Valorada con 1 estrellas sobre 5

gebruik gemaakt van de mogelijkheid via ING, deze opzegdienst te gebruiken voor het opzeggen van mijn auto verzekering, bij ASR. Direct een ronkend bericht van opzeggen.nl met de tekst: Goed nieuws, j... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ze doen helemaal niets, je betaalt 29,95 om iets op te laten zeggen. Je krijgt direct een mail met de brief die ze zogenaamd gaan sturen. Vervolgens niets meer. Hoogst waarschijnlijk sturen ze ook nog... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplichters! Zogenaamd bevestigen dat mijn opzegging bij SNS is afgerond en er nu bijna een jaar later achter komen dat er nog steeds maandelijks 44 euro naar SNS wordt overgeschreven!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

In februari jl. heb ik dmv een betaling van € 11,99 m'n verzekering bij Allianz opgezegd per 4 maart jl. Je reinste geldklopperij!! Toen het bijna 4 maart was kreeg ik van Allianz, zoals maandelijks,... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Proveedor de soluciones para eCommerce

Escrito por la empresa

De makkelijkste manier om op te zeggen voor consumenten

1,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

1,3

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Opzeggen

Heb er maar weinig woorden voor, het opzeggen was prima geregeld.
Ik noem dat kwaliteit, ze doen wat ze beloven!
Dikke prima

12 de enero de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Opzeggen heeft mij prima geholpen om…

Opzeggen heeft mij prima geholpen om mijn auto verzekering bij Allianz Direct op te zeggen. Ze hebben 3 keer naar ze gemaild, tot dat Allianz eindelijk wakker werd en de verzekering heeft beëindigd. Prima werk!!!

9 de septiembre de 2020

Opzeggen.nl bied zekerheid!

Mijn autoverzekering had ik opgezegd d.m.v. opzeggen.nl. 2 maanden later kwam ik er achter dat de opzegging niet doorheen was en dat ik alsnog 2 maanden te veel had betaald. Dit had ik teruggekoppeld aan opzeggen.nl
opzeggen.nl Zorgde ervoor d.m.v. jurdische ondersteuning dat ik uiteindelijk mijn geld terug krijgt.

Ook tijdens deze procedure was opzeggen.nl goed bereikbaar en hielden mij continu op de hoogten.
Oftewel, TOP!
Dankjewel opzeggen.nl, ik zal jullie zeker aanraden.

26 de mayo de 2020
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Niks van gehoord

ik weet niet of het komt dat het lang duurt, maar het is al 2 weken, en er werd gezegd dat ze me terug zou mailen maar ik heb niks

16 de mayo de 2020
Logotipo de Opzeggen.nl

Respuesta de Opzeggen.nl

Beste NoLife-ed Weeb,

Ik kan geen opzegging van je vinden. Heb je gebruik gemaakt van de opzegservice van opzeggen.nl? Je kunt ons een bericht sturen via opzeggen.nl (onderaan de pagina staat de link naar onze support pagina). We helpen je graag verder zodra we jouw opzegging erbij kunnen vinden.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Een week geleden 9 euro overgemaakt…

Een week geleden 9 euro overgemaakt voor een opzegbrief aangetekend. Niets meer van gehoord, ook niet na een vraag via e-mail. Het is gelukkig maar 9 euro, maar de referenties die er zijn kloppen van geen meter.

10 de noviembre de 2019
Logotipo de Opzeggen.nl

Respuesta de Opzeggen.nl

Beste Carla,

Wat vervelend om te horen! We kunnen je opzegging niet terugvinden en ook kunnen we geen bericht terugvinden dat je ons gestuurd hebt. Weet je zeker dat je gebruik hebt gemaakt van onze opzegservice? Kun je nog even doorgeven welke organisatie je hebt opgezegd? Dan kunnen we even de opzegging erbij pakken en kunnen we je de track & trace code nogmaals sturen.

Wij maken (nog) geen gebruik van Trustpilot, maar opzeggers op ons platform kunnen eenvoudig een review achterlaten via Kiyoh. Hier hebben we inmiddels 1.290 reviews verzameld en komen we uit op een 9.2 uit 10. Kijk gerust eens wat andere zeggen op https://www.kiyoh.com/location-group/Greenonline.

Fijne dag nog en laat even weten welke organisatie je hebt opgezegd via opzeggen.nl.

Zo gemakkelijk

Zo gemakkelijk. Binnen een minuut is je opzegging ingediend. Kost €2,99 en dan is alles binnen 1 week in kannen en kruiken.

14 de noviembre de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top van een service en gewoon geld bij het maken van een vergissing.

Door talloze strubbelingen met de mobiele afdeling van Telfort toch maar de site van opzeggennu.nl bezocht en verzocht een opzeggingsbrief aangetekend te verzenden richting Telfort namens ondergetekende. Telfort klachten afdeling gebeld, die mij te verstaan gaven dat ik al reeds buiten de Wettelijke Bedenktermijn van 14 dagen viel en hierdoor een afkoopsom diende te betalen die niet bepaald mals was ongeveer euro 340,- te gek voor woorden voor een abonnement van euro 9,- per maand voor 1 jaar dus 12 x 9 euro = volgens Telfort meer dan 340,- afkoopsom als boete voor het opzeggen.!! Te ridicuul voor woorden, maar hier is het laatste woord nog niet over gezegd. Ga gelijk naar Klachtenkompas van de Consumentenbond een klacht indienen tegen Telfort over deze asociale praktijken. Opzeggen.nu gelijk per omgaande bericht, dat ik de brief als zijnde niet verzonden wilde beschouwen en tevens mijn geld terug kon krijgen. Was geheel geen enkel probleem volgens Joost de medewerker voornoemd van Opzeggen.nu. Hij heeft alles in orde gemaakt , de brief zou niet worden verstuurd en mij zojuist vandaag zondag 13 november 2016 te 12.50 uur per mail medegedeeld, dat ik alsnog mijn geld zou terugkrijgen en het contract van Telfort wordt gehandhaafd voor 1 jaar, maar Telfort kan wat mij betreft het heen en weer krijgen, want ze maken fouten bij het leven en onlangs nog een automatische incasso geweigerd van een geheel foutief bedrag namelijk mijn aansluitingskosten voor mijn abonnement zouden euro 10,- bedragen. Mijn abonnement start nl. pas op 21 november a.s.en wilden nu al 34,95 incasseren van mijn bankrekening. Dus niet !!, gelijk incasso van Telfort geweigerd via ING bank die alle medewerking verleende. Zo zijn er talloze klachten over de klantenservice en klachtenafdeling over Telfort , leest u maar via Google maar eens wat er allemaal door Telfort voor ellende ontstaat bij de mensen. Ontzettend veel klachten en fouten en nimmer excuses aanbieden. De ene hand weet niet wat de ander hand doet bij die waardeloze provider Telfort.
Dank u wel Joost van Opzeggennu.nl voor uw uitstekende service en terugboeken van mijn geld. Met vriendelijke groeten , Robert Pentland.

13 de noviembre de 2016
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.