Valorada con 1 estrellas sobre 5

gebruik gemaakt van de mogelijkheid via ING, deze opzegdienst te gebruiken voor het opzeggen van mijn auto verzekering, bij ASR. Direct een ronkend bericht van opzeggen.nl met de tekst: Goed nieuws, j... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ze doen helemaal niets, je betaalt 29,95 om iets op te laten zeggen. Je krijgt direct een mail met de brief die ze zogenaamd gaan sturen. Vervolgens niets meer. Hoogst waarschijnlijk sturen ze ook nog... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplichters! Zogenaamd bevestigen dat mijn opzegging bij SNS is afgerond en er nu bijna een jaar later achter komen dat er nog steeds maandelijks 44 euro naar SNS wordt overgeschreven!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

In februari jl. heb ik dmv een betaling van € 11,99 m'n verzekering bij Allianz opgezegd per 4 maart jl. Je reinste geldklopperij!! Toen het bijna 4 maart was kreeg ik van Allianz, zoals maandelijks,... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Proveedor de soluciones para eCommerce

Escrito por la empresa

De makkelijkste manier om op te zeggen voor consumenten

1,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

1,3

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

na 1,5e maand wachten is de opzegging…

na 1,5e maand wachten is de opzegging van mijn verzekering nog steeds niet geregeld

7 de febrero de 2023

Beste Ted,

We zijn hier uiteraard snel achteraan gegaan voor je. We hebben contact gehad met Ditzo en inmiddels hebben we de bevestiging ontvangen dat jouw autoverzekering is geroyeerd (opgezegd) per 18 januari 2023, zoals ook was verzocht in jouw opzegbrief van 26 december 2022.

Vervelend dat er oorspronkelijk iets is mis gegaan, maar daar hebben we onze klantenservice voor. Onze mensen helpen jou graag om bij problemen een gepaste oplossing te verzorgen. Ik ga ervan uit dat dit nu het geval is!

Oprichter Opzeggen.nl

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Betaald, maar geen opzegging verstuurd

Begin November een opzegbrief naar UNWomen laten versturen. Automatische incasso's bleven echter gewoon doorlopen. Mail gestuurd maar geen reactie ontvangen. Gister, begin Januari, contact gezocht met UNWomen en die hadden geen opzegging ontvangen. Voelt als oplichting.

10-1-2023 antwoord
Nou ja zeg, ik schrijf in mijn review dat ik jullie een mail heb gestuurd maar nooit antwoord heb gehad? Uiteraard probeer ik het altijd eerst met de betreffende partij op te lossen, maar als ik jullie niet kan bereiken, moet het toch op een andere manier. Ik had het zeer zeker ook op prijs gesteld als ik van al deze informatie op de hoogte was gehouden.
Dank voor de alsnog nette oplossing, dit waardeer ik.

7 de noviembre de 2022

Beste Michelle,

Wat vervelend om te horen dat je zo'n slechte ervaring hebt met onze opzegservice. Onze excuses hiervoor.

We hebben jouw opzegbrief op 7 november met aangetekende post verzonden met PostNL, zoals ook blijkt uit de aan jou toegezonden track & trace link (https://jouw.postnl.nl/track-and-trace/3SDIHK000019461-NL-2517AN). Helaas is de zending bij ontvangst geweigerd en zodra wij het poststuk retour ontvingen, hebben wij contact gezocht met UN Women en hebben wij de opzegging nogmaals per e-mail verzonden (op 25 november).

Aangezien wij garantie geven op opzeggingen die via ons worden verzonden, hadden we het op prijs gesteld als je contact had opgenomen met ons, zodat we alsnog met terugwerkende kracht de opzegging voor jou in orde hadden kunnen maken.

Uiteraard hebben we het door jou betaalde bedrag van €7,95 voor het versturen van de aangetekende opzegging teruggestort, aangezien onze service niet het resultaat heeft opgeleverd dat je van ons mocht verwachten.

Opzeggen.nl

Valorada con 5 estrellas sobre 5

had iets gedaan bij opzeggenbij maar…

had iets gedaan bij opzeggenbij maar bij vergissing een slechte review geschreven over opzeggen.nl
een keurig antwoord gekregen van hen en heb de slechte revieuw verwijderd. Aangezien dit bedrijf hun reviews serieus nemen geef ik ze 5 sterren.

3 de enero de 2023

Beste Maarten,

Dank je wel voor het verplaatsen van jouw review naar de juiste partij; opzeggenbij.nl.

Zoals je kunt zien op onze Trustpilot pagina worden we helaas overspoeld met 1 ster reviews voor opzeggenbij.nl. Dat opzeggenbij.nl 1 ster reviews ontvangt snappen we uiteraard, evenals de enorme boosheid bij gebruikers van deze website. Maar het is ook wel vervelend dat boze gebruikers per ongeluk een review bij de verkeerde organisatie plaatsen en deze vervolgens niet willen verplaatsen. We zijn erg veel tijd om deze verkeerde reviews te laten verwijderen door Trustpilot en Trustpilot heeft er ook helaas geen enkele moeite mee dat verkeerde reviews tot soms wel een maand blijven staan, ondanks herhaaldelijke meldingen van onze kant.

