Valorada con 1 estrellas sobre 5

gebruik gemaakt van de mogelijkheid via ING, deze opzegdienst te gebruiken voor het opzeggen van mijn auto verzekering, bij ASR. Direct een ronkend bericht van opzeggen.nl met de tekst: Goed nieuws, j... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ze doen helemaal niets, je betaalt 29,95 om iets op te laten zeggen. Je krijgt direct een mail met de brief die ze zogenaamd gaan sturen. Vervolgens niets meer. Hoogst waarschijnlijk sturen ze ook nog... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplichters! Zogenaamd bevestigen dat mijn opzegging bij SNS is afgerond en er nu bijna een jaar later achter komen dat er nog steeds maandelijks 44 euro naar SNS wordt overgeschreven!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

In februari jl. heb ik dmv een betaling van € 11,99 m'n verzekering bij Allianz opgezegd per 4 maart jl. Je reinste geldklopperij!! Toen het bijna 4 maart was kreeg ik van Allianz, zoals maandelijks,... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Proveedor de soluciones para eCommerce

Escrito por la empresa

De makkelijkste manier om op te zeggen voor consumenten

1,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

1,3

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Misleidende dienstverlening

Misleidende dienstverlening. Mijn abonnement is tot op heden niet beëindigd, terwijl er wel incassokosten in rekening worden gebracht voor een dienst die niet is geleverd. Ondanks herhaald contact heb ik nog geen reactie ontvangen.

16 de mayo de 2025

Scam!!

Opzeggen.nl heeft helemaal geen actie ondernomen, ik heb zelf mijn verzekering op moeten zeggen. Ik heb meerdere pogingen gedaan om opzeggen.nl te bereiken zonder succes.

21 de marzo de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Afschrijving voor dienst waartoe ik geen opdracht heb gegeven maar snel hersteld

Ik kreeg een nota voor een dienst waartoe ik geen opdracht had gegeven. Het ging om een organisatie die ik niet eens ken, Chritelijke singles oid, maar waar ik gezien de naam ook nooit lid van zou zijn of worden. Telefonisch is de site niet bereikbaar. Ik stuurde een email en een dag later kreeg ik een bevredigend antwoord

17 de marzo de 2025

Handtekening vervalst

Tot mijn schrik ontdekte ik dat iemand anders mijn woonverzekering had opgezegd met een vervalste handtekening. Opzeggen.nl, die de opzegging blijkbaar zonder identiteitscontrole verwerkte, vroeg mij vervolgens of alles naar wens was verlopen. Dit roept ernstige vragen op over hun procedures en beveiliging.

12 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik kwam per ongeluk op jullie site

Ik kwam per ongeluk op jullie site . Squla heb ik zelf gratis geannuleerd ! Nu sturen jullie steeds mailtjes dat ik moet betalen terwijl jullie niet reageren op mijn mailtjes . Nu zie ik opeens dat jullie het via een incassobureau proberen ! Wat een oplichterij … niet normaal !!!!!!!!!

1 de enero de 2025

SLECHT

SLECHT, hebben niets opgezegd en reageren niet op mail. Waardeloos.

20 de diciembre de 2024

Slecht!!

Slecht!!! Niks opgezegd, wel betaald, niet te bereiken…nep bedrijf

14 de noviembre de 2024

Gebruik deze website niet

Gebruik deze website niet. Ze sturen een factuur voor diensten die niet geleverd zijn. Ook hebben ze geen telefoon nummer om contact op te nemen. Dit soort websites zouden niet mogen bestaan. Ik ben niet eens akkoord gegaan met de algemene voorwaarden al is dat moeilijk te bewijzen, is mijn abonnement daarintegen ook niet opgezegd.

18 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik kwam bij opzeggen terecht zonder dat ik ernaar zocht

Ik kwam bij opzeggen terecht zonder dat ik dat wilde. Ik zag het pas toen er stond dat ik moest betalen. Nou ja, dacht ik, dan maar wat betalen. Maar ik kon de site niet gebruiken, omdat deze een storing had, of in ieder geval buiten gebruik was. Ik heb toen toch maar zelf rechtstreeks opgezegd. Dus hun site werkte niet, maar ze zitten nu wel achter me aan om betaald te krijgen. In hun brief staat geen telefoonnummer, ze stalken. Maar ik ben niet van plan te betalen voor een aktie die niet kon worden uitgevoerd omdat hun site eruit lag!

20 de mayo de 2024

Pure oplichterij

Pure oplichterij. Nemen geen telefoon op ( anderhalf uur over laten gaan ) en reageren niet. Doe geen zaken met deze site, probeer het toch zelf op te zeggen voortaan, dan maar iets meer moeite. Geld dieven !

9 de julio de 2024

PUUR OPLICHTERIJ

GEËDITEERD: Hier moet ik op reageren op zulke onzinnige reply van Opzeggen=>Jammer dat ik niet minder dan 1 ster geven kan!

