gebruik gemaakt van de mogelijkheid via ING, deze opzegdienst te gebruiken voor het opzeggen van mijn auto verzekering, bij ASR. Direct een ronkend bericht van opzeggen.nl met de tekst: Goed nieuws, j... Ver más
Ze doen helemaal niets, je betaalt 29,95 om iets op te laten zeggen. Je krijgt direct een mail met de brief die ze zogenaamd gaan sturen. Vervolgens niets meer. Hoogst waarschijnlijk sturen ze ook nog... Ver más
Oplichters! Zogenaamd bevestigen dat mijn opzegging bij SNS is afgerond en er nu bijna een jaar later achter komen dat er nog steeds maandelijks 44 euro naar SNS wordt overgeschreven!
In februari jl. heb ik dmv een betaling van € 11,99 m'n verzekering bij Allianz opgezegd per 4 maart jl. Je reinste geldklopperij!! Toen het bijna 4 maart was kreeg ik van Allianz, zoals maandelijks,... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
De makkelijkste manier om op te zeggen voor consumenten
Gustav Mahlerlaan 1025, 1082 MK, Amsterdam, Holanda
- +31202617021
- support@opzeggen.nl
- opzeggen.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
na 1,5e maand wachten is de opzegging…
na 1,5e maand wachten is de opzegging van mijn verzekering nog steeds niet geregeld

Respuesta de Opzeggen.nl
Betaald, maar geen opzegging verstuurd
Begin November een opzegbrief naar UNWomen laten versturen. Automatische incasso's bleven echter gewoon doorlopen. Mail gestuurd maar geen reactie ontvangen. Gister, begin Januari, contact gezocht met UNWomen en die hadden geen opzegging ontvangen. Voelt als oplichting.
10-1-2023 antwoord
Nou ja zeg, ik schrijf in mijn review dat ik jullie een mail heb gestuurd maar nooit antwoord heb gehad? Uiteraard probeer ik het altijd eerst met de betreffende partij op te lossen, maar als ik jullie niet kan bereiken, moet het toch op een andere manier. Ik had het zeer zeker ook op prijs gesteld als ik van al deze informatie op de hoogte was gehouden.
Dank voor de alsnog nette oplossing, dit waardeer ik.

Respuesta de Opzeggen.nl
had iets gedaan bij opzeggenbij maar…
had iets gedaan bij opzeggenbij maar bij vergissing een slechte review geschreven over opzeggen.nl
een keurig antwoord gekregen van hen en heb de slechte revieuw verwijderd. Aangezien dit bedrijf hun reviews serieus nemen geef ik ze 5 sterren.

Respuesta de Opzeggen.nl
Ik ben helaas opgelicht door…
Ik ben helaas opgelicht door opzeggers.com ,maar vroeg me af wat er gebeurd als ik niet betaal, want ik zag dus advies vanuit jullie bedrijf om niet te betalen? want dan ben ik bang dat ik straks in schulden kom.. ze hebben weer een e-mail gestuurd dat als ik niet betaal binnen 7 dagen dat ik dan 40 euro moet betalen. Mijn e-mail adres is Oliwia2234 en dan gmail

Goeie en betrouwbare service
Opzeggen.nl doet wat het beloofd. En dat tegen zeer schappelijke tarieven. Daarnaast scheelt het je een hoop sores want opzeggen.nl regelt de zaken direct en nauwkeurig.
opzeggen
Betrokken partijen bleken van niets te weten, gehoord te hebben. ik heb het zelf geregeld

Respuesta de Opzeggen.nl
Na betaling niets meer van gehoord
Na betaling , bevestiging gekregen waarin staat dat ik track&trace en kopie van opzegbrief ontvang. Geen van beide gekregen en op emails wordt niet gereageerd. Was Belgische afdeling (.Be) maar vermeld adres is net hetzelfde als Nederlandse. (.NL) --->Na plaatsing van deze review op Nederlandse afdeling toch een bevredigende oplossing gekregen.

5 Sterne verdient Top
Opzeggen abo Telegraaf een crime!
Duurde nog vrij lang dat de Telegraaf het abo annuleerde, eerst kwamen ze met een wijziging van een E-mail adres, terwijl er niets gewijzigd was. Daarna duurde het weken en via allerlei andere sites en gegevens in te vullen voordat het geregeld was. Rekken, rekken en nog eens rekken en weer 1 maand extra abo betaald. Gewoon oplichting!!!

Simpel en doeltreffend.
Alles goed geregeld,top
Heerlijk vanuit je luie stoel een…
Heerlijk vanuit je luie stoel een abonnement op laten zeggen door jullie. Thanks!! Het gemak dient de mens.
Was gewoon heel snel geregeld !
Ik ben tevreden.
Effectief en efficiënt geregeld
Effectief en efficiënt geregeld. Geen telefoontjes over de reden van opzegging en andere aanbiedingen. Aan te raden!
Mijn opzegbrief is netjes en op tjd…
Mijn opzegbrief is netjes en op tjd verstuurd naar mijn oude verzekeringsmaatschappij.
Supermakkelijk!
Prima goed geregeld