Kortom, dank voor jouw positieve bericht en het verplaatsen van jouw review!

Hopelijk komt er op korte termijn een oplossing voor websites als opzeggenbij.nl (tegenwoordig ook actief met opzeggers.com).

Opzeggen.nl

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben helaas opgelicht door…

Ik ben helaas opgelicht door opzeggers.com ,maar vroeg me af wat er gebeurd als ik niet betaal, want ik zag dus advies vanuit jullie bedrijf om niet te betalen? want dan ben ik bang dat ik straks in schulden kom.. ze hebben weer een e-mail gestuurd dat als ik niet betaal binnen 7 dagen dat ik dan 40 euro moet betalen. Mijn e-mail adres is Oliwia2234 en dan gmail

28 de diciembre de 2022

Beste Oliwia,

Opzeggers.com en opzeggenbij.nl zijn van hetzelfde bedrijf, Rocketmen. De eigenaar hiervan is alleen te vinden via de Kamer van Koophandel. Het is dus overduidelijk dat de mensen achter deze websites zich verstoppen. En met reden. Wij ontvangen zeer veel klachten over de werkwijze van deze websites. En de oplossing is zo eenvoudig; als ze van te voren beter duidelijk maken wat de kosten zijn, dan kan iedereen zelf beslissen of ze voor het bedrag van 29,95 een opzegging willen laten versturen.

We hebben jou net een verzoek gestuurd via Trustpilot om jouw e-mailadres met ons te delen. We zullen dan even rechtstreeks contact met jou opnemen om te bepalen wat de juiste handelswijze is. We helpen jou graag en zorgen er uiteraard voor dat je niet verder in de problemen komt!

Goeie en betrouwbare service

Opzeggen.nl doet wat het beloofd. En dat tegen zeer schappelijke tarieven. Daarnaast scheelt het je een hoop sores want opzeggen.nl regelt de zaken direct en nauwkeurig.

21 de diciembre de 2022

opzeggen

Betrokken partijen bleken van niets te weten, gehoord te hebben. ik heb het zelf geregeld

26 de agosto de 2022

Beste Leo,

We hebben even contact opgenomen met ING om na te gaan wat er mis is gegaan. ING geeft aan dat de opzegging is ontvangen op 26 augustus en is verwerkt. De aansprakelijkheidsverzekering is per 5 september 2022 beëindigd en de teveel betaalde premie is op of rond 8 september teruggestort op de bankrekening.

Mocht je hier nog vragen over hebben, dan horen we deze uiteraard graag.

Kim
Team Opzeggen.nl

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Na betaling niets meer van gehoord

Na betaling , bevestiging gekregen waarin staat dat ik track&trace en kopie van opzegbrief ontvang. Geen van beide gekregen en op emails wordt niet gereageerd. Was Belgische afdeling (.Be) maar vermeld adres is net hetzelfde als Nederlandse. (.NL) --->Na plaatsing van deze review op Nederlandse afdeling toch een bevredigende oplossing gekregen.

15 de septiembre de 2022

Beste Raymond,

Wat vervelend dat je ontevreden bent over onze service! Wij versturen de aangetekende stukken elke maandagochtend om 9 uur. Jouw opzegbrief is afgelopen maandag daarna aangemaakt en zal komende maandag om 9 uur worden verzonden. Zodra wij de track & trace ontvangen sturen we jou hiervan een bevestiging. Dat zal in de loop van de maandag zijn.

Blijkbaar hebben wij dit niet goed gecommuniceerd naar jou, excuses daarvoor. Ook het feit dat we niet (snel) reageren op jouw vraag via email, is absoluut niet hoe wij service willen bieden aan onze gebruikers. We kunnen echter geen bericht terugvinden van jou. Wellicht heb je een ander e-mailadres gebruikt?

Als tegemoetkoming hebben we het betaalde bedrag inmiddels teruggestort, dat zou je inmiddels ontvangen moeten hebben.

Nogmaals excuses voor het feit dat onze dienstverlening is tegengevallen.

Team Opzeggen.be

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Opzeggen abo Telegraaf een crime!

Duurde nog vrij lang dat de Telegraaf het abo annuleerde, eerst kwamen ze met een wijziging van een E-mail adres, terwijl er niets gewijzigd was. Daarna duurde het weken en via allerlei andere sites en gegevens in te vullen voordat het geregeld was. Rekken, rekken en nog eens rekken en weer 1 maand extra abo betaald. Gewoon oplichting!!!

20 de junio de 2022

Respuesta de Opzeggen.nl

Hi. Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je ervaring tegenviel. Wij van opzeggen.nl proberen zo snel mogelijk de klanten zijn opzeggingen door te zetten, met daarbij extra contact met de organisaties. We vinden het ook vervelend als organisaties hier extra lang over doen, alleen daar hebben wij geen controle over.

8 consejos para escribir buenas reseñas.