom het beste contact opnemen met Opzeggen.nl.
Wel geef ik natuurlijk jouw signaal intern door. ^Marco
Naschrift bij de reactie van Marco:
Fantastisch Marco, dat je mijn bericht intern doorgeeft. Wat een ontzettend aardig AI systeem ben jij. Maar doe je dat dan wel per email aan ieder personeelslid van ING, zodat er dan misschien één echt persoon is die deze nep tent er uit gooit??
Al na 40 dagen komen zij met: Is jouw opzegging via opzeggen.nl goed geregeld?
En de rest van hun geleuter:
Snelle check:
Is jouw opzegging gelukt?
Vera luistert
Het is ongeveer 40 dagen geleden dat we je opzegging naar Vereniging Eigen Huis - verzekering hebben verstuurd. In verreweg de meeste gevallen gaat dit in één keer goed, maar soms verwerkt een organisatie de opzegging niet zoals het hoort.
Heeft Vereniging Eigen Huis - verzekering je opzegging al bevestigd?
Zo ja, dan zouden we het super vinden als je ons helpt met een korte review. Zo nee, of gaat de incasso gewoon door? Geen zorgen. Wij staan klaar om dit direct voor je op te lossen op basis van de oorspronkelijke opzegbrief. Laat het ons weten, dan fixen we het alsnog!
Nee, dus. Totaal niet en ik wens geen gebruik te maken van jullie hulp, want die brengt mij van de wal in de sloot.
100% Opzeggarantie: Ja, ja, maar dan moet je deze club eerst wakker maken. Laat maar zitten die E50.
Bla, bla, bla: indien nodig ondernemen wij verdere stappen richting de organisatie om dit kosteloos voor je af te ronden.
WEGWEZEN BLAGEN !!!
Oplichterspraktijk opzegdirect
Wilde vriendenloterij opzeggen en kwam ik dacht op de site van vriendenloterij Vulde mijn gegevens in en nu 14 dagen later krijg ik een incasso van €30 van opzegdirect!
Dit is echt oplichting
Oplichters
Oplichters. Het is sowieso schandalig leden van 'OnsGeheimpje' zodanig te chanteren dat je ze dwingt om te betalen voor het afsluiten van een abonnement. Maar vervolgens blijkt dan ook nog dat er niets is afgesloten of beëindigd. En dat de organisatie àchter 'OnsGeheimpje', te weten Winpay AG ongegeneerd blijft pogen om geld van je rekening te incasseren. Schandalig. Wat een rücksichtloze oplichterij!
Ze innen geld en verzinnen dan een naam…
Ze innen geld en verzinnen dan een naam van een bedrijf dat niet bestaat. In mijn geval wilde ik de schadeverzekering van Nationale Nederlanden opzeggen. Ik betaalde voor deze opzegservice en daarna kreeg ik een bevestiging van opzeggen.nl dat ze opzegging bij " De Nederlande van nu " voor mij hebben gereregeld. Oplichting dus. Dat bedrijf bestaat niet eens
Rechtsbijstandverzekering op willen…
Rechtsbijstandverzekering op willen zeggen bij Univé. Had ik maar eerder op trustpilot gekeken want het bedrijf is waardeloos. Uiteindelijk hebben ze helemaal niks voor me betekend. 2 maanden te veel betaald en de kosten van opzeggen.nl. Nadat er weer geld afgeschreven was maar eens gevraagd hoe het zat met mijn brief, toen kreeg ik het verzoek om zelf even te bellen en te regelen?? Waar betaal ik dan voor vraag ik me af.
Opzegdirect is een duister bedrijf.
Opzegdirect is een duister bedrijf.. doet niet wat het zegt, stuurt faktuur voor diensten die niet uitgevoerd worden. Niet bereikbaar per tel of mail. Niet mee in zee gaan!!!!!
Maak geen gebruik van deze service
Maak geen gebruik van deze service. Via Opzeggen.nl een opzeggingsbrief naar Inshared verstuurd, maar deze is naar een verkeerd en niet bestaand emailadres verstuurd. Hierdoor moest ik onnodig een maand extra premie betalen bij Inshared
Oplichters
Zonder erg wil je een abonnement opzeggen kom je hierop .Om er daarna achter te komen dat je 30 € moet betalen .Wie is in staat deze oplichters tegen te houden .