1.waarom zou een klant slechte review geven als alles in orde en opgezegd is? compleet onlogisch
2.ze hebben NOOIT geantwoord op onze vragen ipv steeds zoals meneer hieronder verteld.. Geen enkele mail werd persoonlijk beantwoord. Enkel een standaard reply ontvangt men dat ze het gaan bekijken...
3.de links naar de track en trace ontvangt men inderdaad wel, dit heb ik nagekeken en die zitten in mijn email postvak in bij nader inzicht. MAAR aangezien je helemaal niet kan zien aan wie of welk adres deze zijn verstuurd zijn deze NUTTELOOS!
4. Graag de details mij bezorgen met geadresseerde en bijhorend adres, enkel dan kan ik hier iets mee.
5. U spreekt over verkeerde firma opzeggen.be vs opzeggen.nl, en dan spreekt u zichzelf tegen door toe te geven dat U zelf wel opzeggingen hebben uitgevoerd 🙂

RESULTAAT NA 11 WEKEN: Ik betaal als klant nog steeds 5 van de 8 abonnementen en ik heb wel degelijk betaald 8 maal aan Opzeggen.be
Bovendien doet men helemaal niets om mij te helpen, en moet ik mij als klant hier nog verdedigen of verantwoorden. Geweldige service!!!!

PUUR OPLICHTERIJ! 9 abonnementen betaald om op te zeggen met bewijs op mail en betalingsbewijs. Er werden SLECHTS TWEE abonnementen opgezegd ipv 9. Sinds eind mei 2024 probeer ik op alle mogelijke manieren Opzeggen.be = greenonline.nl te bereiken maar ze reageren op NIETS! Het gaat wel degelijk over DIT bedrijf opzeggen.nl alias opzeggen.be alias greenonline.nl

7 de abril de 2024

Beste Andre,

Allereerst bedankt voor het gebruiken van de opzegservice van opzeggen.be. Je hebt jouw review dus bij de verkeerde organisatie geplaatst, maar wij hebben al bij Trustpilot gevraagd om deze te verplaatsen naar de juiste website, namelijk opzeggen.be. En inderdaad, wij beheren ook opzeggen.nl en de organisatie die dat doet, dat is GreenOnline BV.

Persoonlijk vinden wij jouw review misplaatst, maar wellicht dat je het idee hebt dat je serieuzer wordt genomen als je hoofdletters gebruikt of woorden gebruikt die niets met onze service te maken hebben.

Laten we beginnen met een overzicht van de opzeggingen die wij voor jouw hebben afgeleverd:

Testaankoop
We hebben jouw opzegbrief afgeleverd op 10 april, zoals ook blijkt uit de track en trace link die we je hebben gestuurd (https://track.bpost.cloud/btr/web/#/search?lang=nl&itemCode=RQ088042705DE). Testaankoop heeft naar jou gecommuniceerd dat jouw abonnement per 1-6-2024 afloopt.

De Standaard
Eveneens op 10 april afgeleverd, zoals opnieuw blijkt uit de track & trace link (https://track.bpost.cloud/btr/web/#/search?lang=nl&itemCode=RQ088042436DE).

De Tijd
Jouw opzegging is op 7 april afgeleverd via geregistreerde e-mail. De Tijd heeft de ontvangst van de opzegging ook bevestigd.

Knack
Ook deze opzegging is op 7 april afgeleverd middels geregistreerde e-mail. Knack heeft naar aanleiding daarvan contact met je opgenomen omdat er in het opzegformulier onjuiste gegevens waren ingevoerd door jou. Kan natuurlijk gebeuren. Knack geeft aan dat zij nog wachten op een reactie van jou hierover.

Greenpeace
Ook hier weer de opzegging afgeleverd via geregistreerde e-mail. Wij proberen contact te leggen met Greenpeace maar zij zijn helaas een organisatie die dit niet snel een deugdelijk wil afhandelen voor haar donateur (of er is meerdere keren iets mis gegaan aan hun kant met communicatie, dat kan ook). Jouw opzegging geldt natuurlijk gewoon vanaf 7 april, de dag waarop Greenpeace jouw opzegging heeft ontvangen (hier hebben we ook een juridisch rechtsgeldig certificaat van).

Het Nieuwsblad
Ook hier geldt weer dat de aangetekende brief op 10 april is ontvangen door het Nieuwsblad, zoals ook hier weer blijkt uit de track & trace link die we hebben toegestuurd (https://track.bpost.cloud/btr/web/#/search?lang=nl&itemCode=RQ088042419DE).

Het Laatste Nieuws
Ook weer afgeleverd op 10 april en ook hier hebben we een track & trace link van aangeleverd (https://track.bpost.cloud/btr/web/#/search?lang=nl&itemCode=RQ088042325DE).

