gebruik gemaakt van de mogelijkheid via ING, deze opzegdienst te gebruiken voor het opzeggen van mijn auto verzekering, bij ASR. Direct een ronkend bericht van opzeggen.nl met de tekst: Goed nieuws, j... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ze doen helemaal niets, je betaalt 29,95 om iets op te laten zeggen. Je krijgt direct een mail met de brief die ze zogenaamd gaan sturen. Vervolgens niets meer. Hoogst waarschijnlijk sturen ze ook nog... Ver más
Oplichters! Zogenaamd bevestigen dat mijn opzegging bij SNS is afgerond en er nu bijna een jaar later achter komen dat er nog steeds maandelijks 44 euro naar SNS wordt overgeschreven!
In februari jl. heb ik dmv een betaling van € 11,99 m'n verzekering bij Allianz opgezegd per 4 maart jl. Je reinste geldklopperij!! Toen het bijna 4 maart was kreeg ik van Allianz, zoals maandelijks,... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
De makkelijkste manier om op te zeggen voor consumenten
Información de contacto
Gustav Mahlerlaan 1025, 1082 MK, Amsterdam, Holanda
- +31202617021
- support@opzeggen.nl
- opzeggen.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
snel en goed geregeld
Super handig
Duidelijk en effectief
goed geregeld
Geen blad meer ontvangen
Het is gelukt wij krijgen het blad niet meer na veel e-mails schrijven kregen wij het blad nog steeds nu niet meer bedankt voor de hulp
Vlot geregeld zo
alles goed geregeld
Alles snel geregeld door opzeggen.nl.
Het is makkelijk
Bij opzeggen.nl neemt je zorgen helemaal weg. Je hoeft zelf alleen de gegevens van de abonnement die je wilt opzeggen in te vullen en de rest gaat vanzelf.
Snel en klantvriendelijk.
Het ging erg gemakkelijk
Het ging erg gemakkelijk. Geen problemen gehad
De brief voor de opzegging is goed…
De brief voor de opzegging is goed verlopen . Dus alles is goed gelukt .
Een woord TOP👍👍👍
Prima geregeld.
Slechte ervaring
Ik heb geld overgemaakt zodat het geregeld zou worden dat er een automatisch incasso gestopt zou worden dit is dus NIET gebeurd.
Ik ben zeer terleurgesteld in opzeggen nl

Twijfelachtige firma
In september gebruik gemaakt van opzeggen.nl voor het opzeggen van een loterij en een stichting d.m.v. twee aangetekende brieven. De stichting was geregistreerd op een e-mail bij online.nl
Na het overmaken van de kosten verschenen de beloofde mails niet en de maandelijkse kosten van zowel de loterij als de stichting werden vervolgens nog steeds afgeschreven.
De bedragen van de opzegging waren niet direct schokkend dus het was niet de moeite waard er veel moeite in te steken.
Ik heb een site van een andere opzegservice bezocht en kreeg daar na betaling binnen twee minuten een bevestiging per mail.
Enkele dagen later van beide betreffende loterij een bevestiging per mail dat de opzegging was ontvangen en verwerkt.
Het laatste wekt sterk de indruk dat opzeggen.nl enkel het geld incasseert maar verder niets lijkt te doen. De bedragen zijn klein, het is de moeite niet waard of je hebt geen zaak. Of dat daadwerkelijk zo is laat ik even in het midden.
Opvallend is dat opzeggen.nl enkele maanden later een mail stuurt met de vraag of alles goed ging met twee grote knoppen. "Mijn opzegging is geregeld" en "Ik heb jullie hulp nodig!"
Achter beide knoppen zit exact dezelfde link. Kunstmatige klanttevredenheidbooster?
Het is in ieder geval de reden voor deze review. Ik wil opzeggen.nl van harte uitnodigen zich te verdedigen.
Persoonlijk vind ik het in ieder geval hooguit twijfelachtig.
-- edit --
De link achter beide knoppen blijkt WEL te verschillen, de indruk dat hiermee de klanttevredenheid zou worden geboost is onterecht.
-- edit 2 --
Opzeggen.nl heeft contact opgenomen per mail. de toonzetting was vriendelijk en ze maakten het punt dat ze geen kans hadden gekregen de fout te herstellen. Toegegeven: een fair argument en daarmee gaat de score ook iets omhoog.
Er kan natuurlijk een keer iets misgaan.
Opvallend blijft echter dat het twee keer achter elkaar op exact dezelfde wijze misgaat. Zowel de bevestging van opzeggen.nl kwam nooit, alsmede de bevestiging van de lidmaatschappen.
Het punt dat de klantenservice graag had geholpen is fair... maar doet ook direct het hele concept teniet, namelijk: Geen gedoe met opzeggen via de klantenservice. Daarnaast is het zonde van de dan reeds doorlopende abonnementskosten.
Eveneens opvallend is dat een vergelijkbare opzegservice met eenzelfde brief, op dezelfde aangetekende wijze ervoor zorgde dat ik bij beide lidmaatschappen binnen 48 een bevestiging van opzegging in huis had.
Iets zegt me dat er binnen opzeggen.nl wat schort.

Telefoon abonnement laten opzeggen
Telefoon abonnement laten opzeggen. Vervolgens wordt de maanden erns gewoon afgeschreven. Aangegeven bij opzeggen.nl. antwoord:zelf contact opnemen met provider. Nou ja!
Ik ben uitermate tevreden en blij met…
Ik ben uitermate tevreden en blij met opzeggen.nl ...had eerst veel narigheid gelezen van klanten van Telfort die probeerden op te zeggen ..dus daar zag ik erg tegenop ..via opzeggen.nl was het een makkie ,en binnen een paar dagen al bericht van Telfort dat ze het erg jammer vinden dat ik overstap naar een andere provider..super !! Ik kan dit zeer aanbevelen ..
Niet eens 1 ster waard
Niet eens 1 ster waard, had in februari 2021 opgezegd. Blijkt de verzekering nog door te lopen. De reden hiervoor is niet terug gecommuniceerd met mij, drie maanden voor niks verzekering moeten door betalen. Tot op heden ook geen reactie terug gehad hierover.

Respuesta de Opzeggen.nl
Zou gratis zijn ,maar verreken toch 2,99…
Zou gratis zijn,maar schrijven toch 2.99 van je rekeningnummer af en hebben kennelijk hun bank rekening in Duitsland om dat je dan geen seintje krijg van je bank in Ned. Betrouwbaar? NEE! . Resultaat voor hun diensten om een abonnement op te zeggen bij parkmoblie heb ik niets v gemerkt!! . Zelf opgezegd uiteindelijk en is Gratis rechtstreeks bij parkmobile hun helpdesk. Service via hun is geldklopperij . Jammergenoeg per ongeluk bij hun terecht gekomen .was vanuitgegaan dat ik met parkmobile zelf contact had en betaald bij hun voor niets.