Blijven mails sturen dat je moet…
Blijven mails sturen dat je moet betalen terwijl je een eenmalige incasso hebt afgegeven. Als je contact hierover wilt hebben is dit onmogelijk, mail adres op hun site klopt niet. Meerdere malen geprobeerd maar mails worden niet verstuurd
Zeggen helemaal niks op!
Al 3 maanden wacht ik tot ze mijn oude verzekering opzeggen. Contact lijkt onmogelijk met dit bedrijf. Schadeclaim is onderweg naar ze, 3 maanden premie mogen zij betalen.
Via opzeggen.nl mijn autoverzekering…
Via opzeggen.nl mijn autoverzekering willen stopzetten. Mijn oude autoverzekering heeft de opzegging niet ontvangen. Na meermaals contact te hebben gezocht kreeg ik 0 reactie. Waardeloos vind ik het!
Uiteindelijk heb ik het allemaal zelf alsnog moeten regelen.
Opzegdirect.nl was de enige wat ik…
Opzegdirect.nl was de enige wat ik kreeg staan toen ik mijn vriendenloterij wou opzeggen wat volledig gratis zou moeten zijn. Vanuitgaande dat dit wel goed zou zitten alles in gevuld en verstuurd. Krijg ik via de mail dat ik hier €30 voor moet betalen. Dit zou veel beter weergegeven moeten worden!! En je kan het dus ook niet terug draaien fijn….
opzegdirect.nl oplichterij
OPZEGDIRECT.NL , LET Oplichters !!!!
ik wilde mijn lot van de vriendenloterij opzeggen en via de officiële site van de vriendenloterij is dat € 0,-
Nou heb ik via die smeerlappen van oplichters "Opzegdirect.nl" een brief laten aanmaken van € 30,- , je wordt ook niet gewaarschuwd of je wel zeker weet dit te doen en je vult je gegevens in en je aanvraag is verwerkt en wordt bevestigd via email en onder in de mail de faktuur God Ver Dori !!@ oplichters website
OPZEGDIRECKT.NL !!!!!
HOUD JE BANKREKENINGNUMMER IN DE GATEN EN ZODRA OPZEGDIRECKT HET GELD WIL AFSCHRIJVEN BLOKKEER DEZE.
Oplichters
Rare website, je kan zo iemands bankrekening invullen en dan krijg die een factuur van 30 euro, zonder dat er eerst een dient is verleend. Goed opletten dat je niet op zo'n website komt
Ik ontving een mail met een factuur van…
Ik ontving een mail met een factuur van 30 euro. Deze wordt automatisch afgeschreven. Echter heb ik nooit deze website bezocht of wil ik mijn abonnement bij War Child opzeggen.
Heb meteen een mail gestuurd dat ik weiger op welke grond dan ook te bètalen want ik heb nooit iets ermee te maken gehad! Helaas geen respons tot op heden.
PURE OPLICHTERIJ wat mij betreft! Radar zou hier een case van moeten maken.
MISLEIDEND!!!!
MISLEIDEND!! En absoluut niet klantvriendelijk of servicegericht.
Ze vragen 30 euro voor een simpele opzegging die ik zelf ook had kunnen uitvoeren. Het bedrag wordt van tevoren niet genoemd, ik vraag me sterk af of dit legaal is.. Ik kan het me bijna niet voorstellen.
Als je daarna contact opneemt is er in elk geval niets meer mogelijk en ben je je geld gewoon kwijt. Ik zou willen dat ik van tevoren even deze reviews gecheckt had :( Dus DOE HET NIET!!!!!
Ik kwam bij toeval op deze site om een…
Ik kwam bij toeval op deze site om een abonnement op te zeggen. Ik was in de veronderstelling dat ik op de site van de postcodeloterij zelf zat. Heb akkoord gegeven. Een minuut later kreeg ik een email met daarin de bevestiging dat ik akkoord met afschrijving van de 30 euro ga. Heb meteen aangegeven dit niet te weten en niet akkoord te gaan. Nu kunnen ze het niet annuleren en verplichten ze mij om het te betalen. Doe ik dit niet dan sturen ze een incassobureau. Bijzonder dat dit zo kan.