De Morgen
Ook weer afgeleverd op 10 april en ook hier hebben we een track & trace link van aangeleverd (https://track.bpost.cloud/btr/web/#/search?lang=nl&itemCode=RQ088042365DE).

Dit zijn de 8 (dus niet 9) opzeggingen die je hebt aangemaakt via opzeggen.be.

Ik heb uiteraard ook even een extra check gedaan op het contact dat er is geweest met onze support afdeling. Ook hier worden weleens fouten gemaakt namelijk. Maar op alle berichten die we hebben mogen ontvangen van je, is binnen 48 uur gereageerd.

Op basis van bovenstaande kan ik dus alleen concluderen dat je je iets anders had voorgesteld bij de door ons geleverde service. Maar we hebben keurig alle opzeggingen voor je afgeleverd bij de betreffende organisaties.

Kees van Nuland
Oprichter opzeggen.nl alias opzeggen.be alias greenonline.nl

Valorada con 4 estrellas sobre 5

voor mijn man was het onduidelijk dat…

voor mijn man was het onduidelijk dat eens de opdracht gegeven , hij dit niet meer kon herroepen,
nav van een antwoord van opzeggen.nl is het me nu duidelijk dat het inderdaad om netjesopzeggen.nl gaat .en niet om opzeggen.nl

4 de abril de 2024

Beste opzegger,

Ik vermoed dat je gebruik hebt gemaakt van één van de vele misleidende websites die er momenteel zijn met een zogenaamde opzegservice. Je hebt in ieder geval geen gebruik gemaakt van opzeggen.nl, aangezien wij het herroepingsrecht respecteren, ook als we de dienstverlening al hebben uitgevoerd.

Ons verzoek dus om de review te plaatsen bij de juiste website die het wettelijke recht op herroepen niet respecteert.

Oprichter Opzeggen.nl

Niks opgezegd

Niks opgezegd, niks gehoord, niks bevestigd gekregen. Zonde van je geld dit. Na 3 weken nog niks.

14 de septiembre de 2023

Beste Tom,

Excuses voor de late reactie op jouw review, maar ik zie dat je ook contact hebt gehad met onze klantenservice. We hebben jouw opzegging naar Tele2 gestuurd per aangetekende e-mail, naar een speciaal e-mailadres voor onze service. Jouw opzegging is dus correct aangekomen bij Tele2.

Ik stuur je nog even per e-mail het juridische rechtsgeldige certificaat van ontvangst door Tele2. Mocht je naar aanleiding daarvan nog vragen hebben, dan hoor ik deze graag.

Oprichter Opzeggen.nl

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Voorheen was dit een goed bedrijf en…

Voorheen was dit een goed bedrijf en reageer de snel. Binnen dag was de opzegging de deur uit. Vorige week vrijdag weer een brief aangemaakt. Behalve een bevestiging dat men tot actie overgaat en een incasso komt men niet verder. Reclameren heeft ook weinig zin. Men stuurt nog maar een maal per week brieven. Nu bijna een week verder is er niets gebeurd. Antwoorden op vragen doen ze ook niet meer. GA NIET MEER IN ZEE met dit bedrijf.

10 de agosto de 2023

Beste Frank,

Ik zou heel graag willen melden dat we alles perfect zouden hebben afgehandeld, maar helaas is dat niet het geval voor wat betreft het verzenden van de aangetekende brief. Voor wat betreft een antwoord op jouw vraag, daar begrijp ik jouw opmerking niet; ik zie dat onze support afdeling binnen een uur heeft gereageerd op jouw vraag, dat lijkt mij een goede respons tijd.

Maar nu naar het belangrijkste onderdeel van jouw negatieve ervaring; we hebben inderdaad een issue gehad met verzending en dit is ook nog eens niet snel (genoeg) opgemerkt door ons team. Excuses daarvoor. Jouw brief is verzonden en als het goed is dan heb je hiervan een email ontvangen met track & trace code. (https://jouw.postnl.nl/track-and-trace/3SDIHK000022564-NL-2400AE).

Het betaalde bedrag is teruggestort op jouw PayPal rekening, aangezien onze dienstverlening niet van het niveau is geweest dat van ons verwacht mag worden.

Wij gaan kijken wat er precies is mis gegaan bij de verzending van jouw opzegging, zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen.

Oprichter Opzeggen.nl - de #1 opzegservice van Nederland sinds 2011

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik wilde mijn lidmaatschap van een…

Ik wilde mijn lidmaatschap van een politieke partij opzeggen, de website van de partij gaf aan dat opzeggen alleen schriftelijk kan, voor 3.95 opzeggen.nl de opdracht gegeven en dezelfde dag bericht van de politieke partij dat lidmaatschap opgezegd werd en gegevens verwijderd worden, perfecte service van opzeggen.nl

22 de mayo de 2023
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.